F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
direktno
#2201 Re: F.K. Olimpic
Ne moraš ti ništa nastaviti. Već si mi nudio da idem negdje s tobom
Znam i otkuda te sklonosti. Priča se svašta o gazdi vam. Samo ti guraj svoje, a ja ostajem tu. Baš mi se sviđa. Biće i novih zanimljivih stvari 
-
aldinjo
#2202 Re: F.K. Olimpic
Bravo ublehaš,sada nastavi sam sa sobom da komuniciraš.
-
direktno
#2203 Re: F.K. Olimpic
Idem na put par dana. Strpi se malo. Biće divnih stvari kada se vratimaldinjo wrote:Bravo ublehaš,sada nastavi sam sa sobom da komuniciraš.
-
leo karan
#2204 Re: F.K. Olimpic
Kakva je njihova škola fudbala?
Jedno bi se dijete rado upisalo...
jel ubleha, uzimanje para samo ili im se mogu udarit kvalitetni temelji?
-
aldinjo
#2205 Re: F.K. Olimpic
Škola fudbala Novi Grad-Olimpic okuplja djecu pretežno iz općine Novi Grad.U oktobru su se počeli praviti tri terena za treniranje u naselju Bojnik čime bi se riješio problem terena za treniranje.A ja koliko znam imaju oko 400 djece koja treniraju u navedenoj školi fudbala.leo karan wrote:Kakva je njihova škola fudbala?
-
aldinjo
#2206 Re: F.K. Olimpic
Garant,samo nećeš imati kome lagati.direktno wrote:Idem na put par dana. Strpi se malo. Biće divnih stvari kada se vratimaldinjo wrote:Bravo ublehaš,sada nastavi sam sa sobom da komuniciraš.![]()
![]()
-
direktno
#2207 Re: F.K. Olimpic
Evo san ti doša.
Čestitam za produženje ugovora sa Torlakom i Hamzićem.
Čestitam za produženje ugovora sa Torlakom i Hamzićem.
-
direktno
#2208 Re: F.K. Olimpic
Zanimljiva fora koja je već oprobana čini mi se u Sarajevu sa dodjelom automobila igračima. Igrač dobije automobil, a ostane dug za otplatu. Obzirom da se nema za kifle u mladom sarajevskom klubu sada gazda uzima stanove na kredit i dijeli igračima. Igrači sretni, a dubioza sve veća. Bravo.
-
herbion
#2209 Re: F.K. Olimpic
Direkt
Veoma si zanimljiv lik.Ovdje si izgleda da samo spamas temu Olimpic.Nisi dobar i vidis da se niko ne ukljucuje ovdje da ti bilo sta odgovara.Opterecen si nama,idi nadji neku curicu ili deckica i lijeci svoje fustracije a pusti nas na miru,ovdje ti necemo replicirati jer si nam zaista nebitan i nevazan a tvoje misljenje
Veoma si zanimljiv lik.Ovdje si izgleda da samo spamas temu Olimpic.Nisi dobar i vidis da se niko ne ukljucuje ovdje da ti bilo sta odgovara.Opterecen si nama,idi nadji neku curicu ili deckica i lijeci svoje fustracije a pusti nas na miru,ovdje ti necemo replicirati jer si nam zaista nebitan i nevazan a tvoje misljenje
-
direktno
#2210 Re: F.K. Olimpic
herbion wrote:Direkt
Hvala za kompliment da sam zanimljiv. Nije spamanje teme kada neko govori istinu. Nikoga ne vrijeđam i ne tražim da mi bilo ko odgovara. Apsolutno mi je nebitno jesi li ti miran ili nemiran. Bitno je da se pročita. Ja iznosim činjenice, a ne mišljenje.
-
direktno
#2211 Re: F.K. Olimpic
Evo stigli su prvi plodovi želje da se kupuje oprema za Gracićev tim. Roditelji iz omladinskog pogona su reagovali, a i treneri su ogorčeni. Osula se generacija 2003. godište i dio djece je prebačen u drugu školu. I neki mlađi su otišli, a među njima i najbolji dječak prezime mu je Talha koji je igrao za dvije godine stariju ekipu.
Sklonite ruke od djece. Pustite FC Novi Grad na miru. Kada budele imali djecu FK Olimpic neka vam roditelji kupuju opremu i skupljaju pomoć.
Sklonite ruke od djece. Pustite FC Novi Grad na miru. Kada budele imali djecu FK Olimpic neka vam roditelji kupuju opremu i skupljaju pomoć.
-
aldinjo
#2212 Re: F.K. Olimpic
Kako si Herbione nije te dugo bilo?Možda si primjetio da čovjek nije normalan?U pravu si,treba ga ignorisati.herbion wrote:Direkt
-
direktno
#2213 Re: F.K. Olimpic
Čujem odbrojavanje za četiri asa. Ostalo je još desetak dana. Kako kažu igrači tri asa su već tu, a četvrti će biti ubrzo. Tri plate igrači već čekaju, svi u klubu bježe od njih, a četvrta će plata po ugovorima stići jako brzo.
USKORO ČETIRI ASA

USKORO ČETIRI ASA
- Logovan
#2214 Re: F.K. Olimpic
Opet se asovi najavljuju.
E čuj asovi...
E čuj asovi...
-
direktno
#2215 Re: F.K. Olimpic
Asovi na veresiju. Da znaju jadni da banke nema boss, niko ne bi primirisao.Logovan wrote:Opet se asovi najavljuju.![]()
E čuj asovi...
- nikad_vise
#2216 Re: F.K. Olimpic
O kakvim se ovdje supljim prica.
Kakva nestasica para?
sta?
Kako?
Gdje?
Prvi put kad su najavljena 4 asa,ugovore su potpisali Zajko Zeba(3 godine),Arezina(3),Josip Sesar i Pandza.
Hamzic je potpisao na 5 godina a Torlak na 3.
znaci Torlak i Zeba po 3 godine a Hamzic na 5 i nema se para.
Kolika je nestasica dovoljno govori i podatak da dolaze jos 4 nova asa i da ce Dulja vjerovatno otici za masnu lovu
Kakva nestasica para?
sta?
Kako?
Gdje?
Prvi put kad su najavljena 4 asa,ugovore su potpisali Zajko Zeba(3 godine),Arezina(3),Josip Sesar i Pandza.
Hamzic je potpisao na 5 godina a Torlak na 3.
znaci Torlak i Zeba po 3 godine a Hamzic na 5 i nema se para.
Kolika je nestasica dovoljno govori i podatak da dolaze jos 4 nova asa i da ce Dulja vjerovatno otici za masnu lovu
- Šibicar
#2217 Re: F.K. Olimpic
Ne mora svaki biti AS neko mora biti i ASS. 
-
direktno
#2218 Re: F.K. Olimpic
Priča se da je gazdi omiljeni ass neki studentić iz Tuzle ili tamo negdje. Samo on se ne računa u ove pokereŠibicar wrote:Ne mora svaki biti AS neko mora biti i ASS.
- ganjeta
#2219 Re: F.K. Olimpic
Možda misle na aŠove ?!Logovan wrote:Opet se asovi najavljuju.![]()
E čuj asovi...
- ultima_palabra
#2220 Re: F.K. Olimpic
Emir Alečković likes thisdirektno wrote:Priča se da je gazdi omiljeni ass neki studentić iz Tuzle ili tamo negdje. Samo on se ne računa u ove pokereŠibicar wrote:Ne mora svaki biti AS neko mora biti i ASS.

-
direktno
#2221 Re: F.K. Olimpic
To ko koga nije za forum
Ako je student sretan "primopredajom" sa gazdom
neka mu bude.
-
direktno
#2222 Re: F.K. Olimpic
Da ne bude kako uvijek iznosim negativno. Iako je pauza igrači su dobili pare. Svaka čast za klub. Nagurali ste na 7,5 plata u 2013. godini.
-
direktno
#2223 Re: F.K. Olimpic
Sretna vam naredna godina "vučići". Čudi me da ne objavljujete da je dio vas izvjesni A.Beganović. Čovjek koji za nekoliko stoja piše šta je gazdi milo na omiljenom mu portalu. Omaklo se uposleniku, pa odade tajnu
Neki od naslova:
Vlasnik Olimpica kupuje dva nova kluba...
Prelijepa fudbalska priča sa Otoke...
Dolina vukova na Ilidži...
Mladi Egipćanin stiže na Otoku...
Zanimljivo, sve to on SAZNAJE, a sve laž do laži.
Neki od naslova:
Vlasnik Olimpica kupuje dva nova kluba...
Prelijepa fudbalska priča sa Otoke...
Dolina vukova na Ilidži...
Mladi Egipćanin stiže na Otoku...
Zanimljivo, sve to on SAZNAJE, a sve laž do laži.
-
herbion
#2224 Re: F.K. Olimpic
Vrlo tuzno i jadno da blatis svog kolegu a o tebi cu razgovarati sa tvojim sefom 
-
direktno
#2225 Re: F.K. Olimpic
herbion wrote:Vrlo tuzno i jadno da blatis svog kolegu a o tebi cu razgovarati sa tvojim sefom
Samo ti razgovaraj s kim hoćeš. Sreća pa moj šef nema veze s novinarstvom, inače bih to shvatio kao prijetnju. Ja ostajem kod istine. Vaši ljudi tvrde kako za A.B. koji sve saznaje iz povjerljivih izvora, uvijek ima para
Omakne se istina