FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
hekaton

#8451 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hekaton »

hajmo komentari i utisci na emisiju kod stankoivica.

Senad je rekao nekoliko bitnih stvari, mogoo je jos ostrije da nije u svom filmu o izborazbi nase zlatne omladine :-D
elk

#8452 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by elk »

Ne dirajte mu u stecak molicu :run: u kojem on vakumu zivi...i plati ljudima zaradjeno misu!
vade_mecum

#8453 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vade_mecum »

morel' jubito link za intervju??
Jara

#8454 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jara »

"Namigivanje zvijezdama" - jedna od najboljih dokumentarnih serija na bh. televizijama, Mišo Marić odličan! 8-) :thumbup:
BarbaDue

#8455 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

vade_mecum wrote:morel' jubito link za intervju??
Ni ja nisam gledao. Dajte nam neki link...kvikli.
Jara

#8456 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jara »

BarbaDue wrote:
Ni ja nisam gledao. Dajte nam neki link...kvikli.
Repriza noćas:
HRT1 0.22 Nedjeljom u dva (R)
It_is_a_Leclerc

#8458 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Grozan intervju. Hadžifejzović, što bi rekao Senad Avdić - japajakavac, nije mogao protiv sebe, pa je eto sve o čemu se pričalo on smislio, on prvi uradio, on izgovorio...
Na svako pitanje je odgovarao izdaleka, neprecizno, blebetarijama, vraćajući se iznova na esencijalno nebitnu Kolindu, a sve je začinio nekakvim patetičnim patriotizmom koji je izgledao žalosno i jadno. Na kraju ga je Stanković malo zatekao s pitanjem za pare i dugovanja, al' je Senad ne trepnuvši rekao - "čim nama plate, i mi ćemo njima".
iceman ze

#8459 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iceman ze »

Ja se uvijek sjetim gostovanja na N1 kad ga pita Zukic, ko je poslije Senada - Senad? Kaze on hladno A.Zukic.... :mrgreen:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#8460 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sabina1 »

Upravo gledam reprizu Nu2....

Mislim da Stanković zna mnogo više od onoga što mu je Senad odgovorio.
luckylaka

#8461 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Odlican intervju :thumbup: Stankovic-Hadzifejzovic su kada se uozbilje jednostavno bez premca u svom poslu.
DaysleepeR

#8462 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

It_is_a_Leclerc wrote:Grozan intervju. Hadžifejzović, što bi rekao Senad Avdić - japajakavac, nije mogao protiv sebe, pa je eto sve o čemu se pričalo on smislio, on prvi uradio, on izgovorio...
Na svako pitanje je odgovarao izdaleka, neprecizno, blebetarijama, vraćajući se iznova na esencijalno nebitnu Kolindu, a sve je začinio nekakvim patetičnim patriotizmom koji je izgledao žalosno i jadno. Na kraju ga je Stanković malo zatekao s pitanjem za pare i dugovanja, al' je Senad ne trepnuvši rekao - "čim nama plate, i mi ćemo njima".
Senad je malo ofalio, nikakvih podataka konkretnih, samo šuplja. Jako loš intervju. Veliki broj jako pametnih ljudi gostuje u NU2, i zaista je kvalitet jučerašnje bio nizak. Samo šuplja.
KB9

#8463 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KB9 »

senad je babuka, ne postoji jaci u nasoj drzavi, cak ni priblizno :bih:
azurna_obala

#8464 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by azurna_obala »

Senad je bio površan, dok je Stankoviću, čini mi se, bilo i pomalo neprijatno dok mu je ovaj odgovarao na neka pitanja, jer je Senad djelovao neiskreno i nekako mu odgovori nisu bili smisleni. Stanković kao da se na kraju dvoumio da li da ga pita za stanje na Face TV, pa je ta pitanja postavio nekako suzdržano i nesigurno.
Senad sa tipičnom pričom privatnika, on to radi kao za druge, njemu se ne plaća, pa ni on ne plaća uposlenicima. :roll:
Tomi110

#8465 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tomi110 »

Dobar interview, Senadu svaka čast na dolasku nakon drvlja i kamenja po njemu nakon pisma koje je uputio Kolindi. Neki tvrde da je šupljirao, neki da je nedorečen u interviewu ali moje mišljenje je da se na čovjeku (Senadu) vidi frustracija i nemoć vezana za poboljšanje uvjeta života u R BiH, i ekonomskog i političkog i međunacionalnog. I Stanković je bio OK, nije ga "ščepao za vrat na prvu".
Sehro

#8466 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sehro »

cyprus

#8467 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

Prvo, jebala ga Kolinda, šta se nje svezo... Drugo, na nekoliko mjesta je zasro ko foka... Jel on ono reče da su 2006. godine svi vidjeli Dodika kao neku pozitivnu promjenu, a samo eto on bio sumnjičav prema njemu :-) Kakav bullshit, pred izbore 2006-te se dobro vidjelo ko je Dodik, koji se nije nit uvijao, nit krio svoje stavove koje ima i danas...

I treće, tamo i gdje ubode, to izgleda previše patentično i izvještačeno... Pogotovo sa onim "ne dirajte mi stećak"... Ko eto, ne bi ovaj odgovorio Šprajcu da ovaj nije dirnuo u stećke :lol: :oops: I ponukan stećcima je morao napraviti onu ja ja ja emisiju :mrgreen:
Ridjobrki

#8468 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ridjobrki »

cyprus wrote:Prvo, jebala ga Kolinda, šta se nje svezo... Drugo, na nekoliko mjesta je zasro ko foka... Jel on ono reče da su 2006. godine svi vidjeli Dodika kao neku pozitivnu promjenu, a samo eto on bio sumnjičav prema njemu :-) Kakav bullshit, pred izbore 2006-te se dobro vidjelo ko je Dodik, koji se nije nit uvijao, nit krio svoje stavove koje ima i danas...

I treće, tamo i gdje ubode, to izgleda previše patentično i izvještačeno... Pogotovo sa onim "ne dirajte mi stećak"... Ko eto, ne bi ovaj odgovorio Šprajcu da ovaj nije dirnuo u stećke :lol: :oops: I ponukan stećcima je morao napraviti onu ja ja ja emisiju :mrgreen:
Otišao je Dodiku na noge u zgradu Vlade kad je ova otvorena i napravio tako ljigav intervju da bi i Mato Đaković bio ponosan. Kasnije pričao da je kao pustio Dodika da priča i nije ga provocirao jer se ovaj sam svojom pričom najbolje diskredituje... Ja mislim da ima akutni tunjitis koji prelazi u hronično stanje, a Allah dragi opet najbolje zna.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8469 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

cyprus wrote:Prvo, jebala ga Kolinda, šta se nje svezo... Drugo, na nekoliko mjesta je zasro ko foka... Jel on ono reče da su 2006. godine svi vidjeli Dodika kao neku pozitivnu promjenu, a samo eto on bio sumnjičav prema njemu :-) Kakav bullshit, pred izbore 2006-te se dobro vidjelo ko je Dodik, koji se nije nit uvijao, nit krio svoje stavove koje ima i danas...

Definitivno bullhit.

Inace tesko sakriva svoju narcisoidnost i svako pitanje je sveo na sebe. Sakrivanje iza stecaka je definitivno low point cijele price. Isto kad se politicari sakrivaju iza drzave, entiteta, genocida...

Nesumnjivo vrhunski tv prezenter/voditelj, ali izuzetni egomanijak.

Imao sam cast da ga upoznam, ne jebe taj zivu silu, nit te slusa sta pricas, gleda kroz tebe, samo svoje lafine baca :D
FreakyStyley

#8470 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by FreakyStyley »

Nedjeljom u 2 je meni vjerovatno najbolja TV emisija uopste na Balkanu i obozavam da je pogledam na YouTubeu, neke sam emisije gledao i vise puta jer je Stankovic majstor za 1 vs 1 razgovor, ali izdrzao sam cca 10 minuta ovog intervjua. Odmah se vidjelo kakav ce ton ostatak emisije poprimiti.

Sto bi rekli Anglosaksonci cringe, ali potpuni. Dakle, transfer neugodnosti. Ono kad gledas nekoga, a stid te za njega, nije ti dobro. Kao kad se na one pjevacke audicije prijavi neko ko pojma s pjevanjem nema, ali nije smijesan, nego ti ga je samo neugodno gledati ga kako se sramoti. Zato sam izdrzao samo tih 10ak minuta.

Rijetko narcisoidan i egoistican covjek. Nevjerovatna mi je ova njegova teatralnost, ono produbljavanje glasa, kasljucanje, mmmmkanje, samohvala, a da ne govorim kakvu je patetiku odmah na pocetku intervjua poceo prosipati.

Mislim da je Aci Stankovicu bilo neugodno, cak se i u cudu nasao, i da ga je pustio da se neizbjezno samounisti iz ciste kolegijalnosti, a mogao ga je iscipelariti.
afroshoxx

#8471 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afroshoxx »

FreakyStyley wrote:Nedjeljom u 2 je meni vjerovatno najbolja TV emisija uopste na Balkanu i obozavam da je pogledam na YouTubeu, neke sam emisije gledao i vise puta jer je Stankovic majstor za 1 vs 1 razgovor, ali izdrzao sam cca 10 minuta ovog intervjua. Odmah se vidjelo kakav ce ton ostatak emisije poprimiti.

Sto bi rekli Anglosaksonci cringe, ali potpuni. Dakle, transfer neugodnosti. Ono kad gledas nekoga, a stid te za njega, nije ti dobro. Kao kad se na one pjevacke audicije prijavi neko ko pojma s pjevanjem nema, ali nije smijesan, nego ti ga je samo neugodno gledati ga kako se sramoti. Zato sam izdrzao samo tih 10ak minuta.

Rijetko narcisoidan i egoistican covjek. Nevjerovatna mi je ova njegova teatralnost, ono produbljavanje glasa, kasljucanje, mmmmkanje, samohvala, a da ne govorim kakvu je patetiku odmah na pocetku intervjua poceo prosipati.

Mislim da je Aci Stankovicu bilo neugodno, cak se i u cudu nasao, i da ga je pustio da se neizbjezno samounisti iz ciste kolegijalnosti, a mogao ga je iscipelariti.
Složio bih se. Pustio ga je da se samouništi. Senna ima dobrih osobina, ali je prepotentan do ponižavajuće mjere po sve nas ostale iz čije zemlje se šalje ta epska slika o nama. Taj CRINGE o kojem govoriš osjećam kad god on počne najavljivati taj dnevnik, naročito kad ga neko poput Stankovića, a van naše čahure samodovoljnosti propita s dozom respekta ali kojeg - ma da se ne isprovaljuje još više. Aco mu je prišao kao najbolji drug, Aco nije bio što on umije inače da bude - i to namjerno, Aco je pristao da bude manji mužjak od njega, ali ne - Senna se proporcionalno tome postavio kao da je morao da bude gost i jos isticao te atribute silne, ta dubina glasa, lupanje po stolu. I onda neko rece šmrcanje, mmmhmkanje, diranje nosa, nervoza momenta. Osjetio je da je Aco too cool tip. Sto Aco bolji prema njemu, ovaj je rastao kroz minute emisije. Aco je iz kolosijeka suštinskog dijaloga prešao u kolažni show gdje gost pokazuje osebujnost, voditelj se ne petlja, a publika zabavlja - ovaj put bosanskim provincijalizmom, doduše nesto avangardnijim, šal je tu. Poruka o posebnosti je poslana.

Bio je dobar momak koji na baterije želi biti mangup, ili taj šeret, ali ne ide brate. Budi malo skrušeniji kako si sam spomenuo. Voljet ćemo te kao dečka iz komšiluka. Nemoj se i sa Šprajcom pa i s nama još, tvojom publikom, nadjebavati mužjački preko ekrana. U konačnici, volio bih da ga Šprajc ugosti.

Za onu televiziju 200.000 je malo. Tipujem da su enterijeri bili 200.000, a tehnika još 300.000. Prikazao je čime raspolaže itd itd.

Da ne budem hater neizlječivi, gotivim ja njega, ima čovjek neka nastojanja. Budimo realni, nervira nas koliko i bilo ko drugi njegove generacije iz naše familije recimo. Samo neprikladno godinama, i preko svake granice spominje te 33 godine (a rekao je da je neponovljiv decko). Ja bih da mi bude uzor, a biće mi uzor ako mi bude uzmicao 20 godina dok je živ, a ne da ga ja stižem.

Nerviram se oko tipa, samo zato što jesu bile neke nade u njemu, a on gubi korak s vremenom, ali na najgori način.
Last edited by afroshoxx on 10/01/2017 09:28, edited 1 time in total.
BarbaDue

#8472 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

Kao što već ranije rekoh, Senad da bi bio dobar mora biti poput Ace. To je mišljenje većine koji bi po svaku cijenu da liče na zagorce, dalmatince, saxonce, baskijce...itd. Pa ne može, mi smo bosanci! Senad kakav je, upravo ga onakvog volim i poštujem. Ogromna novinarčina, veliki patriota, dovoljno drzak kad zatreba nekoga merački na volej. To što je narcisoidan, pa šta, ima čime da se pohvali.
mousstapha

#8473 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Bio je to najobičniji intervju, a vi izvodite zaključke ko da je ležao kod vas na kauču na terapiji. Nedjeljom u 2 je emisija u kojoj je centralna uloga gost. Normalno da će o sebi najviše pričati. Ako vas nervira njegova zajebancija sa 33 godine, onda bježite od njegovih emisija. Vrlo je vjerovatno da će vas sve od njega nervirati.
afroshoxx

#8474 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afroshoxx »

mousstapha wrote:Bio je to najobičniji intervju, a vi izvodite zaključke ko da je ležao kod vas na kauču na terapiji. Nedjeljom u 2 je emisija u kojoj je centralna uloga gost. Normalno da će o sebi najviše pričati. Ako vas nervira njegova zajebancija sa 33 godine, onda bježite od njegovih emisija. Vrlo je vjerovatno da će vas sve od njega nervirati.
Ako tebe nervira pisancija na forumu koji jeste za to da se do u detalje sere, onda ti bježi s foruma. Šta treba pisati ovdje? Svi se unosimo malo, jer se i on nama unosi u živote pričom o njemu na svakom portalu, tv-u, javna je ličnost. Plaćam ga kroz kabl operatera, reklame i prihod mu idu jer ima ko da gleda te reklame. Imam pravo potpuno jer sam ja njemu kao gledalac na prvom mjestu.
Ti o nama kuliraj njemu lično, možda ti se dobrim vrati, ne moraš ovdje biti dušebrižnik.
DaysleepeR

#8475 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

uzvišeno mišljenje o Senadu uglavnom imaju ljudi koji ga ne znaju lično...

ako je definicija Rambo Amadeusa da je turbo folk izgaranje naroda na jeftinim emocijama, Senad je doktor potpale

to je sve
Locked