FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
detroit-mercy

#9501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by detroit-mercy »

Velkoski wrote:pa tako to ide kod Senada, ili Feđe, zavisi ko dogovara :mrgreen:

još treba da ti bude čast...
Dok je ovaca bice i vune :mrgreen: .
luckylaka

#9502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Nero Histrion wrote:
luckylaka wrote:Ja se prijavio da volontiram,platicu kartu i kazu ako moze mala donacija od jedno $ 50-100.Rekoh i vece sam ja fukare od vas pomagao.halal bilo
Zar nemas popust na kartu, kao volonter?
Pa ima popust al je sevap uoci Ramazana pomoci sirotinju.Halal bilo.
mahalik

#9503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mahalik »

sirotinju to ti je ono što ima mnogo djece a bolestan je i ne može zaraditi da ih prehrani a sevap nije dati onm što će dati za prostitutke i opijate to je koliko znam haram
luckylaka

#9504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

mahalik wrote:sirotinju to ti je ono što ima mnogo djece a bolestan je i ne može zaraditi da ih prehrani a sevap nije dati onm što će dati za prostitutke i opijate to je koliko znam haram
Kad znas ko daje za prostitutke i opijate onda napisi ovdje al da je iz povjerljivog izvora.Prica...pije,dogira se,smrce i sl.bez ijednog argumenta je suplja.Drugo.Pomagao sam i takvoj ,,sirotinji"koju si naveo pa se poslije ispostavilo da imaju vise nego obicni samrtnik.Cak dospjeli u stampu i tv zbog svoje tzv.sirotinje.Al nije tema
TheMule

#9505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TheMule »

Nero Histrion wrote:
DaysleepeR wrote:evo luckylaka, šansa za volontiranje, jer para nema
SEATTLE COMMUNITY:
BAI is currently accepting volunteers for our upcoming event, “Centralni Dnevnik iz Amerike”.

Volunteers are expected to be available on Friday, May 11th, 2018 with an option of 4 block segments from 3:00PM until 11:30PM.

Volunteers will receive discounted tickets for their dedication and participation!

Apply at: bhus.org/volunteer

Get involved and make a difference!!

Pise da ce volonteri volontirati, a dobiti ce popust na ulaznice kao nagradu za ucesce i posvecenost radu.

Lijepo bi bilo da dobiju free tickets umjesto popust na ulaznice, i to ne samo za ovaj event nego za jedno pola godine ili godinu, jer narade se volonteri tamo da kasnije upisu u CV kako su volontirali za dobrobit zajednice.
Sta si ovdje naskrabo matere ti? Za 2 sata laganog rada treba da dobiju besplatne ulaznice za godinu dana? :?
Nero Histrion

#9506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

luckylaka wrote:
Nero Histrion wrote:
luckylaka wrote:Ja se prijavio da volontiram,platicu kartu i kazu ako moze mala donacija od jedno $ 50-100.Rekoh i vece sam ja fukare od vas pomagao.halal bilo
Zar nemas popust na kartu, kao volonter?
Pa ima popust al je sevap uoci Ramazana pomoci sirotinju.Halal bilo.
Ma i to sto kazes, sevap je, uoci Ramazana.
karanana

#9507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Ja bih bio dragovoljac ako treba sta lani pomoci. Platio bi i tu kartu i taj sokic, nije problem.
Nero Histrion

#9508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

TheMule wrote:
Nero Histrion wrote:

Pise da ce volonteri volontirati, a dobiti ce popust na ulaznice kao nagradu za ucesce i posvecenost radu.

Lijepo bi bilo da dobiju free tickets umjesto popust na ulaznice, i to ne samo za ovaj event nego za jedno pola godine ili godinu, jer narade se volonteri tamo da kasnije upisu u CV kako su volontirali za dobrobit zajednice.
Sta si ovdje naskrabo matere ti? Za 2 sata laganog rada treba da dobiju besplatne ulaznice za godinu dana? :?
Ma sala. Ali da je trebalo volonterima dati bespaltne ulaznice, trebalo je. Volontirao sam i ja po Americi, ali nikada nisam placao nista za dobrovoljni i drustveno korisni rad. Mada postoje varijante sa popustom na ulaznice, ali eto, mene to nikad nije zapalo. :-D

Ova turneja je ocigledno organizovana da bi se prikupili prilozi za face tv, ne iz ljubavi prema dijaspori. Uvijek sam podrzavao ovu televiziju, ali covjek mora biti realan i primijetiti da je dogorilo do nokata, cim se pare na ovakva nacin pribavljaju. CD je bio jaci ranije, barem meni tako izgleda, kao i kompletan kadar. Pratio sam te mlade novinare tamo, bilo je bas dobrih. Mozda prikupe dovoljno pa prime nove ljude koji ce se strucno obuciti. Bilo je u pocetku bas urbano, bez onog hayatovskog glupiranja i carsijanerskog govora., jeftinog podilazenja najprizemnijem ukusu. A opet su bili opusteni i urbani u isto vrijeme. Ma Ernica mi je, eto, bila zakon. I onaj Mrkonja. Sad probije bogme svasta, i Čarsije i Zen'ce i svega. Toliko od mene na ovoj temi. odoh piti kafu. :)
Last edited by Nero Histrion on 17/04/2018 12:40, edited 2 times in total.
Radio Sarajevo

#9509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote:
mahalik wrote:sirotinju to ti je ono što ima mnogo djece a bolestan je i ne može zaraditi da ih prehrani a sevap nije dati onm što će dati za prostitutke i opijate to je koliko znam haram
Kad znas ko daje za prostitutke i opijate onda napisi ovdje al da je iz povjerljivog izvora.Prica...pije,dogira se,smrce i sl.bez ijednog argumenta je suplja.Drugo.Pomagao sam i takvoj ,,sirotinji"koju si naveo pa se poslije ispostavilo da imaju vise nego obicni samrtnik.Cak dospjeli u stampu i tv zbog svoje tzv.sirotinje.Al nije tema
Pa kakav dokaz očekuješ da šmrče? Da ga neko uslika i stavi na internet?

Jebote, ako pola grada to priča, ako dolazi od različitih ljudu koji nemaju veze jedni s drugim, valjda ima nečeg u tome. Ali jok, bolje ti znaš iz Čemerike...
luckylaka

#9510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
luckylaka wrote:
Pa kakav dokaz očekuješ da šmrče? Da ga neko uslika i stavi na internet?

Jebote, ako pola grada to priča, ako dolazi od različitih ljudu koji nemaju veze jedni s drugim, valjda ima nečeg u tome. Ali jok, bolje ti znaš iz Čemerike...
Sa grad ima oko 300.000 stanovnika sto znaci da oko 150.000 (i ti 150.001)ljudi zna ono sto ti tvrdis.Stvarno ne kontam sta cekate.Evo Senad ovih dana dolazi u ,,Cemeriku"pa ako budem imao priliku(a hocu)kopiracu mu ovaj post da vidim sta ce reci.I cudno da dijasporac ko i ja zna sta se prica i desava u Sa. :-)
Seyfo

#9511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

Neka nama našeg Senada! I da šmrče, sebi šmrče. Nikom ne smeta,kome smeta nek zaobiđe. Stvarno ne kontam ove hejtere, pa nije na budžetu.
Radio Sarajevo

#9512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote: Sa grad ima oko 300.000 stanovnika sto znaci da oko 150.000 (i ti 150.001)ljudi zna ono sto ti tvrdis.Stvarno ne kontam sta cekate.Evo Senad ovih dana dolazi u ,,Cemeriku"pa ako budem imao priliku(a hocu)kopiracu mu ovaj post da vidim sta ce reci.I cudno da dijasporac ko i ja zna sta se prica i desava u Sa. :-)
Ja nisam dijasporac, ja samo trenutno radim van BiH, a prečesto sam u Sarajevu da ne bih znao šta se dešava.

Pitaj Senčija, ili se sam uvjeri kad malo progovoriš s njim o čemu se radi. Pa kad ti malo zakovrne, sve će ti se samo kazati.
RtrnOfSalisbury

#9513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

haj sta fali ako mali zaprasi nos :? morebit se otvore novi vidici i panorame i emisija postane bolja od recemo vidimo se u sarajvu od halke vujice. kolko ce bit slikovanje sa senceta ? za volonteri predlazem 50 dolara a za obicnu raju stotka a ko hoce da se pojavi na tv bez hiljade nebi ni prico, steta sto u isto vrijeme nema i neke prijateljske tekme, to bi tek bio dozivljaj :D
karanana

#9514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

A gdje je erna sada?
Ommadawn

#9515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ommadawn »

luckylaka wrote: Sa grad ima oko 300.000 stanovnika sto znaci da oko 150.000 (i ti 150.001)ljudi zna ono sto ti tvrdis.Stvarno ne kontam sta cekate.Evo Senad ovih dana dolazi u ,,Cemeriku"pa ako budem imao priliku(a hocu)kopiracu mu ovaj post da vidim sta ce reci.I cudno da dijasporac ko i ja zna sta se prica i desava u Sa. :-)
I on ce tebi reci "Ma jok bolan, raja svasta prica" i ti ces naravno povjerovati na to - ukoliko ne zelis znati sta je istina a sta ne.
A ukoliko si mudar uradit ces slijedece:
Uzmes malo kuci sitnog sitnog secera (ne vanilin jer mirise na vaniliju), stavis u kesicu i kad Senad dodje, ti lijepo sa njim prica po prica, zapricate se i onda negdje u stranu "De da sta smrknemo care". Ako pristane - eto ti dokaza. Ako ne pristane - probaj ga opet ubijediti. Tad mozda i pristane. No vjerovatno ovo zadnje nece biti ni potrebno ;)
mousstapha

#9516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

karanana wrote:A gdje je erna sada?
Viamedia marketinska agencija.
karanana

#9517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

aha kod vesne.
konto sam da nije pred malim ekranima negdje u nekoj tv kuci.
shake69

#9518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shake69 »

Dzaba Cemerika, ne moze donijeti milion zelenih! Face tv je u ogromnim dugovima i tu spasa nema! Mozda samo da dzenaza bude otmjenija pa se svi pocaste ovo ljeto od zarade s dalekog kontinenta i sergije od forumskog Atifa iz Cemerike do tesanjskih privrednika prije mjesec i po!
Zbog CD ce biti steta da se ukinu ali mi nekako Jadno to tv prosjacenje pa eto! :|
RtrnOfSalisbury

#9519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

nek se udruze sa valentina :idea: time bi pokrili estradu, svakako imaju folkoteku, plus organizacija raznije takmicenja pjevaca ... to kad bi sence zasecerio sve bi zvijezde prisle k njemu ... plus sto ni jela karleusa (po zanimanju ljubiteljica bih) odavno nije bila gost
luckylaka

#9520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

shake69 wrote:Dzaba Cemerika, ne moze donijeti milion zelenih! Face tv je u ogromnim dugovima i tu spasa nema! Mozda samo da dzenaza bude otmjenija pa se svi pocaste ovo ljeto od zarade s dalekog kontinenta i sergije od forumskog Atifa iz Cemerike do tesanjskih privrednika prije mjesec i po!
Zbog CD ce biti steta da se ukinu ali mi nekako Jadno to tv prosjacenje pa eto! :|
Koliko me sjecanje sluzi najavljujete kraj Face Tv i Tv1 evo punih 6-7 godina.Kada ce vise.
Alighieri

#9521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Alighieri »

Kakvi dugovi, neka samo promjene ime i to je to. Kod nas to olahko ide.

On bi se kao zezao da ne zna sve šta može, ma hajde molim vas.
karanana

#9522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Fejs tv doo
afannedim

#9523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

luckylaka wrote:
shake69 wrote:Dzaba Cemerika, ne moze donijeti milion zelenih! Face tv je u ogromnim dugovima i tu spasa nema! Mozda samo da dzenaza bude otmjenija pa se svi pocaste ovo ljeto od zarade s dalekog kontinenta i sergije od forumskog Atifa iz Cemerike do tesanjskih privrednika prije mjesec i po!
Koliko me sjecanje sluzi najavljujete kraj Face Tv i Tv1 evo punih 6-7 godina.Kada ce vise.
To bi ti trebao odgovoriti @stupska bitanga. Taj je sve medije pogasio :D
Rugafet

#9524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Rugafet »

Cuj smrce, i to je kao nesto pa i aca lukas i dzej smrcu pa sta sad...mozda neka smrcnu zajedno, mozda i kakvu smrcijadu da organizuju na medjuentitetskoj liniji pa neka i tu liniju usmrcu
shake69

#9525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shake69 »

luckylaka wrote:
Ko najavljuje ukidanje? Moze se to durati u ovakvoj zemlji do Kijametskog dana, ne placajuci ljude, zavrcuci gdje stignu, ali nema tu selameta. Prvi test ce da bude kad ova postojeca oprema zastari i zatreba nova. To je veca stavka i to se ne moze kupiti za neke bonove, ili lupam za kamione uglja od donatora iz Rudnika Breza. Ne radujem se nicijoj propasti, ali ova tv je nekako primjer kako se ne moze zivjeti i raditi na osnovu dvije-tri gledane emisije sedmicno. I to dnevnika.
Locked