Fabia mk1 zadnji brisaci
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Adoxxx
#1 Fabia mk1 zadnji brisaci
Eh ovako, imam problema sa zadnjim brisacima, nece voda da izlazi :/ sta bi mogao biti problem? ima li fabia dvije boce za vodu, posebno za prednje, a posebno za zadnje brisace? kao npr kod golf dvice posto mi na prednjim brisacima sve normalno izlazi voda...hvala
-
goran16v
#2 Re: Fabia mk1 zadnji brisaci
Fabia ima jednu posudu za vodu. Ako ima vode, ako sprica na prednju sajbu a nece na zadnj onda mogu biti:Adoxxx wrote:Eh ovako, imam problema sa zadnjim brisacima, nece voda da izlazi :/ sta bi mogao biti problem? ima li fabia dvije boce za vodu, posebno za prednje, a posebno za zadnje brisace? kao npr kod golf dvice posto mi na prednjim brisacima sve normalno izlazi voda...hvala
1. crkla pumpa za zadnju sajbu
2. zacepljena dizna (na osovini zadnjeb brisaca)
3. zacepljena instalacija od pumpe do dizne.
-
Adoxxx
#3 Re: Fabia mk1 zadnji brisaci
goran16v wrote:Fabia ima jednu posudu za vodu. Ako ima vode, ako sprica na prednju sajbu a nece na zadnj onda mogu biti:Adoxxx wrote:Eh ovako, imam problema sa zadnjim brisacima, nece voda da izlazi :/ sta bi mogao biti problem? ima li fabia dvije boce za vodu, posebno za prednje, a posebno za zadnje brisace? kao npr kod golf dvice posto mi na prednjim brisacima sve normalno izlazi voda...hvala
1. crkla pumpa za zadnju sajbu
2. zacepljena dizna (na osovini zadnjeb brisaca)
3. zacepljena instalacija od pumpe do dizne.
Hvala Gorane
-
eeddiinn
#4 Re: Fabia mk1 zadnji brisaci
ili se crijevo negdje razdvojilo i sada sipa negdje u gepek sto se cesto desava kod fabije.