Fabia mk1 zadnji brisaci

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Adoxxx

#1 Fabia mk1 zadnji brisaci

Post by Adoxxx »

Eh ovako, imam problema sa zadnjim brisacima, nece voda da izlazi :/ sta bi mogao biti problem? ima li fabia dvije boce za vodu, posebno za prednje, a posebno za zadnje brisace? kao npr kod golf dvice posto mi na prednjim brisacima sve normalno izlazi voda...hvala
goran16v

#2 Re: Fabia mk1 zadnji brisaci

Post by goran16v »

Adoxxx wrote:Eh ovako, imam problema sa zadnjim brisacima, nece voda da izlazi :/ sta bi mogao biti problem? ima li fabia dvije boce za vodu, posebno za prednje, a posebno za zadnje brisace? kao npr kod golf dvice posto mi na prednjim brisacima sve normalno izlazi voda...hvala
Fabia ima jednu posudu za vodu. Ako ima vode, ako sprica na prednju sajbu a nece na zadnj onda mogu biti:
1. crkla pumpa za zadnju sajbu
2. zacepljena dizna (na osovini zadnjeb brisaca)
3. zacepljena instalacija od pumpe do dizne.
Adoxxx

#3 Re: Fabia mk1 zadnji brisaci

Post by Adoxxx »

goran16v wrote:
Adoxxx wrote:Eh ovako, imam problema sa zadnjim brisacima, nece voda da izlazi :/ sta bi mogao biti problem? ima li fabia dvije boce za vodu, posebno za prednje, a posebno za zadnje brisace? kao npr kod golf dvice posto mi na prednjim brisacima sve normalno izlazi voda...hvala
Fabia ima jednu posudu za vodu. Ako ima vode, ako sprica na prednju sajbu a nece na zadnj onda mogu biti:
1. crkla pumpa za zadnju sajbu
2. zacepljena dizna (na osovini zadnjeb brisaca)
3. zacepljena instalacija od pumpe do dizne.

Hvala Gorane
eeddiinn

#4 Re: Fabia mk1 zadnji brisaci

Post by eeddiinn »

ili se crijevo negdje razdvojilo i sada sipa negdje u gepek sto se cesto desava kod fabije.
Post Reply