F.K. Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testament
Normalno da sam te razočarao,šta god vam mi spomenemo,vi odmah:dosadni ste,ložiona,komad željeza?????? Sad vam je pehar koji se dodjeljuje prvaku države CIJELE komad željeza,a zlato je ona sramota što ste vi uzeli na kupovinu kad je bilo 22 kluba sa 51% teritorijeLSD wrote:Ma kakav ba vas pehar...sta vam je,ne budite djeca...ko kakvi klinci se lozite na komad lima ili zeljeza,jos vam taj izvjesni Muco odnese sebi u kafanu...i imate pravo nesto druge prozivati...bjezi ba testament,ja sam mislio da si ozbiljniji momak i gledas realno na neke stvari a ti loziona prava na pehar...razocarao si duboko
![]()
Baš me briga gdje je pehar bitno je da smo ga UZELI
-
LSD
Kakva ba kupovina,jesi to popio maloNormalno da sam te razočarao,šta god vam mi spomenemo,vi odmah:dosadni ste,ložiona,komad željeza?????? Sad vam je pehar koji se dodjeljuje prvaku države CIJELE komad željeza,a zlato je ona sramota što ste vi uzeli na kupovinu kad je bilo 22 kluba sa 51% teritorije
Baš me briga gdje je pehar bitno je da smo ga UZELI
Ma ne mogu,nema snage za ovo,znas ti dobro neke stvari....eto uzivaj u ovoj PL (nadam se da si sretan) i njenon peharu do daljnjeg
-
saraydjecko
Joj jeste vi cudni,klub pun nekih pehara i za taj nije bilo mjesta pa ga gore odnijeli
Sta smo samo ovih bajramskih turnira uzeli zadnjih godina ha ha ha
- cico x
- cico x
Danas je u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu održano žrijebanje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine u takmičarskoj 2007/2008. godini.
Izvučeni su sljedeći parovi:
NK „Posušje“- FK „Laktaši“
FK „Sloboda“ - FK „Leotar“
FK „Željezničar“ - FK „Sarajevo“,
HŠK „Zrinjski“ - NK „Široki Brijeg“
Četvrtfinalne utakmice se igraju po dvostrukom kup-sistemu.Prvi mečevi su na rasporedu 05. 03.2008, u 14,00 sati a revanš susreti će biti odigrani 19. 03. 2008. godine,takođe u 14,00 sati.
Opet karanje malih plavih
Izvučeni su sljedeći parovi:
NK „Posušje“- FK „Laktaši“
FK „Sloboda“ - FK „Leotar“
FK „Željezničar“ - FK „Sarajevo“,
HŠK „Zrinjski“ - NK „Široki Brijeg“
Četvrtfinalne utakmice se igraju po dvostrukom kup-sistemu.Prvi mečevi su na rasporedu 05. 03.2008, u 14,00 sati a revanš susreti će biti odigrani 19. 03. 2008. godine,takođe u 14,00 sati.
Opet karanje malih plavih
-
El_comadante
idemo dalje cigani nemaju sanse
- stochar
dok se mi raspravljamo u cijoj upravi sjede veci kriminalci, zahvaljujuci kriminalcima iz NSBiH izgleda da ove godine niko od nas nece u evro-takmichenja...
nikako da skontamo kako je zlo da nam u upravama sjede kriminalci, manji ili veci, i da rascistimo stvari u svojim redovima pa da se onda umjesto svadje ko je gori napokon mozemo svadjati ko je bolji!
odavno vec u nasim utakmicama ne vazi pravilo neka bolji pobijedi, vec pravilo: neka gori izgubi....
nikako da skontamo kako je zlo da nam u upravama sjede kriminalci, manji ili veci, i da rascistimo stvari u svojim redovima pa da se onda umjesto svadje ko je gori napokon mozemo svadjati ko je bolji!
odavno vec u nasim utakmicama ne vazi pravilo neka bolji pobijedi, vec pravilo: neka gori izgubi....
-
nikad_izvini
E jebiga Kolumbo..............stochar wrote:dok se mi raspravljamo u cijoj upravi sjede veci kriminalci, zahvaljujuci kriminalcima iz NSBiH izgleda da ove godine niko od nas nece u evro-takmichenja...
Skontali smo mi to,samo,u Želji je Nisko,a u Sarajevu Ćelo,Pitići,Mućo.... ko li već.Šta predlažeš? Jedino nas par desetina može sa kalašnjikovima da ih rastjera,privremeno,možda.Šta poslije
To se da potkrijepiti,al nije za foruma
- abondanzieri
I sve to sa posramljenim smajlijemEastBoy wrote:SAMO TEBE VOLIMO SAMO TEBE BODRIMO SAMO TI SI ŠAMPION TEBE VOLI SJEVER TVOJ
-
Ataturk!