F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jesenjin

#1926 Re: F.K. Olimpic

Post by jesenjin »

Olimpic ce da odradi dio sezone u Tuzli i vec naredne sezone ce igrati u Gorazdu....;) U Gorazdu ce imati stadion djaba, nece morati da mjenja ime kluba , imace navijace i sve to gratis cijena...
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1927 Re: F.K. Olimpic

Post by Pitar sa Kariba »

Halo Bing, kako brat? imam jedan klub da preselim.... cijena sitnica ;)
strong69

#1928 Re: F.K. Olimpic

Post by strong69 »

Olimpic nije dobrodošao u Tuzlu
Predstvnici navijačke skupine Fukare na osnivačkoj skupštini UG „Prijatelji SD Slobode“ zauzeli su stav o najavljenom igranju premijerligaških utakmica sarajevskog Olimpica na stadionu Tušanj.

"Protivimo se da Olimpic igra na Tušnju. Svako ko ode na utakmicu Olimpica za nas je neprijatelj Slobode“, poručeno je na skupu.
:lol: :lol: :lol:

Ove Fukare su luđe od Gracica. Ko li je pisao ovo saopstenje, neki klinac od tlinaest godina?
jesenjin

#1929 Re: F.K. Olimpic

Post by jesenjin »

Ovo se moglo ocekivati. Ipak "fukare" su pokazale da jos zive. I ja bi isto uradio ako je u pitanju moj rodjeni klub
Logovan

#1930 Re: F.K. Olimpic

Post by Logovan »

Pitar sa Kariba wrote:Halo Bing, kako brat? imam jedan klub da preselim.... cijena sitnica ;)
:lol: :lol: :lol:
shake69

#1931 Re: F.K. Olimpic

Post by shake69 »

Kad fukara ('Fukare', sic! :) pocne isticati ponos! Svasta! Nema rjesenja za velike dugove Slobode i mozda fuzija s Olimpicom je jedino rjesenje za klub, a oni sada zele pokazati kao da su na putu oporavka, da ce spasiti klub i slicne demagogije. kakav je da je Gracic, Sloboda je u prilici profitirati a ima i vremena da se, ako treba i 'referendum' u Tuzli provede! :-D
Logovan

#1932 Re: F.K. Olimpic

Post by Logovan »

Hoće li ovo Varešanović biti novi trener? :lol: :lol: :lol:
hypko_nurko

#1933 Re: F.K. Olimpic

Post by hypko_nurko »

eto zalizanog nazad u premijer ligu :dance:
cvrčak_na_hedonizmu

#1934 Re: F.K. Olimpic

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Gracić je primjer iz udžbenika budale koja se dočepala para pa konta da je boga uhvatila za muda. Otjerati trenera koji je uspio da ekipa plaćenika, bez navijača, bude treća u ligi i legitimni kandidat za Europu je :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1935 Re: F.K. Olimpic

Post by Tomahawk11 »

Dzaba lupanje, Gracic i nacelnik opcine su na ratnoj nozi, to je razlog njegovog odlaska. Dobio je jasnu poruku da ce mu stadion ''poskupljati'' 8-)
herbion

#1936 Re: F.K. Olimpic

Post by herbion »

Poruka nacelnika Opštine je bila jasna dizanjem cijene najma stadiona i nema se tu sta raspravljati.
Mnogi idu trbuhom za kruhom pa i Olimpic.Husref nije zelio ici u TZ cak je pokusavao i igrace nagovoriti ali je ostao usamljen sto je moralo rezultirati njegovim odlaskom.Igracki kadar je dramaticno podmladjen,polovina igraca je ispod dvadeset godina,svi stariji igraci su napustili klub i stvorili prostor mladjim.Potpisan ugovor sa velikim sponzorom a ocekuje se jos jedan cime im je budjet ispunjen u cjelosti za ovu godinu.Velika je razlika u vodjenju kluba Olimpica i drugih klubova.
EUROBIH

#1937 Re: F.K. Olimpic

Post by EUROBIH »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gracić je primjer iz udžbenika budale koja se dočepala para pa konta da je boga uhvatila za muda. Otjerati trenera koji je uspio da ekipa plaćenika, bez navijača, bude treća u ligi i legitimni kandidat za Europu je :-)

ne provaljuj se.......
-nije ga nijaz otjerao.......husref je to najavio i u decembru prošle godine i nije htio u tuzlu,je čeka poziv sa brda
Last edited by EUROBIH on 10/02/2013 19:13, edited 1 time in total.
Dr. Kuca

#1938 Re: F.K. Olimpic

Post by Dr. Kuca »

Kakvog brda?
MASTER_NO1

#1939 Re: F.K. Olimpic

Post by MASTER_NO1 »

EUROBIH wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gracić je primjer iz udžbenika budale koja se dočepala para pa konta da je boga uhvatila za muda. Otjerati trenera koji je uspio da ekipa plaćenika, bez navijača, bude treća u ligi i legitimni kandidat za Europu je :-)

ne provaljuj se.......
-nije ga nijaz otjerao.......husref je to najavio i u decembru prošle godine i nije htio u tuzlu,je čeka poziv sa brda
mislim Ok je bio sam simpatizer Olimpica al ovo sa Husrefom je previse.. Definitivno Olimpic druga prica...
aldinjo

#1940 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

herbion wrote:Poruka nacelnika Opštine je bila jasna dizanjem cijene najma stadiona i nema se tu sta raspravljati.
Mnogi idu trbuhom za kruhom pa i Olimpic.Husref nije zelio ici u TZ cak je pokusavao i igrace nagovoriti ali je ostao usamljen sto je moralo rezultirati njegovim odlaskom.Igracki kadar je dramaticno podmladjen,polovina igraca je ispod dvadeset godina,svi stariji igraci su napustili klub i stvorili prostor mladjim.Potpisan ugovor sa velikim sponzorom a ocekuje se jos jedan cime im je budjet ispunjen u cjelosti za ovu godinu.Velika je razlika u vodjenju kluba Olimpica i drugih klubova.
Odkuda podmlađivanje i izlazak u Evropu idu skupa? :roll:
PrtiBeeGee

#1941 Re: F.K. Olimpic

Post by PrtiBeeGee »

Kao prvo Olimpik moze doci u Tuzlu da igra svoje domace utakmice, ali pred praznim tribinama jer niko nece doci na stadion gledati Olimpik to vam mogu garantovat... I ako bude bit ce 20 ljudi rodom iz Sarajeva koji preko vikenda nemaju sta radit :)
ganjeta

#1942 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

herbion wrote:.Velika je razlika u vodjenju kluba Olimpica i drugih klubova.
Apsolutno tačno. Jedan je leteći cirkus i niko im nije blizu u BiH, a Bogami i šire.
EUROBIH

#1943 Re: F.K. Olimpic

Post by EUROBIH »

PrtiBeeGee wrote:Kao prvo Olimpik moze doci u Tuzlu da igra svoje domace utakmice, ali pred praznim tribinama jer niko nece doci na stadion gledati Olimpik to vam mogu garantovat... I ako bude bit ce 20 ljudi rodom iz Sarajeva koji preko vikenda nemaju sta radit :)

ne sekiraj se .....ode sarajlija,evo tuzlak sadiković se prvi javio da bude stalni pratilac olimpica

http://www.klix.ba/sport/nogomet/denis- ... /130210129
EUROBIH

#1944 Re: F.K. Olimpic

Post by EUROBIH »

..ima toga još......
PrtiBeeGee

#1945 Re: F.K. Olimpic

Post by PrtiBeeGee »

EUROBIH wrote:
PrtiBeeGee wrote:Kao prvo Olimpik moze doci u Tuzlu da igra svoje domace utakmice, ali pred praznim tribinama jer niko nece doci na stadion gledati Olimpik to vam mogu garantovat... I ako bude bit ce 20 ljudi rodom iz Sarajeva koji preko vikenda nemaju sta radit :)

ne sekiraj se .....ode sarajlija,evo tuzlak sadiković se prvi javio da bude stalni pratilac olimpica

njegov izbor, i takvih ima mozda 20 do 50 maximalno, ako je sa time Olimpik zadovoljan onda Ok :) ... Meni je vazno da Sloboda uzima pare od utakmica koje igra Olimpik a to hocel ih gledat neko to mi je manje vazno...
studeni76

#1946 Re: F.K. Olimpic

Post by studeni76 »

PrtiBeeGee wrote:
EUROBIH wrote:

njegov izbor, i takvih ima mozda 20 do 50 maximalno, ako je sa time Olimpik zadovoljan onda Ok :) ... Meni je vazno da Sloboda uzima pare od utakmica koje igra Olimpik a to hocel ih gledat neko to mi je manje vazno...
Kakve pare i Sloboda. Stadionom upravlja općina i pare idu njima. Sloboda je samo korisnik,srećom po njih pa neplaćaju korištenje. A publika kao publika,doći ce prije da gledaju Želju i druge premijerligaše nego Krajinu,Troglav i sl
omega369

#1947 Re: F.K. Olimpic

Post by omega369 »

Vidim da su gracicevci u zadnje vrijeme udarili po pr-u. mora da se sprema oluja :D

a kad sam ja prije nekoliko mjeseci napisao da je gracic dobio pedalu nakon poraza jarana mu na izborima i kako je ostao bez budzeta i kako leti po drugim opstinama trazeci novu zrtvu herbion i ostali su ovdje slinili o nekakvim ljubomorama i zavisti spram uspjesnog, modernog, pro-evrposkog projekta kakav je olimpic... a vidi sad, o tome otvoreno pisu :lol:

p.s. a 400 milja cete dobiti iz BPK-a jedino u crvenim orasima. nije ni prevent toliko glup ;-)
cvrčak_na_hedonizmu

#1948 Re: F.K. Olimpic

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

omega369 wrote:Vidim da su gracicevci u zadnje vrijeme udarili po pr-u. mora da se sprema oluja :D

a kad sam ja prije nekoliko mjeseci napisao da je gracic dobio pedalu nakon poraza jarana mu na izborima i kako je ostao bez budzeta i kako leti po drugim opstinama trazeci novu zrtvu herbion i ostali su ovdje slinili o nekakvim ljubomorama i zavisti spram uspjesnog, modernog, pro-evrposkog projekta kakav je olimpic... a vidi sad, o tome otvoreno pisu :lol:

p.s. a 400 milja cete dobiti iz BPK-a jedino u crvenim orasima. nije ni prevent toliko glup ;-)
Takav spin odavno nije viđen na ovim prostorima :run: Jedno mi nije jasno, koga oni ubjeđuju :D
jesenjin

#1949 Re: F.K. Olimpic

Post by jesenjin »

omega369 wrote:Vidim da su gracicevci u zadnje vrijeme udarili po pr-u. mora da se sprema oluja :D

Gorazde je spremno dati 400 milja jer tih 400 milja bi islo u izgradnju stadiona a i siguran sam da bi Olimpic imao slidnu podrsku iz budjeta u narednim sezonama.
Znao sam ja da Olimpic nikada nece biti dio Fukare, u Gorazdu bi to bila druga prica jer u Gorazdu postoji samo rukomet a raja je zeljna stadiona i nogometa. Pa svi oni koji ne vjeruju u Gorazdanske navijace neka se raspitaju malo kakva je atmosfera bila kad je Zeljeznicar tamo neke godine igrao kup utakmicu protiv Gorazda prepun stadion....
Kad je Jedinstvo te iste godine stradalo u kupu u Gorazdu ludnica je na stadionu bila.... Sve se ovo moze saznati
Onda davno su bili derbiji druge lige jug kada je Gorazde igalo protiv lokalnog Azota stadioni prepuni bili a igrala se druga liga.
Necu da govorim sta bi bilo da se u Gorazdu igra premijer liga i da dodje Sarajevo , Zeljo , SIroki B, pogotovo Borac :D
Mislim da je za Olimpic Gorazde najbolja opcija al neka rade sta hoce
Charuga
Globalni moderator

#1950 Re: F.K. Olimpic

Post by Charuga »

Treba sacekati jos malo, da vidimo sa kojim ce igrackim kadrom Olimpic uci u nastavak sezone. Izgleda da neki igraci nisu zadovoljni odlaskom iz Sarajeva pa jedni tuze klub za neka dugovanja a drugi traze raskid ugovora. Ovo je prava saFunica ...
Post Reply