A garant si bila kriva. Samo to sebi priznaj i to više ne ponavljaj.kantica__ wrote:Meni je jedna veza propala i to najvise zbog facebooka, nekih 80% udjela je imao bas facebook. JEdnostavno upropastava ljude. Volio bi da ga nikad nisam napravio.andalib wrote:http://www.digitaltrends.com/social-med ... ampaign=ob
Facebook i bivši
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#226 Re: Facebook i bivši
-
kantica__
#227 Re: Facebook i bivši
NIsam bio kriv.Ramzess Veliki wrote:A garant si bila kriva. Samo to sebi priznaj i to više ne ponavljaj.kantica__ wrote:Meni je jedna veza propala i to najvise zbog facebooka, nekih 80% udjela je imao bas facebook. JEdnostavno upropastava ljude. Volio bi da ga nikad nisam napravio.andalib wrote:http://www.digitaltrends.com/social-med ... ampaign=ob
Musko sam jbt, kantica moze bit i musko
- dale cooper
#228 Re: Facebook i bivši
Meni je facebook, sve više i više neupotrebljiv. Beskrajna i zbrkana rijeka statusa i fotki. Još ja i nemam
baš puno ljudi u listi. Koristim ga da se eventualno javim prijateljima i rodbini sa kojom nisam u
stalnom kontaktu.
baš puno ljudi u listi. Koristim ga da se eventualno javim prijateljima i rodbini sa kojom nisam u
stalnom kontaktu.
- _mufljuz_
#229 Re: Facebook i bivši
+1dale cooper wrote:Meni je facebook, sve više i više neupotrebljiv. Beskrajna i zbrkana rijeka statusa i fotki. Još ja i nemam
stalnom kontaktu.
- Napaćeni
#230 Re: Facebook i bivši
Meni je veza od 4,5 godine propala radi fejsbuka, 90% svadja radi fejsbuka..ono tipa "sta ti ova ima pisat na zid, mora da se vidjas sa njom.." zlo, zla..kantica__ wrote:Meni je jedna veza propala i to najvise zbog facebooka, nekih 80% udjela je imao bas facebook. JEdnostavno upropastava ljude. Volio bi da ga nikad nisam napravio.andalib wrote:http://www.digitaltrends.com/social-med ... ampaign=ob
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#231 Re: Facebook i bivši
Ko sto rekoh goreNapaćeni wrote: Meni je veza od 4,5 godine propala radi fejsbuka, 90% svadja radi fejsbuka..ono tipa "sta ti ova ima pisat na zid, mora da se vidjas sa njom.." zlo, zla..
Djevojke nisu normalne
- _mufljuz_
#232 Re: Facebook i bivši
joj - fala bogu da si to rekla ti - svesrdna feministikinjaladyblue18 wrote:Ko sto rekoh goreNapaćeni wrote: Meni je veza od 4,5 godine propala radi fejsbuka, 90% svadja radi fejsbuka..ono tipa "sta ti ova ima pisat na zid, mora da se vidjas sa njom.." zlo, zla..![]()
Djevojke nisu normalne
- ladyblue18
#233 Re: Facebook i bivši
Mislim da si me zamijenio sa nekim_mufljuz_ wrote:
joj - fala bogu da si to rekla ti - svesrdna feministikinja
- _mufljuz_
#234 Re: Facebook i bivši
nisam ja tebe zamijenioladyblue18 wrote:Mislim da si me zamijenio sa nekim_mufljuz_ wrote:
joj - fala bogu da si to rekla ti - svesrdna feministikinja
- ladyblue18
#235 Re: Facebook i bivši
Ne glumim, kazem ti da si me zamijenio sa nekim, ili ne znas sta je feminizam, treceg nema._mufljuz_ wrote: nisam ja tebe zamijenioako si moderator mojne glumit ha ja
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#236 Re: Facebook i bivši
ne fakat... šta mu ima pisati po ziduladyblue18 wrote:Ko sto rekoh goreNapaćeni wrote: Meni je veza od 4,5 godine propala radi fejsbuka, 90% svadja radi fejsbuka..ono tipa "sta ti ova ima pisat na zid, mora da se vidjas sa njom.." zlo, zla..![]()
Djevojke nisu normalne
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#237 Re: Facebook i bivši
E da vidis moj FB, brze se vrti od CNN-a. Vijesti, grupe, ljudi..neJma sta nemadale cooper wrote:Meni je facebook, sve više i više neupotrebljiv. Beskrajna i zbrkana rijeka statusa i fotki. Još ja i nemam
stalnom kontaktu.
Najmanje ga koristim za rodbinu i zao mi je sto ih uopste imam na FB
- tendzera
#238 Re: Facebook i bivši
Nisam znao da su i ove starke 'vako aktivne na fejsu

- plain vanilla
#239 Re: Facebook i bivši
eh da znas gdje su sve starke aktivnetendzera wrote:Nisam znao da su i ove starke 'vako aktivne na fejsu![]()
- tendzera
#240 Re: Facebook i bivši
Bolje da ne znamplain vanilla wrote:eh da znas gdje su sve starke aktivnetendzera wrote:Nisam znao da su i ove starke 'vako aktivne na fejsu![]()
- plain vanilla
#241 Re: Facebook i bivši
ma mislila sam na Dom penzionera i totendzera wrote:Bolje da ne znamplain vanilla wrote:eh da znas gdje su sve starke aktivnetendzera wrote:Nisam znao da su i ove starke 'vako aktivne na fejsu![]()
- dale cooper
#242 Re: Facebook i bivši
Da, ali u čemu je poenta? Sve se to može dobiti mnogo preglednije i efikasnije na drugim mjestima.plain vanilla wrote:E da vidis moj FB, brze se vrti od CNN-a. Vijesti, grupe, ljudi..neJma sta nemadale cooper wrote:Meni je facebook, sve više i više neupotrebljiv. Beskrajna i zbrkana rijeka statusa i fotki. Još ja i nemam
stalnom kontaktu.
Najmanje ga koristim za rodbinu i zao mi je sto ih uopste imam na FBpa ne smijem metati nista bRezobrazno
- tendzera
#243 Re: Facebook i bivši
A to?plain vanilla wrote:ma mislila sam na Dom penzionera i totendzera wrote:Bolje da ne znamplain vanilla wrote:
eh da znas gdje su sve starke aktivne
- plain vanilla
#244 Re: Facebook i bivši
pa ako malo razmislis, skontat ces zasto meni odgovara takodale cooper wrote:Da, ali u čemu je poenta? Sve se to može dobiti mnogo preglednije i efikasnije na drugim mjestima.plain vanilla wrote:E da vidis moj FB, brze se vrti od CNN-a. Vijesti, grupe, ljudi..neJma sta nemadale cooper wrote:Meni je facebook, sve više i više neupotrebljiv. Beskrajna i zbrkana rijeka statusa i fotki. Još ja i nemam
stalnom kontaktu.
Najmanje ga koristim za rodbinu i zao mi je sto ih uopste imam na FBpa ne smijem metati nista bRezobrazno
- dale cooper
#245 Re: Facebook i bivši
Da, ako misliš na posao. Ali nama "casual" korisnicima, facebook postaje isuviše "bučan".plain vanilla wrote:
pa ako malo razmislis, skontat ces zasto meni odgovara tako
- plain vanilla
#246 Re: Facebook i bivši
hajde ba, ne jede ti hljebadale cooper wrote:Da, ako misliš na posao. Ali nama "casual" korisnicima, facebook postaje isuviše "bučan".plain vanilla wrote:
ne znam zasto se stvara fama oko FB... cim dosadi, izlogujes se i et
imam stotine ljudi tamo i niko mi ne smeta
mozda ja nekome smetam, ali i to me briga
- dale cooper
#247 Re: Facebook i bivši
Apsolutno, zato se u zadnje vrijeme sve manje i logujem.plain vanilla wrote:hajde ba, ne jede ti hljebadale cooper wrote:Da, ako misliš na posao. Ali nama "casual" korisnicima, facebook postaje isuviše "bučan".plain vanilla wrote:
ne znam zasto se stvara fama oko FB... cim dosadi, izlogujes se i et
imam stotine ljudi tamo i niko mi ne smeta
mozda ja nekome smetam, ali i to me briga
- elma89_
#248 Re: Facebook i bivši
Imam sve bivse na fb osim jednog s kojim je zavrsilo na los nacin
to jest lik me sklonio i blokirao(kao neka cura od 17 godina
)
- Ramzess Veliki
#249 Re: Facebook i bivši
elma89_ wrote:Imam sve bivse na fb osim jednog s kojim je zavrsilo na los nacin![]()
to jest lik me sklonio i blokirao(kao neka cura od 17 godina
)
Kad je bivši nek' trpi posljedice. Psihičke ako ga ne možeš prebit'.
Ja nemam bivših na Fejsu, uglavnom su bile nepismene.
- elma89_
#250 Re: Facebook i bivši
Steta,bar onu sto ganja leptire