FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- sunceKOtepsija
#7851 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
steta sto prestaje centralni zbog godisnjeg, zakuhalo se s bosmalom
- It_is_a_Leclerc
#7852 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ništa čudno. Primitivizam i seljakluk su jedina konstanta koja je još vitalna u tom pokušaju od televizije.KatarinaKosaca wrote:Veceras Senad u svom privatnom obracunu sa direktorom Bosmala kaze da ovaj kao kv mesar ne moze znati i ne zna pravne termine te ih je izbacio iz citanja demantija koji je poslao (direktor Bosmala). Kao da mesar ne moze biti obrazovan i nacitan. Predrasude, primitivizam i malogradjanstina. Odvratno!
- karanana
#7853 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
katarina se totalno okrenula.
pa ja vjerujem da nije daleko od istine sto je ispricao za tog bosmalovca. ali ko zna, bice da se i senad uvalio i okoristio o propast bosmala.
pa ja vjerujem da nije daleko od istine sto je ispricao za tog bosmalovca. ali ko zna, bice da se i senad uvalio i okoristio o propast bosmala.
-
StupskaBitanga
#7854 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Već je on našao novu lokaciju
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7855 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nisam. Opstao je kao medij i tu kapa dolje, i dalje mislim puno toga lijepog i za postovanje, ali i ovo sto sam napisala mislim. Jedno je reci na primjer «on je nepbrazovan» a sasvim drugo i razñicito « on je kv mesar i to ne zna»karanana wrote:katarina se totalno okrenula.
- sunceKOtepsija
#7856 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mimo vilsonovog?StupskaBitanga wrote:Već je on našao novu lokaciju
-
walter_sarajevo
#7857 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face tv duguje milione Bosmalu vise od cetiri godine nista im ne placa
-
wolf07
#7858 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima jedna stvar koja mi opasno smeta u našim medijima uključujući i FACE TV! Naime, radi se o tome da se kod nas bez problema medijski prostor daje ljudima koji su otvoreno radili ili i dalje rade protiv ove države i naroda. Primjera radi, na FACE TV su svoje mišljenje sasvim slobodno iznosili Krajišnik, Abdić, Šešelj, a evo sad i Galijašević! Razumijem da to donosi gledanost ali...! Uvijek to "ali", ali kad ćemo doživjeti da BN TV, RTRS, ili bilo koja TV kuća iz Srbije pruži priliku npr. jednom Divjaku, Ganiću, Iliji Jurišiću ili Naseru Oriću (zašto da ne) pa da oni kažu svoju verziju priče o stvarima za koje ih se tereti! Mislim da takvo šta niko neće doživjeti. Naravno, sad će neko pametan da izvali veliku mudrost tipa - ali mi nismo kao oni!, što nema blage veze sa razumom jer se tu uopšte ne radi o novinarskom standardu - "mišljenje svih strana", već jednostavno o principu da se ne ponašanje naših medija ne može zvati "novinarstvo" već "zabijanje autogolova"! Mene kao građanina Bosne i Hercegovine NE INTERESUJE propagandni materijal ljudi koji su neprijatelji mojih roditelja, mene i moje djece.
- sunceKOtepsija
#7859 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kako bas duguju kad su neki govorili da su kupili taj il dio prostora koji krosite? iako i meni je tpp malo cudno, sigurno da ima nekih ne rascicsceni racuna, sad direktor bosmala kaze da on nije napado direktora face-a vec da je direktor face-a napao njega, u sustini dva suprostavljena iskazawalter_sarajevo wrote:Face tv duguje milione Bosmalu vise od cetiri godine nista im ne placa
- sunceKOtepsija
#7860 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mozda bosmal duguje face-u 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7861 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face je dužan i bogu i narodu tako da čisto sumnjam da nije i Bosmalu.
-
Festival
#7862 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravu siVelkoski wrote:Face je dužan i bogu i narodu tako da čisto sumnjam da nije i Bosmalu.
Imam prijatelja, mehanicar, popravio Senadu Hadzifejzovicu auto, nije mu platio, kad ga sreo i pitao kad ce da mu plati ovaj se seretski nasmijao i rekao zar JA treba da ti platim JA sam FACE
-
Srebrni
#7863 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A trebalo bi da te zanima, da znaš kako neko razmišlja, da malo analiziraš i u krajnjem slučaju da nikad ne zaboraviš. Zabiti glavu u pijesak je najgore rješenje. Ja sam iz svih intervjua koje si pomenuo nešto izvukao za sebe. Recimo da ti ljudi uopšte ne osjećaju pokajanje za ono što su radili, da su nečije sluge, prodane duše, da lažu, da kradu...wolf07 wrote:Ima jedna stvar koja mi opasno smeta u našim medijima uključujući i FACE TV! Naime, radi se o tome da se kod nas bez problema medijski prostor daje ljudima koji su otvoreno radili ili i dalje rade protiv ove države i naroda. Primjera radi, na FACE TV su svoje mišljenje sasvim slobodno iznosili Krajišnik, Abdić, Šešelj, a evo sad i Galijašević! Razumijem da to donosi gledanost ali...! Uvijek to "ali", ali kad ćemo doživjeti da BN TV, RTRS, ili bilo koja TV kuća iz Srbije pruži priliku npr. jednom Divjaku, Ganiću, Iliji Jurišiću ili Naseru Oriću (zašto da ne) pa da oni kažu svoju verziju priče o stvarima za koje ih se tereti! Mislim da takvo šta niko neće doživjeti. Naravno, sad će neko pametan da izvali veliku mudrost tipa - ali mi nismo kao oni!, što nema blage veze sa razumom jer se tu uopšte ne radi o novinarskom standardu - "mišljenje svih strana", već jednostavno o principu da se ne ponašanje naših medija ne može zvati "novinarstvo" već "zabijanje autogolova"! Mene kao građanina Bosne i Hercegovine NE INTERESUJE propagandni materijal ljudi koji su neprijatelji mojih roditelja, mene i moje djece.
Ovo što si ti napisao moglo bi se primijeniti na sve ljude koji se pojavljuju na TV. Misliš da ti Bakir, Dragan, Milorad, Željko, Fahro, Nermin, i peti deseti žele dobro? Boli njih za tebe i tvoje roditelje i za tvoju ona stvar! JEdino u šta se možeš uzdati je TVOJA pamet. Sjedi, pogledaj, koliko god odvratno bilo nešto ćeš iz toga izvući za sebe, a onda s tim radi šta god ti je volja, kao što radi i svak' normalan.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#7864 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postoji legenda da je Senad jednom platio hljeb. Nije niko vidio,ali tako se prica 
-
Festival
#7865 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Ommadawn
#7866 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cuo sam i ja za to. Pricalo se pravo, mnogi i vjeruju da je platio.mali_milojica wrote:Postoji legenda da je Senad jednom platio hljeb. Nije niko vidio,ali tako se prica
- Ommadawn
#7867 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto ga nije sakom preko FACE-a pa da vise ne bude FACE i plati covjeku? Ako ista mrzim to su ljudi koji se sepure i kurce a ovamo duzni i Bogu i narodu.Festival wrote:Upravu siVelkoski wrote:Face je dužan i bogu i narodu tako da čisto sumnjam da nije i Bosmalu.![]()
Imam prijatelja, mehanicar, popravio Senadu Hadzifejzovicu auto, nije mu platio, kad ga sreo i pitao kad ce da mu plati ovaj se seretski nasmijao i rekao zar JA treba da ti platim JA sam FACE
- mayab
#7868 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste, najgori su mi likovi koji se "šamaraju" kroz usta sa milionima maraka, ništa nije problem , sve cool, a kad treba da ti plate ili vrate dug, onda nista, kao eto to je sitnica, lako ćemo, nemoj biti takav šupak, pa nije ti valjda toliko stalo do tih para i slična priča..... 
- Thorgerson
#7869 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovako, evo ajd, svi pljujemo po fejsu, ali zaboravljate jednu bitnu stvar.
Bosmal!
Jel mislite da Bosmalovci nisu nikoga zajebali.
Tako da, Senadu fkt svaka cast ako je uspio zajebat ove visocke mesare. Jer koliko znam to jos niko nije uspio.

Bosmal!
Jel mislite da Bosmalovci nisu nikoga zajebali.
Tako da, Senadu fkt svaka cast ako je uspio zajebat ove visocke mesare. Jer koliko znam to jos niko nije uspio.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7870 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gdje je Marijan? Sta je bilo sa njim? Kaze Baho kad smo igrali protiv Spanije: «Ma moramo imati 40~50 igraca za reprezentaciju. Lako je Spancima, oni imaju 50 igraca. Ustvari nije im lako»

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7871 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baho je svoj i nikog ne kopira za razliku od Marjana.
- aCme
#7872 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baho je legenda. Ne treba se dizati glas protiv njeg 
-
Nepass
#7873 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja sam bio prisutan u amku na kovacima kad je senadova stara na kasi rekla prodavacici zar ja moram placati ja sam senadova mamamali_milojica wrote:Postoji legenda da je Senad jednom platio hljeb. Nije niko vidio,ali tako se prica
Insistirala da dobije besplatno namirnice
- luckylaka
#7874 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cestitke FaceTv na uradjenom prenosu iz Japana. 
-
Lopov-eliminator
#7875 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Nepass hajde reci da se zajebavas.Nepass wrote:Ja sam bio prisutan u amku na kovacima kad je senadova stara na kasi rekla prodavacici zar ja moram placati ja sam senadova mamamali_milojica wrote:Postoji legenda da je Senad jednom platio hljeb. Nije niko vidio,ali tako se prica
Insistirala da dobije besplatno namirnice