Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ziggy wrote:Fabia 1.2 trosi 6 l prosjecno!
Ja je imam!I nije smece,auto je novo i sigurno je da nije za divljake koji jurcaju 70 km/h kroz gradsku zonu ali jeste za ljude sa prosjecnim potrebama sto se auta tice.
Toliko!
Samo mi objasni kako ti to voziš po gradu onda ? Meni troši 10 litara vrlo često, ali eto reći ću 9, jer je to možda prosjek.
Na otvorenom je stvarno za pohvaliti, nikad iznad 6 litara, čak sam vozio do Orašja, preko Zenice, i za 278 km potrošio mizernih 12 litara, ili otprilike 4,3 l/100km.
Ja je imam!I nije smece,auto je novo i sigurno je da nije za divljake koji jurcaju 70 km/h kroz gradsku zonu ali jeste za ljude sa prosjecnim potrebama sto se auta tice.
Toliko!
Samo mi objasni kako ti to voziš po gradu onda ?
Vjerovatno vozi petom 30km/h i to u krajnjoj lijevoj traci
Na OPEl Astri su izbacili mjerac temperature rashladne tekucine, sto meni stvarno vadi zivce.
Civic mi je od prijatelja, kupio ga prije dvije sedmice. Mene je odusevio zbog table koja je stvarno neobicna, ono odskace od sivila. dosta je kruta, a gas prihvata sasvim OK, iako kada vec spominjes malo se razlikuje od ostalih hodni koje prihvataju gas kada puhnes u papucicu.
pet cu ponoviti da je Fabia sasvim OK auto, ali za nasu konfiguraciju cesta taj motor nije primjeren i trosi vise nego malo jaci motori zbog odnosa tezine i snage. OK, nekome je i to dovoljno, ali jurcanbje nema veze sa tim sto je nekome slab motor. U BiH ja bi volio sto se mene tice auto od max 150 ks, ali da bar ima 300nm! Kod nas je obrtni moment najbitniji, svakako se vise nigdje nemoze brzo voziti zbog silnih guzvi!
Uzeli su 5 vrata! The_ Flayer 2002, auto će im biti isporučen za mjesec dana od dana kupovine, tako da sada ne mogu zaviriti u njegovu unutrašnjost, ali kada stigne imaću priliku da ga vidim i s vana i da vidim njegovu unutrašnjost!
Toliko!
Samo mi objasni kako ti to voziš po gradu onda ?
Vjerovatno vozi petom 30km/h i to u krajnjoj lijevoj traci
Ah,sorry,nisam napomenula da toliko trosi na otvorenom.
Naravno da po gradu trosi vise,ali sigurno ne 10 l.
A vozim pravo fino