Ja sam apsolutni protivnik da hrvati guraju ta nekakva prava o kojima trube ali mislim da je pametno da im prepustimo da oni glasaju za hrvata kojeg zele za predjsednika i da ne postavljamo Komsica. To ne znaci mijenjanje ustava po kojim bi hrvat morao birati hrvata a bosnjak bosnjaka nego samo da im prepustimo da oni biraju npr Covica ili koga god. Time cemo smanjiti njihov bijes i malo izbjeci taj problem. Ja sam za ukidanje svih entiteta i konstitutivnih i da BiH bude il unitarna il drzava sa regijama.high_volume wrote: ↑24/04/2021 14:46Već skoro 30 godina, Hrvati sebi i biraju predsjednika, za svoju državu - R. Hrvatsku. U BiH svi biramo "predsjednika", člana Predsjedništva koji jednakon predstavlja sve nas, ne isključivo određenu etničku grupu ljudi. I tu ne može biti drugačijedzumandzic1 wrote: ↑24/04/2021 11:22 Bosnjaci samo trebaju da puste da hrvati sebi biraju predsjednika. To ce ih smiriti. A njihove ideje o podjeli BIH su bolesne i od njih treba bjezati.
![]()
Ma ne trebamo da brinemo o Draganu. Ja bi njega pustio da bude predsjednik odnosno hrvatski clan predsjednistva. On se prije rata izjasnjavao kao Jugosloven, bio komunjara teska i potpisivao se cirilicom. On nema nikakve veze sa hrvatima u BiH hahahahsandzokan wrote: ↑24/04/2021 14:43Ma on se meni cini retrogradnijim od Covica, a nema ni deseti dio Draganove elokventnosti.invincible1921 wrote: ↑24/04/2021 11:09Pa kad su bili izbori u Mostaru, on nest prica na N1 kao opozcija ovo ono, kaze voditeljica, pa sto glasaste za Kordica..."cuj sto pa zato sto je hrvat"![]()