Face to face CD: BH Fanaticoso i Nogometni savez BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ja_sarajevo
#1 Face to face CD: BH Fanaticoso i Nogometni savez BiH
Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem NTV HAYAT
u Face to Faceu gostuju predstavnici BH Fanaticosa i Nogometnog saveza BiH
u Face to Faceu gostuju predstavnici BH Fanaticosa i Nogometnog saveza BiH
-
ludo_A
Ko je gledao slicne "obracune" na CD-u, mogao je vidjeti da kao prvo to kratko traje, a kao drugo cesto se desava da onaj ko je glasniji, mislim glasnije govori, djeluje kao da ima bolju argumentaciju.
Tako da je moj savjet predstavnicima BHF da smisle sto konkretnija pitanja, i da ih dobro "zarafalaju" pitanjima, bez velikog polemisanja.
Pitanja bi isla od onih: kakve ti imaju veze ljudi u NSBiH sa fudbalom? do onih: jel mislite da je ta funkcija u NS vama data da je onbnasate do u nedogled, a pri tome ne davati rezultate?
A naravno se ne smije propustiti pitanje, KO IH MOZE SMIJENITI I KAKVA JE PROCEDURA? Jer kako sada stvari stoje ti ljudi sto bi ih trebali smijeniti ili bar sjesti i dobro proanalizirati situaciju su ocito dio tog tala, kojih zanima stanje i plasman nase reprezentacije koliko i plasman Islanda.
Tako da je moj savjet predstavnicima BHF da smisle sto konkretnija pitanja, i da ih dobro "zarafalaju" pitanjima, bez velikog polemisanja.
Pitanja bi isla od onih: kakve ti imaju veze ljudi u NSBiH sa fudbalom? do onih: jel mislite da je ta funkcija u NS vama data da je onbnasate do u nedogled, a pri tome ne davati rezultate?
A naravno se ne smije propustiti pitanje, KO IH MOZE SMIJENITI I KAKVA JE PROCEDURA? Jer kako sada stvari stoje ti ljudi sto bi ih trebali smijeniti ili bar sjesti i dobro proanalizirati situaciju su ocito dio tog tala, kojih zanima stanje i plasman nase reprezentacije koliko i plasman Islanda.
-
ludo_A
Najveca je greska kriviti igrace.
Nije on kriv sto ne umije da igra kako treba, vec je kriv onaj sto ga je ubacio da igra, u ovom slucaju Sliskovic, ali postoje mnoge spekulacije da ni sam Sliskovic ne postavlja igrace u timu, vec da je taj neko iznad njega, o cemu ovaj ko zaliven suti za platu od 5 000 - 6 000 KM.
To je problem sto nemamo trenera koji ce skresati i igracima i savezu sve u brk ono sto misli i koji ce ukazati na probleme.
Nego uvjek ista prica "eto nismo imali srece", "nasi protivnici su imali malo vise srece"... ili ono "sudija je siljijo za njih".
Pa sta smo to mi skrivili da evo jedan San Marino skoro pa izvuce remi protiv Belgije, a da nama sreca okrene ledja i to cetiri puta.
Nije on kriv sto ne umije da igra kako treba, vec je kriv onaj sto ga je ubacio da igra, u ovom slucaju Sliskovic, ali postoje mnoge spekulacije da ni sam Sliskovic ne postavlja igrace u timu, vec da je taj neko iznad njega, o cemu ovaj ko zaliven suti za platu od 5 000 - 6 000 KM.
To je problem sto nemamo trenera koji ce skresati i igracima i savezu sve u brk ono sto misli i koji ce ukazati na probleme.
Nego uvjek ista prica "eto nismo imali srece", "nasi protivnici su imali malo vise srece"... ili ono "sudija je siljijo za njih".
Pa sta smo to mi skrivili da evo jedan San Marino skoro pa izvuce remi protiv Belgije, a da nama sreca okrene ledja i to cetiri puta.
-
ludo_A
Pa moze se pretopostaviti i odgovor:JBT wrote:-Ovo mi se svidja. Jos dodati: Da li je moguce da se NS smijeni.... KO IH MOZE SMIJENITI I KAKVA JE PROCEDURA?
Naravno da je moguce smijeniti NS, i naravno da se komisija sastala, i naravno nije nasla nisto sto bi moglo ukazivati da je stanje u reprezentaciji katastrofa, i da vec trebamo misli usmjeriti na slijedece kvalifikacije a ne stvarati poteskoce ljudima koji rade svoj posao, i naravno da smo svi nakon toga kulturno i u znak protesta clanovi NS skupa s komisijom otisli na pecenje.
- pitt
Cuj stanje nije katadtrofa...a sta je sa procesom protiv usanovica, pasalica i ostalih morona?ludo_A wrote:Pa moze se pretopostaviti i odgovor:JBT wrote:-Ovo mi se svidja. Jos dodati: Da li je moguce da se NS smijeni.... KO IH MOZE SMIJENITI I KAKVA JE PROCEDURA?
Naravno da je moguce smijeniti NS, i naravno da se komisija sastala, i naravno nije nasla nisto sto bi moglo ukazivati da je stanje u reprezentaciji katastrofa, i da vec trebamo misli usmjeriti na slijedece kvalifikacije a ne stvarati poteskoce ljudima koji rade svoj posao, i naravno da smo svi nakon toga kulturno i u znak protesta clanovi NS skupa s komisijom otisli na pecenje.
-
ludo_A
Moguce je da u tom NS rade ljudi koji znaju svoj posao, koji treba da tu i ostanu ali zasto niko od igraca ili Sliskovic ne kaze u cemu je problem.
Pa ako je bas problem da nemamo dovoljno dobre igrace, pa onda treba biti fer i priznati da nije ni NS savez nista bolji.
Pa ako je bas problem da nemamo dovoljno dobre igrace, pa onda treba biti fer i priznati da nije ni NS savez nista bolji.
- pitt
Ma dzaba ti, kad nece da daju ostavke
Eno ti tri morona u predsjednistvu...svi znaju da su potrosili pola miliona na gluposti i svi su ih prozivali pa nista
Svugdje bi sami dali ostavke a oni jos i revizore sjebashe. Jebo ti takvu vlast 
-
ludo_A
Ali, ocito je da neko ne zna, jer valjda bi se bar jednom plasirali na EP ili SP. E onda ih pitati a ko to onda ne zna? ili smo to mi toliko losiji od jedne Latvije koja se eto zna plasirati.JBT wrote:Nece oni nikad priznati da ne znaju
- pitt
Ma jebo ti savez kome je jedan drot bio predsjednik
Saves ti je ko firma i mora imati dobro i sposobno rukovodstvo koje ce graditi repku kao i njen imidzu svijetu
:D Nas zovu "joker" i u brk nam se svi smiju radi tih idiota. A glavno je nek oni putuju po svijetu i hlade muda kad su kakva izvlacenja po zenevi i kurcima.
-
BECHO
Preneseno sa http://www.bhfanaticos.com

Bravo momci!!!Obavjestenje: Face to Face - F/NSBIH vs. BHF !
Mi ili Oni!!
Postovani clanovi BHF-a i ostali posjetioci ove stranice obavjestavamo Vas ovom prilikom da ce se sutra (subota 02.04.2005) u sklopu redovne rubrike "Face to Face" Centralnoga dnevinka NTV Hayat suociti nasi predstavnici sa gospodinom Munibom Usanovicem, generalnim sekretarom NSBIH. Bice zanimljivo vidjeti da li ce doticni gospodin i ovaj put da odgovara kakvo je vrijeme u Japanu kada ga se pita o vremenu u Bangladesu ili cemo svi mi napokon jednom moci da dozivimo da nam ljudi koji vode fudbal/nogomet kazu pravu istinu o svemu bez lazi, zapetljavanja i obamljivanja javnosti.
Ocekujemo DIREKTNE odgovore na mnoga pitanja, a prvenstveno ona oko slucaja Rahimic, te zasto je Topic rekao da nikada nece igrati dok je Baka selektor, kako to da je Braco skoro uvijek povrijedjen, zasto se reprezentacija priprema u Medjugorju gdje igracima na trening utakmicama lome noge, kada NAPOKON umjesto manekena u reprezentaciji opet gledati momke koji se srcem i znojem bore za BiH, kojoj budali je naumpalo da vodi mladu reprezentaciju u Siroki Brijeg, kako mozemo imati selektora koji sjedi na dvije stolice (da li momak moze imati dvije cure istovremeno i dalje biti "pravi" momak!!!), kada ce Premijer Liga zaista i biti Premijer Liga znaci liga sa 8-10 klubova, a ne skup seotskih ekipa kao sto je sada, 2 godine Grujic vec ne igra standardno u klubu, mi mu zelimo da za igra, ali nema ga na mapi, kada ce u BH-fudbalskome svijetu BH REPREZENTACIJA biti svetinja, a sve ostalo podredjeno tome.
Pitanja je mnogo, vidjecemo koliko cemo odgovora dobiti!
Gospodine Usanovicu, uzimamo za pravo da jos jednom ispred svih simpatizera reprezentacije i samog BHF-a pozovemo Vas da pod hitno odete sa funkcije koju trenutno predstavljate u NS BIH. Ista poruka vazi za gospodu Domoinkovica, Pasalica, cistacicu & co. Jednom rijecu kompletan mafijski ”stroj” koji godinama nanosi ZLO reprezentaciji i nama vjernim navijacima.
Ovom prilikom jedno veliko HVALA Vesku iz Brisela !
U emisiji nedeljno popodne koja ce se emitovat 03.04.2005 ovaj put gosti ce bit predstavnici BHF-a.
N & Vucko