Mona je postala članica asambla Narodnog pozorišta._BataZiv_0809 wrote:Kaze ima 3 poslovne ponude i razmatra ihBlack swan wrote:a što je danko otišao jel odgovoreno
od čega oni sad žive ima li mona alimentaciju kako se udala ili neki stalni izvor prihoda
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Better Man
#8426 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8427 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
čito sam u tv prilogu avaza da je 24 sata s bebom te da razmišlja o ponudama
to bi svak rekao
život košta a ne znam kako je senad plaćo
to bi svak rekao
život košta a ne znam kako je senad plaćo
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8428 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko je Mona? Gdje je Erna? Cinila mi se novinar sa potencijalom za razliku od Adele ili one nesretne sefice
Da pitamvec kad se pise ko, sta, gdje....Gdje je Marijan/Mustafa? Svima,se gadi bljuvotina od tv kuce, a ja jedina «branim», a ne znam traceve 
- ExNihilo
#8429 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
So true.KatarinaKosaca wrote: Vidim Amira Zukica koji afektira, krivi nakarminana usta, postavlja super glupa pitanja itd.
- Truba
#8430 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
čuj ko je mona
zgodna glumica dankina supruga
lice s aktualne reklame bh telekoma
zgodna glumica dankina supruga
lice s aktualne reklame bh telekoma
- Truba
#8431 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ima li tu keša?Better Man wrote: Mona je postala članica asambla Narodnog pozorišta.
- Better Man
#8432 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Obzirom da je uposlenik NP, trebala bi da ima mjesečnu platu u skladu sa statusom koji ima tamo.Black swan wrote:ima li tu keša?Better Man wrote: Mona je postala članica asambla Narodnog pozorišta.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
- BHF_Manijak
#8433 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina prica primarno o voditeljima, odnosno spikerima, kakvo crno novinarstvo tu. Sjedi i biflaj s idiota... Ni sam se Senad ne sjeca kad je zadnji put na terenu bio, istrazivackim novinarstvom se bavio, a i generalno karijera mu je vise voditeljska/spikerska, nego novinarska.
-
afroshoxx
#8434 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A i on čita s idiota, ali ležerno da ne izgleda tako. Čovjek je komunikator obični, koji rijetko postavlja izuzetna pitanja.BHF_Manijak wrote:Katarina prica primarno o voditeljima, odnosno spikerima, kakvo crno novinarstvo tu. Sjedi i biflaj s idiota... Ni sam se Senad ne sjeca kad je zadnji put na terenu bio, istrazivackim novinarstvom se bavio, a i generalno karijera mu je vise voditeljska/spikerska, nego novinarska.
- BHF_Manijak
#8435 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa cita svaki spiker, nije poenta u tome, nece najave napamet uciti, ha ja. 
- ma_zdra'o
#8436 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koliko se loži na ovu Karleušu, bolesno.
Sav ustreptao.
Sav ustreptao.
- navedeni
#8437 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad bi trebao kupiti ligu prvaka
- KatarinaKosaca
#8438 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ni Lari King se nije bavio.istrazivackim novinarstvom, ni Kristijan Amanpur, ni Martin Bel, pa su svjetski novinari. Raditi intervju nije= biti spiker. Samo sto mi.nemamo novinara niti u jednom segmentu. Ponavlja, od svog jada Senad «JA», jos najbolji. Nego, ne odgovorih @StupskaBitanga za Stambol. Ok, @Stupska recimo da ja imam nesto protiv nje,( nisam od tebe ocekivala te do sjaja izlizane floskule), daj nam ti profesionalno misljenje o Suzani Stambol.BHF_Manijak wrote:Pa cita svaki spiker, nije poenta u tome, nece najave napamet uciti, ha ja.
- BHF_Manijak
#8439 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pomenuti Amanpur, zenu s terena, u jednoj recenici sa Senadom je teski grijeh Katarina, ne zezaj me!
Akcenat je samo na tome da je Senad skoro od pocetka svoje karijere spiker, jako se malo kretao uopste po terenu, a kamo li ozbiljnije bavio novinarstvom, barem u njegovoj osnovnoj definiciji. I kao takav je kvalitetan bio u svom poslu koji je radio, ali daleko je to bilo od ozbiljnog novinarstva.
Akcenat je samo na tome da je Senad skoro od pocetka svoje karijere spiker, jako se malo kretao uopste po terenu, a kamo li ozbiljnije bavio novinarstvom, barem u njegovoj osnovnoj definiciji. I kao takav je kvalitetan bio u svom poslu koji je radio, ali daleko je to bilo od ozbiljnog novinarstva.
- spreca
#8440 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
StupskaBitanga
#8441 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma nšta loše, samo je eto ona ostala na nivou dopisnika iz Zenice gdje je bila i iz tih okvira nije izašla. Potom je to rezultiralo njenim lošim odnosom prema kolegama kojima je ona nadređena i evo na kraju do ove emisije u kojoj je zapravo pokazala sve što ne zna. Naručeni razgovori su tek druga priča to je postalo prozirnoKatarinaKosaca wrote:Ni Lari King se nije bavio.istrazivackim novinarstvom, ni Kristijan Amanpur, ni Martin Bel, pa su svjetski novinari. Raditi intervju nije= biti spiker. Samo sto mi.nemamo novinara niti u jednom segmentu. Ponavlja, od svog jada Senad «JA», jos najbolji. Nego, ne odgovorih @StupskaBitanga za Stambol. Ok, @Stupska recimo da ja imam nesto protiv nje,( nisam od tebe ocekivala te do sjaja izlizane floskule), daj nam ti profesionalno misljenje o Suzani Stambol.BHF_Manijak wrote:Pa cita svaki spiker, nije poenta u tome, nece najave napamet uciti, ha ja.
P.S Mona ti je žena od sina Mirze Delibašića i glumica je u Narodnom pozorištu
- saibaba
#8442 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mirjana Hrga ? Duska jurisic je pet puta bolji novinar od doticne...KatarinaKosaca wrote:Ma, ovi sto ga erzbetovski pljuju su zlobnici koji pucaju od ljubomore. Ostali novinari? Dvije hrabre zene koje su u ratu isle gdje niti jedan muski novinar nije. Arijana Saracevic i Duska Jurisic. Arijanu je ratni angazman kostao da propadne do emisije 60 minuta i da spadne na to da joj kolega bude nepismeni seljacic Avdo Avdic. Duska ima emisiju sa tri dezurna pijanca kvazianaliticara u stilu «dva vinjaka pa kocd Duske» i onu Dzenanu, jadnicu koja sa teglama.na ocima kaz e mrtva hladna.... «Vidi kakva sam macka, kakvo tijelo imam». Ostalo, ja zaista ne vidim novinara ni tipa Mirjane Hrge, a kamoli Brankice Stankovic. Ne vidim ni novinara nivoa Olje Beckovic. Vidim Amira Zukica koji afektira, krivi nakarminana usta, postavlja super glupa pitanja itd.luckylaka wrote: Mozes li malo opisati ostale novinare kada je Senad nas najbolji novinar sto ustvari i jeste bez obzita na pljuvanje 2-3 forumasa.Mogu zamisliti ostale novinare.
-
StupskaBitanga
#8443 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja sam tek sada vidio kakvu ste vi zabavu ovdje priredili a pritom mnoge pojmove zbkali
Tako recimo Hršum nikako ne može biti novinar jer je voditelj-moderator dijaloške emisije
Senad H. u ovoj sadašnjoj ulozi je u ulozi voditelja/producenta ne i novinara itu ulogu nije imao tokom rata već voditeljsku/uredničku
Mirjana H.također voditeljica sada na RTL dok je na AJB bila i reporter na stranu njeni stavoi koje ne skriva i tako nažalost sama sebe profesionalno degradira
Tako recimo Hršum nikako ne može biti novinar jer je voditelj-moderator dijaloške emisije
Senad H. u ovoj sadašnjoj ulozi je u ulozi voditelja/producenta ne i novinara itu ulogu nije imao tokom rata već voditeljsku/uredničku
Mirjana H.također voditeljica sada na RTL dok je na AJB bila i reporter na stranu njeni stavoi koje ne skriva i tako nažalost sama sebe profesionalno degradira
-
walter_sarajevo
- Romanista 101%
#8445 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad sutra kod Stankovica "Nedjeljom u 2"
- BarbaDue
#8446 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stanković će napustiti emisijuRomanista 101% wrote:Senad sutra kod Stankovica "Nedjeljom u 2"
- Banksy
- KatarinaKosaca
#8448 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odlican intervju. ObojicaBarbaDue wrote:Stanković će napustiti emisijuRomanista 101% wrote:Senad sutra kod Stankovica "Nedjeljom u 2"![]()
- MOSALJOZE
#8449 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Odlican intervju. Obojica![]()
- mousstapha
#8450 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad, khmmmm... malo više nervozniji.
Ali dobri su, gledljivo je bilo.
Ali dobri su, gledljivo je bilo.