FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Ommadawn

#7751 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ommadawn »

luckylaka wrote: Tacno.Evo bas gledam na F.B. stranici FaceTv tacno 227.484 clanova dijaspore i svi svrsavaju na Senada.Smanji dozivljaj.Neces valjda ocekivati da BHT,Bn,Rtrs i sl.pricaju o agresiji,ratnim zlocinima i BiH reprezentaciji
I svako po 100 maraka donacije, eto Senadu 2 2748400 maraka, taman da pokrije sve dugove i isplati radnike.
Festival

#7752 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Festival »

Ommadawn wrote:
luckylaka wrote: Tacno.Evo bas gledam na F.B. stranici FaceTv tacno 227.484 clanova dijaspore i svi svrsavaju na Senada.Smanji dozivljaj.Neces valjda ocekivati da BHT,Bn,Rtrs i sl.pricaju o agresiji,ratnim zlocinima i BiH reprezentaciji
I svako po 100 maraka donacije, eto Senadu 2 2748400 maraka, taman da pokrije sve dugove i isplati radnike.
:lol: :lol: :lol: ostalo bi i za kahve i cigara
Ommadawn

#7753 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ommadawn »

Festival wrote:
Ommadawn wrote:
:lol: :lol: :lol: ostalo bi i za kahve i cigara
Čudi me da on to još nije sproveo u djelo. Kad je promovirao knjigu "Rat uživo", to se ljudi po klubovima gužvali ko čaršafi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7754 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Ommadawn wrote:
karanana wrote:skupili bi lovu.
Pa i bi. Jer Senad bi zašao po bosanskim klubovima širom dijaspore i elokventno (kakvim ga Bog dade) objasnio slobodu medija i kako se ista u Bosni pokušava ugušiti i da je njegova Face TV najveća žrtva, da su mu smjestili i - eto love dok si rek'o keks. O drugim istinama on će se vješto potruditi da ih sakrije a sve i da neko dođe i počne mu gurati pod nos neplaćene dadžbine, radnike, usluge, kirije - masa će ga pokriti i ušutjeti i biće sretan ako se izvuče odatle SAMO SLOMLJENOG NOSA.
Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji bi na taj nacin uzeo pare.

Vidjeti pod Sejfudin Tokic.
Nero Histrion

#7755 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Festival wrote:Kako li bi dijaspora reagovala da zna da Senad i Face tv Bosmalu duguju skoro milijon maraka ?
Jesi li ti siguran da bas ovoliko duguju?
Festival

#7756 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Festival »

Nero Histrion wrote:
Festival wrote:Kako li bi dijaspora reagovala da zna da Senad i Face tv Bosmalu duguju skoro milijon maraka ?
Jesi li ti siguran da bas ovoliko duguju?
Da, siguran sam. Po ugovoru za stanove su trebali platiti 1.500 000 KM, uselili se nisu platili nista, ovi iz Bosmala pokusavaju da ih uvedu pod zakup, kvadrati po prosjecnoj cijeni zakupa u gradu puta 4 godine i 5 mjeseci to ti je ta cifra.
karanana

#7757 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

sad mi nije jasno, da li on duguje milion i po po osnovu kupovine stanova ili po osnovu zakupa stanova?

znaci za 4 stana im kirija bila 28.300 KM mjesečno?
7.000 KM po stanu mjesečno?
DaysleepeR

#7758 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

karanana wrote:sad mi nije jasno, da li on duguje milion i po po osnovu kupovine stanova ili po osnovu zakupa stanova?

Face ima industrijsku struju, ne običnu, imaš troškove koji svaki korisnik plaća Bosmalu a to je osiguranje i ostali troškovi održavanja, itd. itd.
Nije samo kirija.
dabarizmabra

#7759 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dabarizmabra »

DaysleepeR wrote:
karanana wrote:sad mi nije jasno, da li on duguje milion i po po osnovu kupovine stanova ili po osnovu zakupa stanova?

Face ima industrijsku struju, ne običnu, imaš troškove koji svaki korisnik plaća Bosmalu a to je osiguranje i ostali troškovi održavanja, itd. itd.
Nije samo kirija.
Čekaj malo, objasni mi ovo... koliko sam shvatio, on je krenuo u proces kupovine stanova i prostora od kojeg nije bilo nista, a u medjuvremenu je uselio, da bi bio u tim prostorima za vrijeme procesa kupovine.

Kupovina propala, a on ostao i usutao se, a Bosmal smisljao kako da izbije svoje novce od njega ili ga istjera.

On ostao u prostorima nekoliko godina, koliko ovi pokusavaju da ga isele (vjerujem da je bilo neke muljaze oko blokade ovog iseljenja), nabrao dugova i dugova, pa sad Bosmal shvata da nece od njega izbiti novac, pa bi da ga se makar rijese i prodaju te nekretnine drugome.

je li to stvarna situacija, kako sam mogao pohvatati iz postova...

Samo mi nije jasno, sto se Bosmal nigdje ne oglasi u medijima i zakuka na sav glas, jer ako je tako, em su ostećeni em su naguženi :run:
karanana

#7760 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ni meni to nije jasno. i ja sam tako shvatio, ali mi je nesto nelogicno da bosmal dopusti useljenje bez neke vrste uplate ili ugovora ili sta vec.....
DaysleepeR

#7761 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

Ne mogu ja ništa objasniti, nemam pojma o detaljima deala Bosmala i Face-a, dok sam ja bio tamo činilo se da je sve korektno, Bosmal ima stotinu načina da sasvim uredno oteža rad Face-a ali nisam vidio da je to radio, npr. bez kartice za lift niko ne može maknuti sa recepcije, ali Bosmal uredno izda nove kartice novim uposlenim kad Face napravi zahtjev. Dovoljno je da im deaktiviraju ili ukinu kartice, niko ne može ući u prostorije, problem riješen. Nema Bosmal stubište, imaš svoju karticu za svoj sprat, ne možeš liftom ići gdje ti hoćeš. Meni se čini onako nepouzdanom sva ta priča o dugovima i neplaćanju, više mi se čini da su stanovi uredno plaćeni i kupljeni, moguće da Face ne plaća mjesečno troškove održavanja i osiguranja...

Ista je stvar i sa stanovima, bez kartice nema ulaza. Nema ključa. Deaktiviraš im kartice i gotovo. Tako da ja mislim da je ta priča šuplja. Nije ni Senad ni Face bez para, on samo ne drži za shodno da po zakonu plati uposlene, niti većinu dobavljača, a takvih firmi ima koliko hoćeš i sve su manje više u istoj "halki" u Sarajevu...
karanana

#7762 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

nema stubiste?
a ako bi pozar ili zemljotres?

ako se ne varam unicredit banka je uzela tornjeve vec prije duze vremena, vjerovatno i u periodu kada je senad useljavo. eh sad, da banka tek tako dozvoli zajebanciju sa njima nakon sto su je zajebale mlade bosnjacke biznis nade skolovane u maleziji....sve mi je nesto cudno tu. vjerujem da ima istine u svemu pomalo ali da situacija i nije bas toliko "cista" gdje se kaze senad usao i uzurpirao 4 stana i duguje bosmalu 1,5 miliona i niko mu nista ne moze.
Festival

#7763 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Festival »

DaysleepeR wrote:Ne mogu ja ništa objasniti, nemam pojma o detaljima deala Bosmala i Face-a, dok sam ja bio tamo činilo se da je sve korektno, Bosmal ima stotinu načina da sasvim uredno oteža rad Face-a ali nisam vidio da je to radio, npr. bez kartice za lift niko ne može maknuti sa recepcije, ali Bosmal uredno izda nove kartice novim uposlenim kad Face napravi zahtjev. Dovoljno je da im deaktiviraju ili ukinu kartice, niko ne može ući u prostorije, problem riješen. Nema Bosmal stubište, imaš svoju karticu za svoj sprat, ne možeš liftom ići gdje ti hoćeš. Meni se čini onako nepouzdanom sva ta priča o dugovima i neplaćanju, više mi se čini da su stanovi uredno plaćeni i kupljeni, moguće da Face ne plaća mjesečno troškove održavanja i osiguranja...

Ista je stvar i sa stanovima, bez kartice nema ulaza. Nema ključa. Deaktiviraš im kartice i gotovo. Tako da ja mislim da je ta priča šuplja. Nije ni Senad ni Face bez para, on samo ne drži za shodno da po zakonu plati uposlene, niti većinu dobavljača, a takvih firmi ima koliko hoćeš i sve su manje više u istoj "halki" u Sarajevu...
Ukinuo bi Bosmal kartice da Senad nije preduhitrio sudskom zabranom, basu momentu kad ga je Bosmol fino i na kulturan nacin zamolio posto nema nista od kupoprodaje da predje pod kiriju..
Nero Histrion

#7764 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Festival wrote:
DaysleepeR wrote:Ne mogu ja ništa objasniti, nemam pojma o detaljima deala Bosmala i Face-a, dok sam ja bio tamo činilo se da je sve korektno, Bosmal ima stotinu načina da sasvim uredno oteža rad Face-a ali nisam vidio da je to radio, npr. bez kartice za lift niko ne može maknuti sa recepcije, ali Bosmal uredno izda nove kartice novim uposlenim kad Face napravi zahtjev. Dovoljno je da im deaktiviraju ili ukinu kartice, niko ne može ući u prostorije, problem riješen. Nema Bosmal stubište, imaš svoju karticu za svoj sprat, ne možeš liftom ići gdje ti hoćeš. Meni se čini onako nepouzdanom sva ta priča o dugovima i neplaćanju, više mi se čini da su stanovi uredno plaćeni i kupljeni, moguće da Face ne plaća mjesečno troškove održavanja i osiguranja...

Ukinuo bi Bosmal kartice da Senad nije preduhitrio sudskom zabranom, basu momentu kad ga je Bosmol fino i na kulturan nacin zamolio posto nema nista od kupoprodaje da predje pod kiriju..
Kakva sudska zabrana, na sta? Znaci on radi nezakonite stvari, navodno, a sud stavlja zabranu i okrece sve u njegovu korist? Tako nekako ispade, a nema logike, barem meni, ili nisak dobro skonto. Ako je Bosmal ostecena stranka, sto sute, sto se ne oglase? Fakat mi nije jasno.
DaysleepeR

#7765 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

karanana wrote:nema stubiste?
a ako bi pozar ili zemljotres?

ako se ne varam unicredit banka je uzela tornjeve vec prije duze vremena, vjerovatno i u periodu kada je senad useljavo. eh sad, da banka tek tako dozvoli zajebanciju sa njima nakon sto su je zajebale mlade bosnjacke biznis nade skolovane u maleziji....sve mi je nesto cudno tu. vjerujem da ima istine u svemu pomalo ali da situacija i nije bas toliko "cista" gdje se kaze senad usao i uzurpirao 4 stana i duguje bosmalu 1,5 miliona i niko mu nista ne moze.
imaju požarne stepenice do kojih sa ulaza ne možeš doći. uđi u Bosmal i reci da trebaš negdje. moraćeš reći kome ideš pa da taj neko siđe po tebe. nema stubišta i stepenica a ni hodanja po spratovima.
Last edited by DaysleepeR on 06/04/2016 23:44, edited 1 time in total.
DaysleepeR

#7766 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

Festival wrote: Ukinuo bi Bosmal kartice da Senad nije preduhitrio sudskom zabranom, basu momentu kad ga je Bosmol fino i na kulturan nacin zamolio posto nema nista od kupoprodaje da predje pod kiriju..
nema nikakve veze sudska zabrana sa karticama. ostaješ u posjedu stana po sudskom rješenju, ali do njega ne možeš doći kroz prostorije za koje nemaš sudsku zabranu... sekunda posla
karanana

#7767 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

da li bi vi nekome prodali stan ili bilo sta drugo i dopustili nekome da udje u posjed necega sto je vase a da prije toga ne naplatite tu transakciju ili dobijete veoma dobru garanciju da ce prodaja biti naplacena?

pa kako su to sebi onda dopustili bosmal i(li) unicredit banka?
DaysleepeR

#7768 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

nije to samo posjed stana, Face je razvukao vlastite instalacije između 21 i 17 sprata veliki su to radovi bili, ta priča o ulaženju u posjed na foru ne drži vodu
Nero Histrion

#7769 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

karanana wrote:da li bi vi nekome prodali stan ili bilo sta drugo i dopustili nekome da udje u posjed necega sto je vase a da prije toga ne naplatite tu transakciju ili dobijete veoma dobru garanciju da ce prodaja biti naplacena?

pa kako su to sebi onda dopustili bosmal i(li) unicredit banka?
Eto to se i ja pitam.

Pojednostavljeno, ispade ovako - prodam stan nekome, ovaj kaze - evo svaki cas mi trebaju odobrit kredit, odmah ti placam sve, pustim ga na lijepe oci da useli i sebe i stvari i porodicu, onda ovaj ne plati vise nikad nista, fino se raskomoti i stanuje, pocne majstorisat, razvali zidove, ustakli balkon, investira podosta, al' meni nema love za stan, ja ljut ko puska, hocu da ga izbacim al' ovaj ode na sud i zbog njegovih lijepih ociju fasujem sudsku zabranu da ga ne mogu izbacit - wtf, :-) nidze veze, po meni, barem.
StupskaBitanga

#7770 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Bakir H. sa ekipom i Senči se baš se uvezali
sarajevo999999

#7771 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sarajevo999999 »

Najgluplji prenos utakmice svih vremena
cassius

#7772 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cassius »

sarajevo999999 wrote:Najgluplji prenos utakmice svih vremena

Sramota svjetska. Kakvi bolidi obojica.
sarajevo999999

#7773 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sarajevo999999 »

cassius wrote:
sarajevo999999 wrote:Najgluplji prenos utakmice svih vremena

Sramota svjetska. Kakvi bolidi obojica.
Njih sam na mute od desete minute, a jos gori mi je kamerman. Amater misli nekog briga za mulalicem, nepovezani kadrovi a ne znaju odraditi usporeni snimak jbt. Nekakve mutne mrlje oko igraca
luckylaka

#7774 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Hvala FaceTv za prenos,kome se ne svidja neka gleda na BHt ili Ftv koje su da ima imalo pameti trebali prenositi obe polufinalne utakmice.Neka nama FaceTv pa makar i ne valjao i jos nista me ne kosta
strong69

#7775 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by strong69 »

Sta je sa Marijanom? Onaj mali Vedad radi na BHT sada? Je li moguce da osim Danke nemaju drugog komentatora?
Locked