FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
mirsek

#17926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

musicman80 wrote: 30/05/2021 09:49 Koliko kritika na racun Senada. Onda mora da covjek radi nesto dobro. Kod nas koga puno kritikuju, taj je dobar.
:thumbup:
Gandi, Nelson Mendela, Senad Face...nastavi niz.
I Dodika puno kritikuju, hvala Dodice.
cyprus

#17927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

Znaju svi na ovom forumu koliko i je "mila" SDA... Al brate, sa svakom Senadovom emisijom mi Bakir postaje sve draži... Od ove njegove patetike, senzacionalizma i bjesomučnog upinjanja da postane akter političke scene umjesto da bude jednostavno novinar - eto sere mi se :)
Last edited by cyprus on 30/05/2021 10:23, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Ja opet Senada ne volim, kao personu i najbahatijeg covjeka kojeg sam licno upoznao, ali dok god žulja bračni par Čaušesku ima moju podrsku.
cyprus

#17929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

_BataZiv_0809 wrote: 30/05/2021 10:23 Ja opet Senada ne volim, kao personu i najbahatijeg covjeka kojeg sam licno upoznao, ali dok god žulja bračni par Čaušesku ima moju podrsku.
Znam jarane, ali ispade svi problemi sa ovim društvom i SDA se svode na Bakira i Sebiju :-) :-) Ko biva, SDA ima zdrave temelje, članstvo, glasače, naslijeđe i ideologiju, samo eto jebiga Bakir zastranio, tj. skrenuo sa pravog puta pod uticajem hanume mu, i sve će bit bolje kad ih uspiju maknut :-) :-)
made_in_sarajevo

#17930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by made_in_sarajevo »

cyprus wrote: 30/05/2021 10:20 Znaju svi na ovom forumu koliko i je "mila" SDA... Al brate, sa svakom Senadovom emisijom mi Bakir postaje sve draži... Od ove njegove patetike, senzacionalizma i bjesomučnog Senadovog upinjanja da postane akter političke scene umjesto da bude jednostavno novinar - eto sere mi se :)
A realno do senada i trojke evo sad, ko je upiro prstom i treso ih skandalima da valja. Svi novinari bace jednu pricu i usute se jer dobiju pare. Treba svaki dan da se prica o kriminalu. Ne rusi on bakira da spasi sda, rusi bakira da spasi sve nas gasenjem sda.
evo sad treba svaki dan pisati da senad ne montira izjave, nego napravi kompilaciju dvije izjave sa dvije razlicite televizije i ubaci slike sa sda portala. Ali sda botovima je ovo montaza od strane senada i ustvari heroina nije nista izjavila ima 5 godina.
mirsek

#17931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

made_in_sarajevo wrote: 30/05/2021 10:28
cyprus wrote: 30/05/2021 10:20 Znaju svi na ovom forumu koliko i je "mila" SDA... Al brate, sa svakom Senadovom emisijom mi Bakir postaje sve draži... Od ove njegove patetike, senzacionalizma i bjesomučnog Senadovog upinjanja da postane akter političke scene umjesto da bude jednostavno novinar - eto sere mi se :)
A realno do senada i trojke evo sad, ko je upiro prstom i treso ih skandalima da valja. Svi novinari bace jednu pricu i usute se jer dobiju pare. Treba svaki dan da se prica o kriminalu. Ne rusi on bakira da spasi sda, rusi bakira da spasi sve nas gasenjem sda.
evo sad treba svaki dan pisati da senad ne montira izjave, nego napravi kompilaciju dvije izjave sa dvije razlicite televizije i ubaci slike sa sda portala. Ali sda botovima je ovo montaza od strane senada i ustvari heroina nije nista izjavila ima 5 godina.
Provaljujes se, i branis ociglednu laz i montazu.
Evo daj mi iz video priloga vrijeme izjave Sebije da nije studirala u Zagrebu, ja se momentalno povlacim sa ove teme. :)
Moze ?
uglavnomja

#17932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

cyprus wrote: 30/05/2021 10:26
_BataZiv_0809 wrote: 30/05/2021 10:23 Ja opet Senada ne volim, kao personu i najbahatijeg covjeka kojeg sam licno upoznao, ali dok god žulja bračni par Čaušesku ima moju podrsku.
Znam jarane, ali ispade svi problemi sa ovim društvom i SDA se svode na Bakira i Sebiju :-) :-) Ko biva, SDA ima zdrave temelje, članstvo, glasače, naslijeđe i ideologiju, samo eto jebiga Bakir zastranio, tj. skrenuo sa pravog puta pod uticajem hanume mu, i sve će bit bolje kad ih uspiju maknut :-) :-)
dobrim dijelom snaga sda lezi u prezimenu i bajkama o dobrom dedi :twisted:
kad se uklone causeskui - od sda ce malo sta ostati
high_volume

#17933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by high_volume »

McGradySA wrote: 30/05/2021 08:35
carobnjak_N wrote: 30/05/2021 07:40
Pa jbt ono neka čaršijska budala i spadalo što ga je kao napao. Vjerovatno nije dobar u glavi, fetiš mu da bude u nekom odnosu sa javnim
osobama, pa makar i tako što ćeš doći ispred zgrade i nešto vikarati hadžifejsu. :-) Onaj nema veze ni sa svojim mozgom, kamo li sa Sda.
Izvini ali naivan si,upravo takvim likovima je SDA=vjera,država,identitet.Zbog to ga su i opasni i tempirane bombe.
Najbolje da Senad u goste pozove tog Hajdarevića, pa da se sve pred kamerama sazna :D
Login77777

#17934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Login77777 »

Bobi wrote: 29/05/2021 20:39
Login77777 wrote: 29/05/2021 20:18
Login7777 wrote: 29/05/2021 20:15 A vidi klošara što plače....
Lingo jel se to prati Face TV? :mrgreen:
Jebete vi malo nas :D, a da promijeni jedan od vas username, zale se forumaši da vas ne prepoznavaju ?
Lingo je sdO a ja sam kontra sdO. :mrgreen:
Iker C

#17935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Iker C »

Senad ima srece sto je naletio na casnu porodicu Izetbegovic koja zivi po principima islama. Uvazeni zastupnik Zahiragic je predlagao da sa inspekcijom udje u Face tv i stavi katanac na vrata. Svi mi znamo da Senad ne placa pekaru hljeb a kamoli sta drugo....
Uvazeni predsjednik SDA Izetbegovic je uvazenom zastupniku Zahiragicu rekao da odsabura i da Allah daje nafaku a ne ljudi.
Dakle poenta je da porodica Izetbegovic vec sutra Face tv moze uskratiti dozvolu za rad ali zbog svoje dobrote, bogojaznosti se suzdrzava od osvete.
Login77777

#17936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Login77777 »

suspect_zero wrote: 29/05/2021 20:23
Login77777 wrote: 29/05/2021 20:18
Login7777 wrote: 29/05/2021 20:15 A vidi klošara što plače....
Lingo jel se to prati Face TV? :mrgreen:
Jeste vas dvojica od dva brata djeca? :D
Na svu srecu nismo. :mrgreen:
Blitz1

#17937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blitz1 »

Iker C wrote: 30/05/2021 11:03 Senad ima srece sto je naletio na casnu porodicu Izetbegovic koja zivi po principima islama. Uvazeni zastupnik Zahiragic je predlagao da sa inspekcijom udje u Face tv i stavi katanac na vrata. Svi mi znamo da Senad ne placa pekaru hljeb a kamoli sta drugo....
Uvazeni predsjednik SDA Izetbegovic je uvazenom zastupniku Zahiragicu rekao da odsabura i da Allah daje nafaku a ne ljudi.
Dakle poenta je da porodica Izetbegovic vec sutra Face tv moze uskratiti dozvolu za rad ali zbog svoje dobrote, bogojaznosti se suzdrzava od osvete.
Allah te nagradio za ove iskrene riječi
cyprus

#17938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

uglavnomja wrote: 30/05/2021 10:40
cyprus wrote: 30/05/2021 10:26
Mene generalno nervira sljedeće - o Aliji i njegovom naslijeđu se čak i najljući protivnici SDA (uključujući Senada) suzdržavaju iznijeti bilo kakve kritike u javnom prostoru... Ako se ko i usudi, to budu dobro probrane riječi, kao koraci po minskom polju... Dakle, isti oni koji udaraju drvlje i kamenje po Bakiru, od njegovog oca su napravili svetu kravu... A realno, Bakiru i Sebiji se pripisuje i što jest i što nije...

Naravno, ja se slažem da Bakir nema ni 20% političkog kapaciteta svog oca, ali treba reći i da je Alija, umjesto što ga se glorificira, bio potpuno nedorastao zadatku koji mu je povjeren... Naravno, stoji i ovo - Sebija da ima grama obraza, ne bi joj ni palo na um da se dohvaća direktorske pozicije dok joj je muž najmoćnija ličnost u državi, a pogotovo da ustrajava u toj ludosti kad je evidentno da je bar 60% javnosti ne može smisliti, i da to sve skupa baca naše ionako propalo zdravstvo u još veću dubiozu...

Ali brate mili - kada bi bračni par predstavljao korijen svog društvenog zla u ovoj zemlji, sjajna bi ovo zemlja bila :) Bojim se da je upiranje u njih i samo njih, itekako znak političkog sljepila, što Senadovog, što svih onih što udaraju u te bubnjeve u zadnje vrijeme... Blato u koje smo mi zaglibili je mnogo dublje od toga... A Senadovo egomanijačko "novinarstvo" je samo jedan element tog istog blata...
Last edited by cyprus on 30/05/2021 11:17, edited 1 time in total.
Iker C

#17939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Iker C »

@Nero Histrion da se novinari Face tv oslone na plate od vlasnika firme u kojoj rade vjerovatno bi i oni mogli samo to jesti za dorucak sto si meni pozelio.
dzumandzic1

#17940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Brate, otkad su dosli ovi botovi, ne mogu ni citati komentare
high_volume

#17941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by high_volume »

Nero Histrion wrote: 30/05/2021 11:10
Iker C wrote: 30/05/2021 11:03 Senad ima srece sto je naletio na casnu porodicu Izetbegovic koja zivi po principima islama. Uvazeni zastupnik Zahiragic je predlagao da sa inspekcijom udje u Face tv i stavi katanac na vrata. Svi mi znamo da Senad ne placa pekaru hljeb a kamoli sta drugo....
Uvazeni kolega @Iker C, mogao bi ti malo gov... edine jesti za dorucak, inshaAllah.
Ne treba ga ozbiljno shvatiti, čovjek trola svaku sličnu temu i provocira svojim postovima... :-)
dustaban

#17942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

U ovom opcem metezu, gdje naravno nicije maslo nije za ramazana, trebalo bi ipak u sebi i pred bogom priznati da je pozicija Izetbegivic coupleta NEODBRANJIVA. Previse su zasrali, zapravo sve cega su se dotakli.
Nase tuzilastvo, SIPA i botovi mogu samo donekle to usporiti, ali kraj se zna.
Erna je to vec shvatila i shuti. Nikle neke nove budale (Bakirjugend) ali tim budalama se ne treba bavit...
I evo, da je sve ovo utopija i da ce se par odrzati na vlasti pitam se KAKO CE DALJE HODATI GRADOM?!
Ludzak

#17943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ludzak »

Hodat ce oni i dalje gradom dokle god je ovakvog naroda. Danas je poremeceno drustvo. Religija i vjernika na svakom koraku, a kriminalci i budale najviše obozavaoca imaju. Dobro je sve dok kradu u ime izmišljenih bogova. Sve ima je oprosteno.
uglavnomja

#17944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

ko to hoda gradom :lol:
bogoljub

#17945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bogoljub »

Ono što cijenim kod Senada je sloboda govora.
Npr. Senad u svoj studio dovede glavnog ideologa i kreatora republike srpske dr. Đokanovića.
I onda Senad zajedno s'njim govori o dr. Sebiji Izetbegović i zajednički onako slobodno pretresaju pogrešne poteze Rukovodstva KCUS.
Živjela sloboda govora!
uglavnomja

#17946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

cyprus wrote: 30/05/2021 11:13
uglavnomja wrote: 30/05/2021 10:40

Mene generalno nervira sljedeće - o Aliji i njegovom naslijeđu se čak i najljući protivnici SDA (uključujući Senada) suzdržavaju iznijeti bilo kakve kritike u javnom prostoru... Ako se ko i usudi, to budu dobro probrane riječi, kao koraci po minskom polju... Dakle, isti oni koji udaraju drvlje i kamenje po Bakiru, od njegovog oca su napravili svetu kravu... A realno, Bakiru i Sebiji se pripisuje i što jest i što nije...

Naravno, ja se slažem da Bakir nema ni 20% političkog kapaciteta svog oca, ali treba reći i da je Alija, umjesto što ga se glorificira, bio potpuno nedorastao zadatku koji mu je povjeren... Naravno, stoji i ovo - Sebija da ima grama obraza, ne bi joj ni palo na um da se dohvaća direktorske pozicije dok joj je muž najmoćnija ličnost u državi, a pogotovo da ustrajava u toj ludosti kad je evidentno da je bar 60% javnosti ne može smisliti, i da to sve skupa baca naše ionako propalo zdravstvo u još veću dubiozu...

Ali brate mili - kada bi bračni par predstavljao korijen svog društvenog zla u ovoj zemlji, sjajna bi ovo zemlja bila :) Bojim se da je upiranje u njih i samo njih, itekako znak političkog sljepila, što Senadovog, što svih onih što udaraju u te bubnjeve u zadnje vrijeme... Blato u koje smo mi zaglibili je mnogo dublje od toga... A Senadovo egomanijačko "novinarstvo" je samo jedan element tog istog blata...
ja cu da kazem, govorim od prvih izbora - alija je najvece zlo koje je moglo strefiti bosnu
kad se skine njegov okot i otkrije sta su sve pokrali, i da su ljudi bukvalno zrtvovani za njihovo bogatstvo - doci ce i ostali na naplatu

a zmiju samo u glavu

Image

kad padne jedna strana, pasce i druge dvije
dodik nije u nesto boljoj situaciji (drasko rules)

hdz-u se klima u 'rvackoj, postace opet hrvatska, covic je vec dobio isaret
spinel_

#17947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

Sda placenike unajmila Sebija za jedan kvalitetan sendvic.

Image
Image

I gdje mirsek sad da kaze kako avaz laze da nije porucio ovo za Sebiju?
WRecker

#17948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by WRecker »

made_in_sarajevo wrote: 30/05/2021 09:13
WRecker wrote: 30/05/2021 01:21
made_in_sarajevo wrote: 29/05/2021 19:42 Beba je unuk, ono mu je sin kakav crni diktator. Moze biti narcis, moze samo sebe voliti ali je ovo sve udar na sda. Saberite malo, raja prati i gleda, kad se desi ovako nesto svi idu da jebu mater sda, a to nam i treba da ih se ugasi jednom za sva vremena. Zato na izborima sljedece godine imajte mozga pa glasajte za bilo koga samo da sda nije na funkcijama
Ma za koga drugog osim SDA kakvo je to razmisljanje
NiP=SDA2.0
NS=vidjeli smo u Mostaru kako su pro bosanski
SDP=Na celu Nermin Niksic
PZP=imali su potencijala ali se cine kao SDA satelit
SBB = da ne pricam
Moj glas ide Zeljki Komsicu koliko god srali o njemu bolji je od Covica 10x bitniji je hrvatski clan nego bosnjacki ko god bude nece rasturati drzavu(ne u mjeri koju Covic sa Dodikom radi ).Znam SDA nije savrsena ali mi Bosnjaci nemamo alternativnu nacionalnu stranku nazalost
Kako nemas, eto imas NIP koji je sda 2.0 i u kojem se nalaze svi pametni i normalni ljudi koji sa sda i bakirom nikako nisu mogli na zelenu granu.
Za NS sta smo vidjeli, da je irma imala odlicne sanse ali da sda nije htjela ni pomisliti da glasa za nju dok su znali da u sljedecim krugovima nece ni cackalicu dobiti. Na kraju hdz i sda bratski podijelise mostar kao i zadnjih 30 godina.

Kako nemas ko bosnjak glasat za stranku, kad imas profesora koji je sda satelit.

Dan po dan bar u Sarajevu sda js sve blize SBIH, a onda jos gas da totalnog gasenja. Taj dan slaviti kao drzavni praznik isto kao dan drzavnosti, nezavisnosti, bajrame, bozice.

I haj ti potrci za bakira i sda, valja cuvati uhljebljeno mjesto, mi bosnjaci kuku majci ugrozeni
I sta ces kada SDA ode sa vlasti magicnim stapicem ce se rijesiti problemi? sa NiP i genetski preodredim,Muzur kupuje Mercedese,SDP Niksic da ti se rijesi korupcije mozda?? Bosnjo ima glupo razmisljanje i misli da kad SDA ode da cemo u EU,NATO sa ovakvim strankama.Isto razmisljanje kada je Biden izabran trubili po Sarajevu a nit ga boli k za Bosnu jos i bombarduje bracu po Siriji,Yemenu i govori Izrael ima pravo da se brani.Shvatite da za nas Bosnjake nema stranke koja je pro Bosnjacka NS mozda jeste super u progresivnom pogledu ali nije pro Bosnjacka to je stranka koja poredi ARBIH i VRS stavlja ih u isti nivo.Oni bi da grade drzavu sa svima samo gdje su Bosnjaci dok se puca po dzamiji u Foci sute ,dizu se murali Ratku Mladicu sute e to je Nasa Stranka gori su od SDA i oni bi krali ali bi srali po Bosnjacima htjeli kandidovati Ivanu Maric halooo.Jos plus su nebitni u cijeloj politickoj sceni u BiH
bogoljub

#17949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bogoljub »

spinel_ wrote: 30/05/2021 11:59 Sda placenike unajmila Sebija za jedan kvalitetan sendvic.

Image
Image

I gdje mirsek sad da kaze kako avaz laze da nije porucio ovo za Sebiju?
Za ovu sliku se može kazati da je slučajno usliksna jer je usliksna ispred Njegove dzamije.
Ali da slika istog ovog lika sa Dinom K. Ispred samih prostorija Naroda i Pravde je slučajna? I još nije to jedina slika podrške Narodu i Pravdi ima ih nekoliko.
Melisa84

#17950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Melisa84 »

Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
Da li je taj lik doista bio u ratu u Sarajevu i da li ima kakva slika iz 92-95?
Ja nikada nisam čula za njega, do neke 2000-te.
Meni nesto smrdi da je i on mnogo vremena proveo sa svojom hanumom u Turskoj ili negdje drugo?
Vjesto su Izetbegovići krili svoj najbliže, dok su ljudi ginuli za njihove ideale..
Locked