FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- mousstapha
#8476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Oh, ne nervira me uopšte. Ne bi mi vjerovo kako me ovo zabavlja. Poyy
-
afroshoxx
#8477 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nasmiji se onda malo.mousstapha wrote:Oh, ne nervira me uopšte. Ne bi mi vjerovo kako me ovo zabavlja. Poyy
- Adriatic
#8478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naletio sam samo na dio gdje se ovaj egomanijak hvali da je on prvi počeo pričati o majorizaciji Hrvata 2010. godine
Kreten se time hvali, a ne reče da je iste te godine objavljivao predizborne ankete u kojima je ubjedljivo vodio Silajdžić sa svojim lopovima.
Kreten se time hvali, a ne reče da je iste te godine objavljivao predizborne ankete u kojima je ubjedljivo vodio Silajdžić sa svojim lopovima.
-
afroshoxx
#8479 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja, a šta znači to Mi smo Bosanci? Kao sve je receno jel, postoji definicija oxfordske tezine? Ispade da da.BarbaDue wrote:Kao što već ranije rekoh, Senad da bi bio dobar mora biti poput Ace. To je mišljenje većine koji bi po svaku cijenu da liče na zagorce, dalmatince, saxonce, baskijce...itd. Pa ne može, mi smo bosanci! Senad kakav je, upravo ga onakvog volim i poštujem. Ogromna novinarčina, veliki patriota, dovoljno drzak kad zatreba nekoga merački na volej. To što je narcisoidan, pa šta, ima čime da se pohvali.
Znam sta misliš pod tim, i u pravo to ja ne volim. Tako su nam i prisili viceve u regiji, gdje se apsurdno ponašamo.
I naravno nije problem u svjetini, nego kad istureni pripadnik naroda poput njega primenjuje tu definiciju. Dakle, zapne ko ovan, a loša produhovljenost.
Sve ok. Ali mi kao bosanci moramo iskružiti ironiju i zajebanciju kao konstantu u kojoj na širokom spektru tema svoju nedorečenost u misli i rečenici kompletiramo tačkom koja se zove bosanski vic, koji još nije smiješan. U svemu kad ne znamo poentirati bacamo kolokvijalne izraze, isfurane fazone. Nismo toliko smiješni, pa ni interesantni, naročito ako to neko namjerno radi. Senna hoće da je smiješan, a nije. Ofira nas kao medijski ambasador.
Nije sramota biti umjeren, ili klikeraški drzak. Ali ne vidim da je on ijedno od toga.
Last edited by afroshoxx on 10/01/2017 10:58, edited 1 time in total.
- Banksy
#8480 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
+1afroshoxx wrote:Složio bih se. Pustio ga je da se samouništi. Senna ima dobrih osobina, ali je prepotentan do ponižavajuće mjere po sve nas ostale iz čije zemlje se šalje ta epska slika o nama. Taj CRINGE o kojem govoriš osjećam kad god on počne najavljivati taj dnevnik, naročito kad ga neko poput Stankovića, a van naše čahure samodovoljnosti propita s dozom respekta ali kojeg - ma da se ne isprovaljuje još više. Aco mu je prišao kao najbolji drug, Aco nije bio što on umije inače da bude - i to namjerno, Aco je pristao da bude manji mužjak od njega, ali ne - Senna se proporcionalno tome postavio kao da je morao da bude gost i jos isticao te atribute silne, ta dubina glasa, lupanje po stolu. I onda neko rece šmrcanje, mmmhmkanje, diranje nosa, nervoza momenta. Osjetio je da je Aco too cool tip. Sto Aco bolji prema njemu, ovaj je rastao kroz minute emisije. Aco je iz kolosijeka suštinskog dijaloga prešao u kolažni show gdje gost pokazuje osebujnost, voditelj se ne petlja, a publika zabavlja - ovaj put bosanskim provincijalizmom, doduše nesto avangardnijim, šal je tu. Poruka o posebnosti je poslana.FreakyStyley wrote:Nedjeljom u 2 je meni vjerovatno najbolja TV emisija uopste na Balkanu i obozavam da je pogledam na YouTubeu, neke sam emisije gledao i vise puta jer je Stankovic majstor za 1 vs 1 razgovor, ali izdrzao sam cca 10 minuta ovog intervjua. Odmah se vidjelo kakav ce ton ostatak emisije poprimiti.
Sto bi rekli Anglosaksonci cringe, ali potpuni. Dakle, transfer neugodnosti. Ono kad gledas nekoga, a stid te za njega, nije ti dobro. Kao kad se na one pjevacke audicije prijavi neko ko pojma s pjevanjem nema, ali nije smijesan, nego ti ga je samo neugodno gledati ga kako se sramoti. Zato sam izdrzao samo tih 10ak minuta.
Rijetko narcisoidan i egoistican covjek. Nevjerovatna mi je ova njegova teatralnost, ono produbljavanje glasa, kasljucanje, mmmmkanje, samohvala, a da ne govorim kakvu je patetiku odmah na pocetku intervjua poceo prosipati.
Mislim da je Aci Stankovicu bilo neugodno, cak se i u cudu nasao, i da ga je pustio da se neizbjezno samounisti iz ciste kolegijalnosti, a mogao ga je iscipelariti.
+1
10 min, transfer blama, pa sam ugasila, suvišno je bilo šta dodati, to je već neizlječiva patologija.
-
Margita81
#8481 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja isto ugasila nakon 10ak min. Neugodno za gledati.
Stankovic
Stankovic
- zateznistub
#8482 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
afroshoxx wrote:Ako tebe nervira pisancija na forumu koji jeste za to da se do u detalje sere, onda ti bježi s foruma. Šta treba pisati ovdje? Svi se unosimo malo, jer se i on nama unosi u živote pričom o njemu na svakom portalu, tv-u, javna je ličnost. Plaćam ga kroz kabl operatera, reklame i prihod mu idu jer ima ko da gleda te reklame. Imam pravo potpuno jer sam ja njemu kao gledalac na prvom mjestu.mousstapha wrote:Bio je to najobičniji intervju, a vi izvodite zaključke ko da je ležao kod vas na kauču na terapiji. Nedjeljom u 2 je emisija u kojoj je centralna uloga gost. Normalno da će o sebi najviše pričati. Ako vas nervira njegova zajebancija sa 33 godine, onda bježite od njegovih emisija. Vrlo je vjerovatno da će vas sve od njega nervirati.
Ti o nama kuliraj njemu lično, možda ti se dobrim vrati, ne moraš ovdje biti dušebrižnik.
Jedino tačno od svega što napisa!
- okanomalo
#8483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
stankovic kao srbijanac i srbin ostade i opstade na htv bez obzira na promjene vlasti i urednika. definitivno vrijedi.Margita81 wrote:Ja isto ugasila nakon 10ak min. Neugodno za gledati.
Stankovic
hadzifejzovic.....nekad mi je bio dobar a danas previse razvodnjen i predvidiv.
-
saale
#8484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je nazalost izgorio i postao narcisiodni novinar(Govnar) koji bi mogao radit za Kurir ili za Marica da vodi PAROVE :lol:postao izgubljen u prostoru i vremenu udaljen od realnosti vodjen svojim sebicnim interesima!
Stankovic RESPECT:)
Stankovic RESPECT:)
- afannedim
#8485 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je.o vas Stankovic.
- It_is_a_Leclerc
#8486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koga je to on dočekao na volej ?BarbaDue wrote:Kao što već ranije rekoh, Senad da bi bio dobar mora biti poput Ace. To je mišljenje većine koji bi po svaku cijenu da liče na zagorce, dalmatince, saxonce, baskijce...itd. Pa ne može, mi smo bosanci! Senad kakav je, upravo ga onakvog volim i poštujem. Ogromna novinarčina, veliki patriota, dovoljno drzak kad zatreba nekoga merački na volej. To što je narcisoidan, pa šta, ima čime da se pohvali.
Dodika, Fikreta Abdića, Momčila Krajišnika ? Ivanića nakon što je pet puta rekao da je RS država ? Ovog sad Đokanovića koji je lijepo objašnjavao plemenitost proglašenja RS ? Ne, sjedio je i ćutao kao zadnja vagina, jer zna da ga svaki od tih sagovornika može rasuti u šest rečenica. Ali se zato iživljavao na onom jadnom Zdenku što je bio direktor Agencije za statistiku iskoristivši nemuštost čovjeka koji je u prvom redu stručnjak, da ga cipelari na terenu dnevne politike.
- luckylaka
#8487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hadzifejzovic i Stankovic su novinari u pet deka tj.vrh novinarstva.Da je Hadzifejzovic Stankovic slavili bi ga posto je HadzifejzovicBosnjo iz Bosne onda je nula
-
FreakyStyley
#8488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je li ikad iz tvojih usta izasla originalna misao ili samo ponavljas te pateticne, kvazipatriotske fraze kao papagaj?luckylaka wrote:Hadzifejzovic i Stankovic su novinari u pet deka tj.vrh novinarstva.Da je Hadzifejzovic Stankovic slavili bi ga posto je HadzifejzovicBosnjo iz Bosne onda je nula
Jeste, problem je sto je Senad iz Sarajeva, a ne iz Zagreba. Ni slucajno nije problem u tome sto je postao egomanijakalna karikatura novinara.
Bravo.
- luckylaka
#8489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ponavljam ,sto ti smeta i ponavljacu ...hoce li ti smetati.Senad je vrh BiH novinarstva ...il ima bolji...Stankovic al nije iz BiHFreakyStyley wrote:Je li ikad iz tvojih usta izasla originalna misao ili samo ponavljas te pateticne, kvazipatriotske fraze kao papagaj?luckylaka wrote:Hadzifejzovic i Stankovic su novinari u pet deka tj.vrh novinarstva.Da je Hadzifejzovic Stankovic slavili bi ga posto je HadzifejzovicBosnjo iz Bosne onda je nula
Jeste, problem je sto je Senad iz Sarajeva, a ne iz Zagreba. Ni slucajno nije problem u tome sto je postao egomanijakalna karikatura novinara.
Bravo.
- relativno84
#8490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad ima dosta bubica, s godinama sve vise, ali vecina ovih objektivnih gusi se ovom sandzackom knedlom iz godine u godinu, nikako da je progutaju 
-
afroshoxx
#8491 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A jesi li kad čuo za Nenada Pejica, Benjamina Butkovica, Kemala Kurspahica, Mehmeda Agovica, Gojka Berica?luckylaka wrote: Ponavljam ,sto ti smeta i ponavljacu ...hoce li ti smetati.Senad je vrh BiH novinarstva ...
- BarbaDue
#8492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja ne znamšta se hvataju za ovog Stankovića, on je sasvim običan novinar tipa Sanele Prašović. Recimo kada bi Senad doveo Acu u svoju emisiju, šta bi ga pitao? Ima li nešta o čemu bi mogao knjigu napisati ili ispričati da zainteresuje nas publiku. Mislim da nema, zato je Senad gigant za njega. To što se voli pohvaliti ja mu opraštam.luckylaka wrote:Ponavljam ,sto ti smeta i ponavljacu ...hoce li ti smetati.Senad je vrh BiH novinarstva ...il ima bolji...Stankovic al nije iz BiHFreakyStyley wrote:Je li ikad iz tvojih usta izasla originalna misao ili samo ponavljas te pateticne, kvazipatriotske fraze kao papagaj?luckylaka wrote:Hadzifejzovic i Stankovic su novinari u pet deka tj.vrh novinarstva.Da je Hadzifejzovic Stankovic slavili bi ga posto je HadzifejzovicBosnjo iz Bosne onda je nula
Bravo.
- Better Man
#8493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad nije nikakav gigant. Možda je nekad bio u ratu, ali odavno on nije ni blizu kvalitetan novinar. Ako ćemo zaista gledati prave novinarske profesionalce i koji idu tamo gdje drugi ne smiju i koji pomažu običnom čovjeku da se izbori za svoja prava, onda je ubjedljivo na prvom mjestu urednica i voditeljica emisije Provjereno na Novoj Tv Ivana Paradžiković. I svaka dalja diskusija na temu najboljeg novinara je suvišna.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Last edited by Better Man on 11/01/2017 08:02, edited 1 time in total.
-
afroshoxx
#8494 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U rangu Prašovićke nije. Istraži. A bitno je da Komšić gostuje 7x u sezoni, on ima sta reći, pa Radončić , Ivanić, Karleuša 3x, krv za široke mase uglavnom što reko sam Senna. Kad već otvaraš, zanimljivije bi ti bili Acu poslušati s druge strane stola, nego pobrojane.BarbaDue wrote: Ja ne znamšta se hvataju za ovog Stankovića, on je sasvim običan novinar tipa Sanele Prašović. Recimo kada bi Senad doveo Acu u svoju emisiju, šta bi ga pitao? Ima li nešta o čemu bi mogao knjigu napisati ili ispričati da zainteresuje nas publiku. Mislim da nema, zato je Senad gigant za njega. To što se voli pohvaliti ja mu opraštam.
Last edited by afroshoxx on 11/01/2017 08:40, edited 1 time in total.
- animals
#8495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Novinar koji gosta oslovljava sa ti u studiju, ne moze biti nikakva klasa..
isto kao Dodik politicar..
Bosanska kultura..
isto kao Dodik politicar..
Bosanska kultura..
-
afroshoxx
#8496 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja bih njega razumio da prizna kako ga je kapitalizam preokrenuo i naravno teško se do hljeba dolazi danas. Marić na Happy to dobro potura. Njegova degutantnost je počela privatlukom jer ga tu niko ne ograničava, i sad on postavlja standarde prihvatljivog jer ima staru slavu.Better Man wrote:Senad nije nikakav gigant. Možda je nekad bio u ratu, ali odavno on nije ni blizu kvalitetan novinar.
Zašto nema drugih jakih novinarskih imena na njegovoj TV, koja takodje mogu podučavati tu djecu?
Nema zbog svega navedenog ovdje u milion postova.
- DaysleepeR
#8497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kad je televizija tek otvorena imao je Senad sve, i odlične novinare, i pažljivo probrane nove face, i mentore i opremu i prostorije i emisije i ideje
samo ga jebe što je naučio raditi sa tuđim parama (BHRT, Hayat, TV1) i da su apetiti i ambicije vrlo brzo ispuhale kad je skonto da ne lete sponzori na lijepe oke 33-godišnje, već na ozbiljan program, i da se sve u životu i u današnje vrijeme plaća
ako misli da uči novinare, trebao je da otvori tv novinarsku akademiju pa da ljudi plaćaju da se tamo uče
kad nekoga zaposliš, daš mu ugovor na kojem pišu tvoje obaveze, onda plati jarane...
samo ga jebe što je naučio raditi sa tuđim parama (BHRT, Hayat, TV1) i da su apetiti i ambicije vrlo brzo ispuhale kad je skonto da ne lete sponzori na lijepe oke 33-godišnje, već na ozbiljan program, i da se sve u životu i u današnje vrijeme plaća
ako misli da uči novinare, trebao je da otvori tv novinarsku akademiju pa da ljudi plaćaju da se tamo uče
kad nekoga zaposliš, daš mu ugovor na kojem pišu tvoje obaveze, onda plati jarane...
- luckylaka
#8498 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cuo ali realno svi su stepenicu ispod Senada.Bar ja tako mislimafroshoxx wrote:A jesi li kad čuo za Nenada Pejica, Benjamina Butkovica, Kemala Kurspahica, Mehmeda Agovica, Gojka Berica?luckylaka wrote: Ponavljam ,sto ti smeta i ponavljacu ...hoce li ti smetati.Senad je vrh BiH novinarstva ...
-
vade_mecum
#8499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
odgledah intervju do kraja sa povremenim bacanjem oka na vijesti klixa tokom senadovih monologa. uglavnom, senad ima uspjesnu karijeru iza sebe ali baca na tip ljudi koji su bili popularni u srednjoj skoli ali su realno propali pa sad recimo na 25. godisnjici mature i dalje se ponasaju kao da je zivot i dalje srednja skola. ono, kao "sta ces ti meni pricati, ja radio intervju kad ti nisi bio ni u mudima" i slicno. previse forsira "moja televizija",, "ja prvi rekao", "ja prvi uocio", "ja prvi..."...
kukala nam majka ako je senad najbolji bh novinar
kukala nam majka ako je senad najbolji bh novinar
- cyprus
#8500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je turbo folk.