FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
oskarboy

#8226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

shalla wrote:Na stranu sve, početak cijelog prepucavanja, ne želim da branim Senada jer on je po meni već odavno izgubio svoj integritet ali se kidam od smijeha na činjenicu da (uz dužno poštovanje prema tom narodu) pripadnik najneduhovitijeg naroda na dunjaluku, naroda kojem su vrh humora "bitange i princeze", "odmori se zaslužio si" i slični debilizmi, komentariše nečiji drugi humor :roll: . To je isto kao da ja sa svojih 130 kg kažem za nekoga da je debeli krmak :lol:
a sta to fali bitangama,odmori se zasluzio si,stipe u gostima,pervanova vecernja skola?????????????de mi reci sta je to zadnjih desetak godina u bosni smjesno snimljeno????????da nije mozda viza za buducnost???????????to je taj vas seljacki mentalitet koji podcjenjuje druge,puni ste stereotipa i predrasuda prema drugima.bitange i pervanova vecernja skola su bile veoma gledane sirom ex ju al eto ti strucnjak se nasao da to pljujes
oskarboy

#8227 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

spree wrote:
shalla wrote:
cyprus wrote:Bitange i princeze nisu tako loša serija :-D
Ma eto da ne griješim duše, nije baš žešći odron al brate kad se sjetim nekih njihovih pokušaja "humoristične serije" plakao bih od muke
Realno je uzas serija osim onog pjevaca.

Edit: Mada ni nase novokomponovane nisu nesto, al' eto. U svakom slucaju hrvati mogu biti smijesni, ali tesko humoristicni (hint eurosmijeh).

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
pa citav balkan se valjao od smjeha kad je bila pervanova vecernja skola.ne znam cemu bazirate svoje stereotipe i predrasude.po vama je samo humor gdje ima krkanluka i seljackih upadica.po vama ni malo misto nije smjesno :-) :-)
oskarboy

#8228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

senad jos jednom pokazuje da je bolestan,taj covjek se ne prestaje samohvalisat,sad ce rec "mi smo prvi koji su odgovorili kolindi" :lol: :lol: :lol: :lol: mi smo prvi koji su odgovorili sprajcu :lol: :lol: :lol: :lol: .nego sta,nego mu je komentar prema kolindi primitivani sextican.kao sad on njoj nesto suknuo :-) a vidim masa bosnja se na to primila i sad nesto likuju :-)
shalla

#8229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shalla »

oskarboy wrote:
shalla wrote:Na stranu sve, početak cijelog prepucavanja, ne želim da branim Senada jer on je po meni već odavno izgubio svoj integritet ali se kidam od smijeha na činjenicu da (uz dužno poštovanje prema tom narodu) pripadnik najneduhovitijeg naroda na dunjaluku, naroda kojem su vrh humora "bitange i princeze", "odmori se zaslužio si" i slični debilizmi, komentariše nečiji drugi humor :roll: . To je isto kao da ja sa svojih 130 kg kažem za nekoga da je debeli krmak :lol:
a sta to fali bitangama,odmori se zasluzio si,stipe u gostima,pervanova vecernja skola?????????????de mi reci sta je to zadnjih desetak godina u bosni smjesno snimljeno????????da nije mozda viza za buducnost???????????to je taj vas seljacki mentalitet koji podcjenjuje druge,puni ste stereotipa i predrasuda prema drugima.bitange i pervanova vecernja skola su bile veoma gledane sirom ex ju al eto ti strucnjak se nasao da to pljujes
Pa kao što rekoh, fali im prevashodno humora ;-) Stipe u gostima, naša mala klinika, odmori se zaslužio si i sl. mogu biti smiješne djeci od 10-15 godina. Niti imam predrasuda niti sam stručnjak, samo kažem da to nije vidjelo humora. I ne radi se samo o serijama, govorim o humoru generalno, znam kroz posao dosta ljudi iz Hrvatske koji su i pametni i druželjubivi i sve ali nemaju humora koliko pod noktom...

I btw, ako pričamo o serijama, pogledaj "dva smo svijeta različita" ali onih nekih 20-ak epizoda sa Emirom Hadžihafizbegovićem jer su one sa Izudinom Bajrovićem bezze.

A to što pričaš o gledanosti kao argumentu možeš okačiti mačku o rep, gledane su i Farme i Parovi i ostali kretenizmi, to malo više govori o nama samima nego o tim "projektima"...
ultima_palabra

#8230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Bitange su smješnije nego LZN.
azdralovic

#8231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by azdralovic »

shalla wrote:
oskarboy wrote:
Pa kao što rekoh, fali im prevashodno humora ;-) Stipe u gostima, naša mala klinika, odmori se zaslužio si i sl. mogu biti smiješne djeci od 10-15 godina. Niti imam predrasuda niti sam stručnjak, samo kažem da to nije vidjelo humora. I ne radi se samo o serijama, govorim o humoru generalno, znam kroz posao dosta ljudi iz Hrvatske koji su i pametni i druželjubivi i sve ali nemaju humora koliko pod noktom...

I btw, ako pričamo o serijama, pogledaj "dva smo svijeta različita" ali onih nekih 20-ak epizoda sa Emirom Hadžihafizbegovićem jer su one sa Izudinom Bajrovićem bezze.

A to što pričaš o gledanosti kao argumentu možeš okačiti mačku o rep, gledane su i Farme i Parovi i ostali kretenizmi, to malo više govori o nama samima nego o tim "projektima"...
Ne bih bas racunao Nasu malu kliniku u to, ipak je to Djurin projekat...
neki

#8232 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by neki »

Senad je oličenje ovog društva...jad i bijeda..
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote:Bitange su smješnije nego LZN.
Ni "Zauvijek susjedi" nisu daleko od te ocjene.

Plus imaju one tri koke, sto vjerujem da karanana jako cijeni.
sumirprimus

#8234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

dva smo svijet razlicita i fadil opancic su meni najsmjesniji.
ovo sve ostalo, lose.
Ridjobrki

#8235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ridjobrki »

Sad smo već u teškom oftopiku ali meni je "Stipe u gostima" serija koja me prijatno iznenadila. Išla je repriza nekad lani između ručka i Potjere pa sam je gledao i bilo je stvarno dobrih epizoda, tim prije što ta serija nije ni pretendirala da bude čisto humoristička i previše smiješna. To je bila dramsko-humoristička serija zasnovana na sukobu generacija i mentaliteta a ne klasični sitcom poput Bitangi i princeza npr. Ništa naročito ali ne zaslužuje pljuvanje.

O našem humoru na televiziji stvarno ne bih, jedino ako bude maksuz takva tema.
Retro_Eskobar

#8236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Retro_Eskobar »

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:Sad smo već u teškom oftopiku ali meni je "Stipe u gostima" serija koja me prijatno iznenadila. Išla je repriza nekad lani između ručka i Potjere pa sam je gledao i bilo je stvarno dobrih epizoda, tim prije što ta serija nije ni pretendirala da bude čisto humoristička i previše smiješna. To je bila dramsko-humoristička serija zasnovana na sukobu generacija i mentaliteta a ne klasični sitcom poput Bitangi i princeza npr. Ništa naročito ali ne zaslužuje pljuvanje.

O našem humoru na televiziji stvarno ne bih, jedino ako bude maksuz takva tema.
"Odmori se zasluzio si", takodjer odlicna serija.
archi_a

#8238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

A što "poskok" konta da dominira. :lol:
spree

#8239 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

oskarboy wrote:
spree wrote:
shalla wrote:quote="cyprus"]Bitange i princeze nisu tako loša serija :-D/quote]
Ma eto da ne griješim duše, nije baš žešći odron al brate kad se sjetim nekih njihovih pokušaja "humoristične serije" plakao bih od muke
Realno je uzas serija osim onog pjevaca.

Edit: Mada ni nase novokomponovane nisu nesto, al' eto. U svakom slucaju hrvati mogu biti smijesni, ali tesko humoristicni (hint eurosmijeh).

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
aj ne rise,pa citav balkan se valjao od smjeha kad je bila pervanova vecernja skola.ne znam cemu bazirate svoje stereotipe i predrasude.po vama je samo humor gdje ima krkanluka i seljackih upadica.totalno ste ograniceni.po vama ni malo misto nije smjesno :-) :-)
kuci (vjerovatno u kamenjar, sa nadom da ce to nekada biti lipa tvoja) pa se tako razgovaraj ;-). fino stoji da su i nase novokomponovane lose, ali opet bosanski humor ne mozes porediti sa necim sto ne postoji (navodno hrvatski humor). pervan je ok, ali jedino sto valja kod njega je obecana zemlja.
Thorgerson

#8240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

oskarboy wrote:
Bitange - onako, na nivou LZN. Pervanova skola je meni licno vrh i najsmjesniji projekat poslije rata i nadrealista na ovom prostoru. Mislim na serijski program.

Bosanski humor je ugasen 92'. Ustvari u ratu je bilo vise duhovitijih fazona, pa i ratni nadrealisti su bili presmijesni...ovo poslije rata...srednja zalost.
shalla

#8241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shalla »

Ma što kaže riđobrki, već smo u offu, ne mislim ja samo generalno na serije i filmove već generalno na humor ljudi, na mentalitet, šta im je smiješno a šta ne. Pa evo dovoljno im je pogledati forume kakvi su im vicevi smiješni :run:
Hajde nebitno, bezze mi što išta napisah ali mislim da podcjenjujete bosanski humor, vidim mnogo vas misli da njega više nema, žao mi je što se tako misli jer ga ja svakodnevno srećem, na poslu, u okruženju, porodici itd itd...

I da, Fadil Opančić i "dva smo svijeta" je realno nešto najsmješnije što je snimljeno od rata naovamo u svim ex-yu državama, šta ću vam ja kad to ne prepoznajete :mrgreen:
Ridjobrki

#8242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ridjobrki »

Mislio sam na bosanski humor na televiziji, onaj narodni humor živi i dovoljno je samo prelistati neke teme ovog foruma pa vidjeti kakva se zajebancija zna zametnuti iz ničega. Kvalitete ima ali je problem što je to sve nedovoljno koncentrirano i što je publika razbijena tako da npr. "cazinski nadrealisti" imaju neke genijalne folove ali ih često moraju razvodniti da bi se uklopili u seljački novogodišnji program i da bi ugodili lokalnoj publici.

Hrvatski humor je kopija kopijine kopije ali produkcijski to znaju fino odraditi tako da zna čak biti i gledljivo. U svakom slučaju, meni je prihvatljvija drama sa lošim humorom od primitivnog toilet-humora i još primitivnijeg humora zasnovanog na seksualnim aluzijama. Sve ovo se tiče televizije a što se naroda tiče, Bosanci bi sigurno bili najduhovitija nacija na svijetu da prosjek ne kvare pripadnici hrvatskog konstitutivnog naroda. :mrgreen:
shalla

#8243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shalla »

Ridjobrki wrote:Mislio sam na bosanski humor na televiziji, onaj narodni humor živi i dovoljno je samo prelistati neke teme ovog foruma pa vidjeti kakva se zajebancija zna zametnuti iz ničega. Kvalitete ima ali je problem što je to sve nedovoljno koncentrirano i što je publika razbijena tako da npr. "cazinski nadrealisti" imaju neke genijalne folove ali ih često moraju razvodniti da bi se uklopili u seljački novogodišnji program i da bi ugodili lokalnoj publici.

Hrvatski humor je kopija kopijine kopije ali produkcijski to znaju fino odraditi tako da zna čak biti i gledljivo. U svakom slučaju, meni je prihvatljvija drama sa lošim humorom od primitivnog toilet-humora i još primitivnijeg humora zasnovanog na seksualnim aluzijama. Sve ovo se tiče televizije a što se naroda tiče, Bosanci bi sigurno bili najduhovitija nacija na svijetu da prosjek ne kvare pripadnici hrvatskog konstitutivnog naroda. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
archi_a

#8244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Lud, zbunjen...... Kriza... Dva smo svijeta....
Dovoljno da ne mogu stići nikada.
Zapadno komšijski humor je otprilike u kategoriji sa "Žene s broja..." i ona serija gdje "pokušava da glumi" ona Rijalda. :D
mO k3

#8245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mO k3 »

shalla wrote:
Ridjobrki wrote:Mislio sam na bosanski humor na televiziji, onaj narodni humor živi i dovoljno je samo prelistati neke teme ovog foruma pa vidjeti kakva se zajebancija zna zametnuti iz ničega. Kvalitete ima ali je problem što je to sve nedovoljno koncentrirano i što je publika razbijena tako da npr. "cazinski nadrealisti" imaju neke genijalne folove ali ih često moraju razvodniti da bi se uklopili u seljački novogodišnji program i da bi ugodili lokalnoj publici.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
:lol: ova mu je dobra :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pici »

da nema Era nebi imali inspiracije za Humor :bih:
sunceKOtepsija

#8247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sunceKOtepsija »

KB9 wrote:

:lol:
:lol:
sunceKOtepsija

#8248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sunceKOtepsija »

neki kolaz dnevnik iz arhiva
lokalni_razdjevicar

#8249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lokalni_razdjevicar »

večeras jad i čemer od face tv a
It_is_a_Leclerc

#8250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Monstruozan napad na Šprajca. Kakvo divljanje nacionalizma. Grozno.
Locked