FACE TV - opet tema
Moderator: anex
- saraf_osmica
#1 FACE TV - opet tema
Nije mi jasno zbog čega se tema stalno zaključava. Jel to neko ne želi da se ovdje saznaju neke stvari? Nije mi jasna ova politika zaključavanja nikako. Ranije sam dobio ban iz razloga što sam napisao da sam radio tamo, da mi je Senad dužan 4 plate i kad sam počeo da pišem neke stvari koje si očito nekome zasmetale. Ako se ova tema opet zaključa ili ja dobijem ban samo će se potvrditi gore napisano.
Ako je ovo demokratija onda me strah i pomisliti kakva je onda diktatura.
- navedeni
#2 Re: FACE TV - opet tema
saraf_osmica wrote:Nije mi jasno zbog čega se tema stalno zaključava. Jel to neko ne želi da se ovdje saznaju neke stvari? Nije mi jasna ova politika zaključavanja nikako. Ranije sam dobio ban iz razloga što sam napisao da sam radio tamo, da mi je Senad dužan 4 plate i kad sam počeo da pišem neke stvari koje si očito nekome zasmetale. Ako se ova tema opet zaključa ili ja dobijem ban samo će se potvrditi gore napisano.
Senad voli samo kad on prica o nekom, ne voli kad o njemu pricaju
- Edin H.
#4 Re: FACE TV - opet tema
Ne vjerujem da ces pisuci po forumu izganjati svoje plate, najbolje da porazgovaras sa nekim advokatom.
- navedeni
#5 Re: FACE TV - opet tema
Ne brini, oni koji mogu platiti advokata su se izborili vec za svoj dugEdin H. wrote:Ne vjerujem da ces pisuci po forumu izganjati svoje plate, najbolje da porazgovaras sa nekim advokatom.
- Edin H.
#6 Re: FACE TV - opet tema
Mnogo vesela tema, puna smijeha i razbirige 
- BHCluster
#7 Re: FACE TV - opet tema
Sta bi sa youtub kanalom?
- navedeni
#8 Re: FACE TV - opet tema
Dogovorili se sa TV Kiss i TV Vogosca da skinu sav njihov video materijal, i da ubuduce pitaju kad uzimaju neke isjecke, i odblokiraliBHCluster wrote:Sta bi sa youtub kanalom?
Last edited by navedeni on 13/08/2014 13:12, edited 1 time in total.
- madesa
#9 Re: FACE TV - opet tema
to se oduvijek znalo da ne daje platesaraf_osmica wrote:Nije mi jasno zbog čega se tema stalno zaključava. Jel to neko ne želi da se ovdje saznaju neke stvari? Nije mi jasna ova politika zaključavanja nikako. Ranije sam dobio ban iz razloga što sam napisao da sam radio tamo, da mi je Senad dužan 4 plate i kad sam počeo da pišem neke stvari koje si očito nekome zasmetale. Ako se ova tema opet zaključa ili ja dobijem ban samo će se potvrditi gore napisano.
- cenecimoveocino
- saraf_osmica
#11 Re: FACE TV - opet tema
Neko kaže što ne tužim. Stisni pa medij tuži. Jednom da me spomene u CD-u sa bilo kakvom laži meni je život uništen. "Mediji su uvijek u pravu". Kad sve saberem, 3beš tih 1600KM. Može se izgubiti puno više.madesa wrote:to se oduvijek znalo da ne daje platesaraf_osmica wrote:Nije mi jasno zbog čega se tema stalno zaključava. Jel to neko ne želi da se ovdje saznaju neke stvari? Nije mi jasna ova politika zaključavanja nikako. Ranije sam dobio ban iz razloga što sam napisao da sam radio tamo, da mi je Senad dužan 4 plate i kad sam počeo da pišem neke stvari koje si očito nekome zasmetale. Ako se ova tema opet zaključa ili ja dobijem ban samo će se potvrditi gore napisano.
-
Iker C
#12 Re: FACE TV - opet tema
Face tv niko ne gleda osim kada su utakmice. Tuži bagru slobodno ne brini se posljedice jer neće biti, pravo je na tvojoj strani.
- saraf_osmica
#13 Re: FACE TV - opet tema
Imam ogovor, imam sve glat bi ih dobio al nezz... Kad se samo sjetim linča Pauline. Senad je ego manijak, kad ga spomeneš njemu se digne i ne spušta mu se dok nekog pošteno ne oblati ili javno linčuje. Senad je umislio da svako ko je protiv Face-a taj je protiv države.Iker C wrote:Face tv niko ne gleda osim kada su utakmice. Tuži bagru slobodno ne brini se posljedice jer neće biti, pravo je na tvojoj strani.
-
StupskaBitanga
#14 Re: FACE TV - opet tema
Ako si novinar apsolutno nemas potrebe da se ustručavaš i da se bojiš da ti ovaj beskičmenjak može nešto napraviti
- saraf_osmica
#15 Re: FACE TV - opet tema
Najgore što nisam. Tehnika-kamermanStupskaBitanga wrote:Ako si novinar apsolutno nemas potrebe da se ustručavaš i da se bojiš da ti ovaj beskičmenjak može nešto napraviti
- O'zone
- Globalni moderator
#16 Re: FACE TV - opet tema
Nemoj me j...at da ti je plata kamermana bila 400 KMsaraf_osmica wrote:Neko kaže što ne tužim. Stisni pa medij tuži. Jednom da me spomene u CD-u sa bilo kakvom laži meni je život uništen. "Mediji su uvijek u pravu". Kad sve saberem, 3beš tih 1600KM. Može se izgubiti puno više.madesa wrote:to se oduvijek znalo da ne daje platesaraf_osmica wrote:Nije mi jasno zbog čega se tema stalno zaključava. Jel to neko ne želi da se ovdje saznaju neke stvari? Nije mi jasna ova politika zaključavanja nikako. Ranije sam dobio ban iz razloga što sam napisao da sam radio tamo, da mi je Senad dužan 4 plate i kad sam počeo da pišem neke stvari koje si očito nekome zasmetale. Ako se ova tema opet zaključa ili ja dobijem ban samo će se potvrditi gore napisano.
Ja sam za te pare na TV-u radio negdje 2001 godine i to na pišljivoj realizaciji programa a za teren kad je trebalo (kamera, zvuk) dobijao 50 KM dnevnicu. Tad si za 400 Km bio hadžija a sad si bos.
- saraf_osmica
#17 Re: FACE TV - opet tema
Za rad od preko 20 sati dnevno, niko te ne pita imaš li porodicu, izrabljuju te dok ne padneš u nesvijest, rad pod stalnim pritiskom i mobingom "starijih kolega" koja klate organe za razmnožavanje i milke reproduktivne organe dok ti radiš za njih jer si tobože novi a oni sa hajata, obn-a i sl, ta plata bi trebala biti i 4000KM a ne 400. Ne zanima me da li ima para ili nema, ugovor je jasan. Ako je kokuz a znam da nije, nije trebao nuditi ugovor.O'zone wrote:
Nemoj me j...at da ti je plata kamermana bila 400 KM
Ja sam za te pare na TV-u radio negdje 2001 godine i to na pišljivoj realizaciji programa a za teren kad je trebalo (kamera, zvuk) dobijao 50 KM dnevnicu. Tad si za 400 Km bio hadžija a sad si bos.
- stakasa
#18 Re: FACE TV - opet tema
A da ga sacekas negdje u mrakusaraf_osmica wrote:Imam ogovor, imam sve glat bi ih dobio al nezz... Kad se samo sjetim linča Pauline. Senad je ego manijak, kad ga spomeneš njemu se digne i ne spušta mu se dok nekog pošteno ne oblati ili javno linčuje. Senad je umislio da svako ko je protiv Face-a taj je protiv države.Iker C wrote:Face tv niko ne gleda osim kada su utakmice. Tuži bagru slobodno ne brini se posljedice jer neće biti, pravo je na tvojoj strani.
- O'zone
- Globalni moderator
#19 Re: FACE TV - opet tema
Znam ja odlično kakv je posao kamermana
tad sam ja radio sa Sony betacam-om teškim kao tuč pa kad moraš snimati sa ramena jebeš sebi sva pokoljenja
To što ne postoji ni vikend ni praznik niti koga interesuje imaš li porodicu ili ne, me i odbilo od tog posla za sva vremena.
To što ne postoji ni vikend ni praznik niti koga interesuje imaš li porodicu ili ne, me i odbilo od tog posla za sva vremena.
- saraf_osmica
#20 Re: FACE TV - opet tema
Eno otvoren konkurs za kamermana. Prijavi se pa vidi kako je. Fali im ljudi svi bježe od njih pa primaju bilo koga ko se javi. Nije više beta kamera sada je Sony xdcam-ex. A kad zafali kamera (kao za utakmicu Bih Litvanija) u studiju je gopro ali HDO'zone wrote:Znam ja odlično kakv je posao kamermanatad sam ja radio sa Sony betacam-om teškim kao tuč pa kad moraš snimati sa ramena jebeš sebi sva pokoljenja
![]()
Inaće imaju 9 kamera i sve su poluispravne. Kamera 1 ima problem sa otvaranjem blende, dvica koliko toliko ok, trica padala sa stativa milion puta (inaće terenski stativi se koriste i u studiju) i otišlo joj dubinsko izoštravanje i objektiv, petica tako tako-ne radi servo motor tj. malo radi malo ne, šestica (obični xdcam-mala kamera) ima problem sa White balanskom i kolor temperaturom. Ugl kamera br9 je najbolja i zadužio je glavni kamerman. ako mu je dotakneš, nedaj Bože zuher, moraš donijeti vazelin jer si gotov.
-
StupskaBitanga
#21 Re: FACE TV - opet tema
Vala kako vidim na YT i nemaju i voditeljskog kadra
Ona fina Adijata je eno na Hayatu udarni novinar
- saraf_osmica
#22 Re: FACE TV - opet tema
Ma novinarima nije primat plata. Primat im je da se probiju na tv scenu tako da to i trpe što nema para a Senad uveliko koristi. Tehnika je druga pričaStupskaBitanga wrote:Vala kako vidim na YT i nemaju i voditeljskog kadra
-
PIMP-Meister-2000
#23 Re: FACE TV - opet tema
Jesu li konačno otkrili misteriju "čiji je ramiz dž."???