FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
milojicabrzi

#9526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by milojicabrzi »

Ma nije tu problem gašenja, može tv kuća živjeti na aparatima, kao nekad TV 99 koji je prikazivao fiksnom kamerom raskrsnicu na Skenderiji, pa i danas ima mislim ona tv u Visokom, što pokazuje glavnu raskrsnicu...

Može se tv stanica ili youtube kanal držati i od kuće, samo je pitanje svrhe takvog funkcioniranja.
detroit-mercy

#9527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by detroit-mercy »

RtrnOfSalisbury wrote:haj sta fali ako mali zaprasi nos :? morebit se otvore novi vidici i panorame i emisija postane bolja od recemo vidimo se u sarajvu od halke vujice. kolko ce bit slikovanje sa senceta ? za volonteri predlazem 50 dolara a za obicnu raju stotka a ko hoce da se pojavi na tv bez hiljade nebi ni prico, steta sto u isto vrijeme nema i neke prijateljske tekme, to bi tek bio dozivljaj :D
Najbolje rock'n'roll pjesme su nastale na kokainu :mrgreen: .
RtrnOfSalisbury

#9528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

hocel se sence ogranicit samo na ameriku? sta je sa evrope? mogo bi se udruzit sa dina merlina pa zajedno na turneju, red muzike red vijesti,
to ni nadrealisti nisu imali. a sta ce sence kad neko iz publike drekne: daj ba jednu od sinana jebote dnevnik :-x il kad uz odjavnu spicu narod razigra jedno kalesijsko medjunarodno kolo :skoljka:
karanana

#9529 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

da, stupska sahranjuje face i tv1 od dana kad su krenuli sa programom.
jos neko im je vec dzenazu otklanjao, mislim navedeni, nisam siguran.

pa bili su u shvici prije par mjeseci.
puz_u_salati

#9530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by puz_u_salati »

Da je Senad u dugovima jeste, da će da propadne, malo vjerovatno. Jednostavno, mogao je postati dobra tv kuća da je imao šlifa za biznis međutim od samog početka je muljao i tu je gdje je sada.

Prvo je muljao sa Razvojnom bankom, zatim sa Bosmalom i onda sa radnicima koje nije plaćao. Zatim je zaratio sa Bosna Tv i na kraju je skinut sa skoro svih IPTV, CATV i DTH platformi u svijetu. Izgubio je glavne sponzore, dobre novinare i kvalitetne tehničare. Nije problem samo u neplaćanja već u egu i bahatom ponašanju u fazonu "niko kao on". Sjećam se da je BH Telecom jednom potpisao sponzorski ugovor sa njima (pred puštanje LZN), u dnevniku ih ukivao u zvijezde da bi par dana poslije počeo da ih zasipa drvljem i kamenjem zbog toga što mu nisu dali da prenosi jednu od utakmica Kupa BiH (navodno kasno podnio zahtjev). Nije pogriješio u tome što ih je nazvao uhljebima, monopolistima i SDA firmom ali ne može to tako pogotovo ako su ti spomenuti sponzori. Brzo nakon toga, BH Telecom je nestao sa Face-a a Senad ostao da se guši u besparici.

Ovih primjera ima na pretek. Vraćanje torte, kurvini sinovi,... sve je u pravu ali ako želiš da preživiš u ovom biznisu, tako se ne nastupa.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

A My Face mu dobro radi. Turbo folk zvijezde ga dupke pune skoro svaki vikend. Kako se to uklapa u ovu pricu o skoroj propasti?
luckylaka

#9532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

puz_u_salati wrote:Da je Senad u dugovima jeste, da će da propadne, malo vjerovatno. Jednostavno, mogao je postati dobra tv kuća da je imao šlifa za biznis međutim od samog početka je muljao i tu je gdje je sada.

Prvo je muljao sa Razvojnom bankom, zatim sa Bosmalom i onda sa radnicima koje nije plaćao. Zatim je zaratio sa Bosna Tv i na kraju je skinut sa skoro svih IPTV, CATV i DTH platformi u svijetu. Izgubio je glavne sponzore, dobre novinare i kvalitetne tehničare. Nije problem samo u neplaćanja već u egu i bahatom ponašanju u fazonu "niko kao on". Sjećam se da je BH Telecom jednom potpisao sponzorski ugovor sa njima (pred puštanje LZN), u dnevniku ih ukivao u zvijezde da bi par dana poslije počeo da ih zasipa drvljem i kamenjem zbog toga što mu nisu dali da prenosi jednu od utakmica Kupa BiH (navodno kasno podnio zahtjev). Nije pogriješio u tome što ih je nazvao uhljebima, monopolistima i SDA firmom ali ne može to tako pogotovo ako su ti spomenuti sponzori. Brzo nakon toga, BH Telecom je nestao sa Face-a a Senad ostao da se guši u besparici.

Ovih primjera ima na pretek. Vraćanje torte, kurvini sinovi,... sve je u pravu ali ako želiš da preživiš u ovom biznisu, tako se ne nastupa.
Samo da te ispravim i da kazem da se FaceTv emituje na sve i jednoj iptv platformi koju sam ja koristio...Nettv plus,Gss,Network,FastTv,BosnaTv,BostelTv,TvMts,Go4you isl.A da se ponasa ko pasha u pravu si
puz_u_salati

#9533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by puz_u_salati »

luckylaka wrote:
puz_u_salati wrote:Da je Senad u dugovima jeste, da će da propadne, malo vjerovatno. Jednostavno, mogao je postati dobra tv kuća da je imao šlifa za biznis međutim od samog početka je muljao i tu je gdje je sada.

Samo da te ispravim i da kazem da se FaceTv emituje na sve i jednoj iptv platformi koju sam ja koristio...Nettv plus,Gss,Network,FastTv,BosnaTv,BostelTv,TvMts,Go4you isl.A da se ponasa ko pasha u pravu si
Mislio sam na 2013. godinu i Bosna TV problem. Tada je protjeran sa svega. Čak je pričao da su mu laserima obarali sa Zemlje satelite sa kojih se emituje Face :D.
Puk'o frajer majke mi.
Haris.ba

#9534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

_BataZiv_0809 wrote:A My Face mu dobro radi. Turbo folk zvijezde ga dupke pune skoro svaki vikend. Kako se to uklapa u ovu pricu o skoroj propasti?
A na firmi mu taj kafić?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote:
_BataZiv_0809 wrote:A My Face mu dobro radi. Turbo folk zvijezde ga dupke pune skoro svaki vikend. Kako se to uklapa u ovu pricu o skoroj propasti?
A na firmi mu taj kafić?
Pa sad to vec ne znam ali poenta je da ima svjez priliv novca na sedmicnom nivou. Ne znam koliko mu uzmu reketasi i eventualne su-taldzije.
Radio Sarajevo

#9536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

RtrnOfSalisbury wrote:hocel se sence ogranicit samo na ameriku? sta je sa evrope? mogo bi se udruzit sa dina merlina pa zajedno na turneju, red muzike red vijesti,
to ni nadrealisti nisu imali. a sta ce sence kad neko iz publike drekne: daj ba jednu od sinana jebote dnevnik :-x il kad uz odjavnu spicu narod razigra jedno kalesijsko medjunarodno kolo :skoljka:

Mislim da dijaspora u Evropi više nije tako glupa da finansira ovog šmrkonju... Ljudi dođu češće u Bosnu i vide šta se dešava. Amerika je druga priča, tamo su svakako svi veće patriote od nas u Evropi, iako im djeca znaju uglavnom samo engleski.
DaysleepeR

#9537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

Kakve veze ima kafić sa televizijom i kako vi ekonomisti vidite opciju u kojoj se pare od šankova slijevaju na račun televizije?
mousstapha

#9538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Pa voditelj programa moze odraditi smjenu za sankom i tako zaraduti platu :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

DaysleepeR wrote:Kakve veze ima kafić sa televizijom i kako vi ekonomisti vidite opciju u kojoj se pare od šankova slijevaju na račun televizije?
Isti gazda :-?
DaysleepeR

#9540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

_BataZiv_0809 wrote:
DaysleepeR wrote:Kakve veze ima kafić sa televizijom i kako vi ekonomisti vidite opciju u kojoj se pare od šankova slijevaju na račun televizije?
Dvije ba firme skroz. I ko zna ko je sve u talu za tu kafanu. Vi kao da ne živite u Sarajevu.
Sve što kafana zaradi su pare u padže, kakva televizija, nema nikakve veze sa tim.
luckylaka

#9541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:hocel se sence ogranicit samo na ameriku? sta je sa evrope? mogo bi se udruzit sa dina merlina pa zajedno na turneju, red muzike red vijesti,

Mislim da dijaspora u Evropi više nije tako glupa da finansira ovog šmrkonju... Ljudi dođu češće u Bosnu i vide šta se dešava. Amerika je druga priča, tamo su svakako svi veće patriote od nas u Evropi, iako im djeca znaju uglavnom samo engleski.
Nagadjas ili lupas.Ti znas ko je veci patriota i kakav jezik nasa djeca pricaju u Americi.Cini mi se da sa Senadom poneku crtu povuces.Tako i on sve zna.Ili ti je forum glavni izvor informacija.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

DaysleepeR wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Dvije ba firme skroz. I ko zna ko je sve u talu za tu kafanu. Vi kao da ne živite u Sarajevu.
Sve što kafana zaradi su pare u padže, kakva televizija, nema nikakve veze sa tim.
Nisam stvarno u toku sa tim desavanjima ali eto bilo mi logicno da Senci parama od narodnjaka krpi rupe :roll:
Radio Sarajevo

#9543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote:Nagadjas ili lupas.Ti znas ko je veci patriota i kakav jezik nasa djeca pricaju u Americi.Cini mi se da sa Senadom poneku crtu povuces.Tako i on sve zna.Ili ti je forum glavni izvor informacija.
Naravno da povučem, pa kokain je najbolji izvor dobrog raspoloženja.

Glede jezika, bio sam u Americi, i to na turneji sa reprezentacijom jer sam i poslom išao tamo tih dana, i vidio sam dovoljno. Takođe imam masu kolega naših ljudi iz Amerike, i vidim da ne znaju rečenice sastaviti. Druga ste priča vi koji ste starija generacija, ali sve ispod 30 jedva zna spojiti subjekat i predikat.

Ali zato ste najveće patriote, vi biste i danas Sebiji Izetbegović vreće zlata donosili :bih: :bih: :bih: .
luckylaka

#9544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
luckylaka wrote:Nagadjas ili lupas.Ti znas ko je veci patriota i kakav jezik nasa djeca pricaju u Americi.Cini mi se da sa Senadom poneku crtu povuces.Tako i on sve zna.Ili ti je forum glavni izvor informacija.
Naravno da povučem, pa kokain je najbolji izvor dobrog raspoloženja.

Glede jezika, bio sam u Americi, i to na turneji sa reprezentacijom jer sam i poslom išao tamo tih dana, i vidio sam dovoljno. Takođe imam masu kolega naših ljudi iz Amerike, i vidim da ne znaju rečenice sastaviti. Druga ste priča vi koji ste starija generacija, ali sve ispod 30 jedva zna spojiti subjekat i predikat.

Ali zato ste najveće patriote, vi biste i danas Sebiji Izetbegović vreće zlata donosili :bih: :bih: :bih: .
Boga mi da manje ,smrces"vise bi znao.Citao sam da kokain utice na mozak,valjda se gubi pamcenje.Predji ti na sodu bikarbonu :D A zlata da imam dovoljnu prvo bi ulozio u Grbavic, adrugo kupio bi 2-3 pojacanja Zelji za europu da se ne blamiraju :(
Last edited by luckylaka on 19/04/2018 13:56, edited 1 time in total.
RtrnOfSalisbury

#9545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

jebga, amerika je iz nekog razloga zemala specifican sloj ljudi, u svici recemo djevojke su ljepse obucene (obucene od glagola oblaciti al i obucene od glagola obuciti) pa cak ako rade i u mokrom cvoru a pogotovo po birovima, jes da u trenutcima opustenosti iz bemveja zna zavijati sinan al kad jela karleusa kod senceta more bit neki cimbenik sto i sinan nebui zavijo u bemvejima :mrgreen:
puz_u_salati

#9546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by puz_u_salati »

Da li znate da je Tvrtko Milović bio glavni i odgovorni urednik informativnog programa FACE TV-a?

Toliko o Senadovom patriotizmu.
spreca

#9547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

puz_u_salati wrote:Da li znate da je Tvrtko Milović bio glavni i odgovorni urednik informativnog programa FACE TV-a?

Sta ima veze ....ako se je Tvrtko tada drugacije chesljao
puz_u_salati

#9548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by puz_u_salati »

spreca wrote:
puz_u_salati wrote:Da li znate da je Tvrtko Milović bio glavni i odgovorni urednik informativnog programa FACE TV-a?

Sta ima veze ....ako se je Tvrtko tada drugacije chesljao
Jednom pakaš, uvijek pakaš.
spreca

#9549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

Koga ti sad krivis?....Senada ili Tvrtka?
Radio Sarajevo

#9550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote: Boga mi da manje ,smrces"vise bi znao.Citao sam da kokain utice na mozak,valjda se gubi pamcenje.Predji ti na sodu bikarbonu :D A zlata da imam dovoljnu prvo bi ulozio u Grbavic, adrugo kupio bi 2-3 pojacanja Zelji za europu da se ne blamiraju :(
Oko Želje se slažemo, samo ne daj Senadu ni marke.
Locked