svađas se sa mještanima za vodu, gdje će asfalt proć, gdje će rasvjeta bit udarena, ko će kosit stadion... sa svima se zakačiš... muke a ta funkcija se ne plaća...
Facebook i bivši
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- statix
#101 Re: Facebook i bivši
- Aurora Borealis
#102 Re: Facebook i bivši
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 23:54, edited 1 time in total.
-
Gospoda Ministarka
#103 Re: Facebook i bivši
Pa ima li ikakve nade da nam postanes ta seoska civija?Officer Crabtree wrote:ono što je na selu najbolja funkcija je - predsjednik lovačkog udruženja... zbog jedne od sporednih obaveza: čuvar ključa lovačke kuće...
dakle, imaš prođu svojoj kući (žena ti ne sumnja) što ti ideš u lovačku kuću, a svi te gotive i drame (zdramiti = zgotiviti) jer lovačka kuća je mjesto gdje svi viđeniji ljudi, iz tvog i okolnih sela ili gradova jebu mlado meso...
pa eto ako bih mogo ja to obnašat tu sam
Dosli bi predstavnici sa-xa na slatku
- Aurora Borealis
#104 Re: Facebook i bivši
.
-
Gospoda Ministarka
#105 Re: Facebook i bivši
Aurora Borealis wrote:Zenski dio bi za tu priliku maksuz savio ceteniju![]()
Aurora bi nam dosla kao predstavnik forumasica, ona bi bila ta koja ljubi i cestita
-
Officer Crabtree
#106 Re: Facebook i bivši
e moj statix... u selu najviše se glasova dobiva na fudbalskim tribinama... ko kontroliše tribine kontroliše i općinsku većinu...statix wrote:svađas se sa mještanima za vodu, gdje će asfalt proć, gdje će rasvjeta bit udarena, ko će kosit stadion... sa svima se zakačiš... muke a ta funkcija se ne plaća...![]()
Vama ne fali entuzijazma.
to je subotom drušveni događaj u selu... ustvari generalno je jedini društveni događaj... tad se ispune tribine, udari se roštilj... dođi kad pa da te odvedem...
jesenas je neki levat iz saveza delegirao ženu da bude linijski sudija... to kad se desi onda je k'o praznik... dobacujemo joj "sudince jebem ti čoeka vidiš da je u ofsajdu"... il je zovemo "sudiiiiiiiiiince"; pa kad se okrene pitamo je "jesul tange?"...
ako ćeš navijat da te odmah naučim da ćeš se najbolje uklopit ako budeš galamio sa tribina "ošini ga bez faula"... to je standardno navijanje
u svakom slučaju uvijek možeš prebit gostućeg igrača ili pomoćno osoblje jer mi imamo parolu "možeš pobjeć sa stadiona al ne možeš iz sela"...
jedna od anegdota sa utakmica prešla je već u ruralnu legendu i svako selo prepričava da se desilo na utakmici njihovog tima, al ja te uvjeravam da se desilo na utakmici jednog od timova iz naše općine...
lm, tim je kupio utakmicu (malo koja utakmica nije kupljena) tako što su platili gostujućem defanzivcu da pusti utakmicu... u 70. minuti 0:0, liku se daje mig da krene u akciju, počinje da kosi naše igrače... sudija samo maše da se igra dalje (očigledno vidi da je ovaj kupljen), lik igra rukom, sudija samo maše igraj dalje... da bi u 80. minuti lik u zračnom duelu skočio, uzeo loptu sa dvije ruke i spusito je u šesnaestercu... sudija samo maše da se igra dalje...
u 90. sudija svira penal protiv našeg tima... išareti se kupljenom igraču da on izvede penal i promaši naravno... lik se približava lopti i šuta 3 metra iznad gola... sudija svira da ponovo puca, lik ponovo nabija loptu... sudija ponovo svira da se izvede... nakon 4. promašaja prilazi sudija igraču i nešto mu kaže, ovaj se zaleće i loptom "cijepa mrežu" i sudija svira kraj...
prilazi lik klupi i kaže jebiga ljudi nisam mogo ništa... kažu mu oni OK vratićeš pare samo reci šta ti je sudija reko, kaže lik: "mali, pucaćeš dok ga ne dadneš"...
et', oni platili sudiju...
-
Omerovim_Koracima
#107 Re: Facebook i bivši
mere bit bidne da bude svatova

- sonset
#108 Re: Facebook i bivši
Na ovom forumu lijepo piše, iznad 18 .Officer Crabtree wrote:e jest ti furka onda doć na ovaj forum i nama udarat filozofiju života...pa valjda usljed toga nemamo strah za ljubav, evo već 20 kuka.![]()
![]()
![]()
isto ko da ja odem u 4. osnovne i kažem "drkoši jebem svaki drugi dan..."
mi ovdje patimo (u ambijentu neiskustva)
Dragi moji nije ljubav i ovakve teme samo za one sa dva,est, pitajte mamu i tatu.Mlađahnim i neiskusnim preporučujem dernek.ba, tamo će ih u potpunosti shvatiti, a ovdje bi se haman mogli prepasti, od dodavanja bivših na fejs.
-
Officer Crabtree
#109 Re: Facebook i bivši
draga ženo, u mom selu mi se međusobno svi pododavali u facebook prijatelje za par dana jer se svi znamo... i postalo nam onda besmisleno...a ovdje bi se haman mogli prepasti, od dodavanja bivših na fejs.
- Aurora Borealis
#110 Re: Facebook i bivši
.
- sonset
#111 Re: Facebook i bivši
Dragi momče, vama mladima sve brzo postane besmisleno i sve brzo isfurate.Officer Crabtree wrote:draga ženo, u mom selu mi se međusobno svi pododavali u facebook prijatelje za par dana jer se svi znamo... i postalo nam onda besmisleno...a ovdje bi se haman mogli prepasti, od dodavanja bivših na fejs.
Priupitali se onda kad god, šta ćete sa 40.
- statix
#112 Re: Facebook i bivši
Officer Crabtree wrote:e moj statix... u selu najviše se glasova dobiva na fudbalskim tribinama... ko kontroliše tribine kontroliše i općinsku većinu...statix wrote:svađas se sa mještanima za vodu, gdje će asfalt proć, gdje će rasvjeta bit udarena, ko će kosit stadion... sa svima se zakačiš... muke a ta funkcija se ne plaća...![]()
Vama ne fali entuzijazma.
to je subotom drušveni događaj u selu... ustvari generalno je jedini društveni događaj... tad se ispune tribine, udari se roštilj... dođi kad pa da te odvedem...
jesenas je neki levat iz saveza delegirao ženu da bude linijski sudija... to kad se desi onda je k'o praznik... dobacujemo joj "sudince jebem ti čoeka vidiš da je u ofsajdu"... il je zovemo "sudiiiiiiiiiince"; pa kad se okrene pitamo je "jesul tange?"...
ako ćeš navijat da te odmah naučim da ćeš se najbolje uklopit ako budeš galamio sa tribina "ošini ga bez faula"... to je standardno navijanje
u svakom slučaju uvijek možeš prebit gostućeg igrača ili pomoćno osoblje jer mi imamo parolu "možeš pobjeć sa stadiona al ne možeš iz sela"...
jedna od anegdota sa utakmica prešla je već u ruralnu legendu i svako selo prepričava da se desilo na utakmici njihovog tima, al ja te uvjeravam da se desilo na utakmici jednog od timova iz naše općine...
lm, tim je kupio utakmicu (malo koja utakmica nije kupljena) tako što su platili gostujućem defanzivcu da pusti utakmicu... u 70. minuti 0:0, liku se daje mig da krene u akciju, počinje da kosi naše igrače... sudija samo maše da se igra dalje (očigledno vidi da je ovaj kupljen), lik igra rukom, sudija samo maše igraj dalje... da bi u 80. minuti lik u zračnom duelu skočio, uzeo loptu sa dvije ruke i spusito je u šesnaestercu... sudija samo maše da se igra dalje...
u 90. sudija svira penal protiv našeg tima... išareti se kupljenom igraču da on izvede penal i promaši naravno... lik se približava lopti i šuta 3 metra iznad gola... sudija svira da ponovo puca, lik ponovo nabija loptu... sudija ponovo svira da se izvede... nakon 4. promašaja prilazi sudija igraču i nešto mu kaže, ovaj se zaleće i loptom "cijepa mrežu" i sudija svira kraj...
prilazi lik klupi i kaže jebiga ljudi nisam mogo ništa... kažu mu oni OK vratićeš pare samo reci šta ti je sudija reko, kaže lik: "mali, pucaćeš dok ga ne dadneš"...
et', oni platili sudiju...
A bio sam ja, mojne suplje lijepo je vama tamo, radi se ima se, svi se necim bave, bio sam ti ja kreditni sluzbenik, a tamo bila jedna od podruznica firme. znam da su razvaljivali, portfolio ko nas u Sarajevu, ubise ljudi pare...
E to za tekmu, bio sam ja ovdje na lokalnim utakmicama 2 lige, lomovi. Sudiji strada cijela familija u toku utakmice.
Golman donese meze kod gola i dok su lole u napadu, frajer supljira sa navijacima i mezi...
-
Officer Crabtree
#113 Re: Facebook i bivši
nisam se ja nigdje požalio na svoj kraj... ne bih ga mijenjao nikad... još da prođe autoput kraj doboja i mi smo na konjuA bio sam ja, mojne suplje lijepo je vama tamo, radi se ima se, svi se necim bave, bio sam ti ja kreditni sluzbenik, a tamo bila jedna od podruznica firme. znam da su razvaljivali, portfolio ko nas u Sarajevu, ubise ljudi pare...
- statix
#114 Re: Facebook i bivši
Uzivaj dobri covjece, na seoskom vazduhu, kajmaku i mlijeku, ako bog da i ja cu za par godina, taki su mi planovi, jebo gradske papke, daj ti meni rostilj, stap za pecanje i litar sljive...sve ostalo je nula...Officer Crabtree wrote:nisam se ja nigdje požalio na svoj kraj... ne bih ga mijenjao nikad... još da prođe autoput kraj doboja i mi smo na konjuA bio sam ja, mojne suplje lijepo je vama tamo, radi se ima se, svi se necim bave, bio sam ti ja kreditni sluzbenik, a tamo bila jedna od podruznica firme. znam da su razvaljivali, portfolio ko nas u Sarajevu, ubise ljudi pare...
-
Officer Crabtree
#115 Re: Facebook i bivši
da se razumijemo, živim u gradiću sa 15.000 stanovnika, al si pjehe za 10 minuta u prirodi, a autom za isto minuta na selu... industrijska zona razvaljuje (jebiga osjeti se recesija al ne toliko), prirodni ambijent kraljevski, raja normalna maksimalno, svi se međusobno poznajemo i ništa nije teško dogovorit, kompleksa od velikih sredina nemamo... kažem ti još brza cesta "doboj - tuzla" i autoput VC i tu je raj na zemlji...
pa et ako budeš ponovo navraćo nađemo se na kafi...
- statix
#116 Re: Facebook i bivši
Zdogovoreno...pa et ako budeš ponovo navraćo nađemo se na kafi...
- sonset
#117 Re: Facebook i bivši
Neka si ti nama na temi,, fejzbuk i bivši,, objasnio kako je u tvom kraju. Pogodih ja da tebi fejsbuk ni ne treba. Sve se odigrava u tri đade.Officer Crabtree wrote:da se razumijemo, živim u gradiću sa 15.000 stanovnika, al si pjehe za 10 minuta u prirodi, a autom za isto minuta na selu... industrijska zona razvaljuje (jebiga osjeti se recesija al ne toliko), prirodni ambijent kraljevski, raja normalna maksimalno, svi se međusobno poznajemo i ništa nije teško dogovorit, kompleksa od velikih sredina nemamo... kažem ti još brza cesta "doboj - tuzla" i autoput VC i tu je raj na zemlji...
- iceman ze
#118 Re: Facebook i bivši
danas kad se dvoje upoznaju, odmah trce na FB da vide ko su im frendovi, sta vole, ima li koja zanimljiva slicica.....a ima li tu gdje mjesta za spontanost...... 
-
Officer Crabtree
#119 Re: Facebook i bivši
srećom da ga ti iz metropole imaš jer očigledno bez njega da ne bi znala ni ko ti djecu čuva...sonset wrote: Neka si ti nama na temi,, fejzbuk i bivši,, objasnio kako je u tvom kraju. Pogodih ja da tebi fejsbuk ni ne treba. Sve se odigrava u tri đade.![]()
![]()
(nažalost usput misliš i da je to prednost
- Mis mekinjas
#120 Re: Facebook i bivši
iceman ze wrote:danas kad se dvoje upoznaju, odmah trce na FB da vide ko su im frendovi, sta vole, ima li koja zanimljiva slicica.....a ima li tu gdje mjesta za spontanost......
- respo
#121 Re: Facebook i bivši
izvini ali ja ovdje vidim odlicnu podlogu za swingeraj za grupnjak i tako te stvarifuse wrote:
Zasto jazzeru bezze? Ustvari je moja bivsa cura njena jako dobra prijeteljica i isli smo u skolu svi zajedno i jos uvijek se druzimo kao nekad. Isto tako i ja sam dobar s jednim od njenih bivsih, cak smo i radili zajedno. Super lik. Mozda si ti malo mladji lik ali kad udjes u neke srednje godine shvatices da nema vise hormona i leptirica i zatreskavanja. Nastupi zrelost i promjene se pogledi. Nema rivalstva, postoji samo sigurnost. Shvatis sta hoces i sta neces u zivotu. Pocnes se bavit drugim temama i problemima.
kad se poznajete svi tako dobro
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#122 Re: Facebook i bivši
Eh da...iceman ze wrote:danas kad se dvoje upoznaju, odmah trce na FB da vide ko su im frendovi, sta vole, ima li koja zanimljiva slicica.....a ima li tu gdje mjesta za spontanost......
- sonset
#123 Re: Facebook i bivši
Ma haj ba, čitaj i uči. Nije Bosna tvoje selo, a ni forum za one sa dva,est, ne valja ti percepcija. Samo što ti nemaš dva,est, samo se prodaješ za omladinca, i lud bi skonto, a ni ne ličiš mi ni na tipa, mahalaš brate, bolje nego kakva hanuma.Officer Crabtree wrote:srećom da ga ti iz metropole imaš jer očigledno bez njega da ne bi znala ni ko ti djecu čuva...sonset wrote: Neka si ti nama na temi,, fejzbuk i bivši,, objasnio kako je u tvom kraju. Pogodih ja da tebi fejsbuk ni ne treba. Sve se odigrava u tri đade.![]()
![]()
(nažalost usput misliš i da je to prednost)
respo wrote:fuse wrote:
Zasto jazzeru bezze? Ustvari je moja bivsa cura njena jako dobra prijeteljica i isli smo u skolu svi zajedno i jos uvijek se druzimo kao nekad. Isto tako i ja sam dobar s jednim od njenih bivsih, cak smo i radili zajedno. Super lik. Mozda si ti malo mladji lik ali kad udjes u neke srednje godine shvatices da nema vise hormona i leptirica i zatreskavanja. Nastupi zrelost i promjene se pogledi. Nema rivalstva, postoji samo sigurnost. Shvatis sta hoces i sta neces u zivotu. Pocnes se bavit drugim temama i problemima.
-
Officer Crabtree
#124 Re: Facebook i bivši
jest, tako nekako, starija sam koka sa dva tuceta iskustva u ljubavi i eto baš ovdje sam da kažem kako tražim bivše po fejsu da vidim ko se gdje oženio...Ma haj ba, čitaj i uči. Nije Bosna tvoje selo, a ni forum za one sa dva,est, ne valja ti percepcija. Samo što ti nemaš dva,est, samo se prodaješ za omladinca, i lud bi skonto, a ni ne ličiš mi ni na tipa, mahalaš brate, bolje nego kakva hanuma.
idi živa bila nađi neko udruženje građana a pusti mene...
- sonset
#125 Re: Facebook i bivši
Kome je svingeraj u glavi, ma ne treba mu bivši, to možeš i sa najboljim kućnim prijateljima. Haj znaj ko se kako druži, jel pije kafu il se svingera,ma nije sve u bivšem.