F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jalijas74
#1851 Re: F.K. Olimpic
Sta je pobuna protiv Nijaza hahaha
u Gorazde hahahaah
u Gorazde.....
-
herbion
#1852 Re: F.K. Olimpic
Da mi je tvoje glave rahat bi bio.Klub za koji navijasa vec ti se odavno raspada a ti prizivas raspad Olimpica.omega369 wrote:treba ovu temu malo oziviti. propadanje nijazovog privatnog kluba ne treba proci neopazeno
Vjerovatno Gracic zna sta radi,uz zelju sigurno daleko najstabilniji premijerligas.
- jalijas74
#1853 Re: F.K. Olimpic
hahaha cuj stabilan proligas mozda dugoligas
- omega369
#1854 Re: F.K. Olimpic
toliko je stabilan da mu se po ko zna koji put raspao igracki kadar. duguje plate igracima, duguje porez drzavi. bjeg u gorazde gdje ce se olimpic zvanicno UGASITI, je li tako, je vrhunac uspjeha?herbion wrote:Da mi je tvoje glave rahat bi bio.Klub za koji navijasa vec ti se odavno raspada a ti prizivas raspad Olimpica.omega369 wrote:treba ovu temu malo oziviti. propadanje nijazovog privatnog kluba ne treba proci neopazeno
Vjerovatno Gracic zna sta radi,uz zelju sigurno daleko najstabilniji premijerligas.
i ne mozes do moje glave, radije pokusaj do glOve
-
herbion
#1855 Re: F.K. Olimpic
Ti blage veze nemas i zaobidji ovaj klub sa dezinformacijama.Sine ne valjaj gluposti.
- Arteta
#1856 Re: F.K. Olimpic
Olimpik i jeste trenutno poslije Zelje najstabilniji klub u BiH.
- foluška
#1857 Re: F.K. Olimpic
Ne navija on za Sarajevo, on navija za svoje nesposobne pajdaše iz BP koji su danas od kluba napravili Monty Python.herbion wrote:Da mi je tvoje glave rahat bi bio.Klub za koji navijasa vec ti se odavno raspada a ti prizivas raspad Olimpica.omega369 wrote:treba ovu temu malo oziviti. propadanje nijazovog privatnog kluba ne treba proci neopazeno
- omega369
#1858 Re: F.K. Olimpic
pa sta trebam? navijati za gracica koji na sva zvona najavljuje uspijeh, stabilnost i sve ostalo i na kraju spada na to da ugasi klub!? to je fakat tuzno i samo dokazuje da gracic, bez obzira na placene pompezne medijske naslove, zna samo laprdati. ovom prevarom mu je mozda uspjelo da se ove godine zakaci na budzet bpk (trazio 400.000 KM to znam sigurno) a dogodine cemo vidjeti
ja tipujem da ce frajer izvuci sebi lovu a zatim prepustiti gorazdacima njihov klub da se bore kako znaju i umiju. pogadjate, olimpica, "uspjesne sportske price", u svemu tome nema nigdje
ja tipujem da ce frajer izvuci sebi lovu a zatim prepustiti gorazdacima njihov klub da se bore kako znaju i umiju. pogadjate, olimpica, "uspjesne sportske price", u svemu tome nema nigdje
- Logovan
#1859 Re: F.K. Olimpic
Ma pravo su stabilni, nema šta.Arteta wrote:Olimpik i jeste trenutno poslije Zelje najstabilniji klub u BiH.
- Arteta
#1860 Re: F.K. Olimpic
Sljedece godine se osniva i FK Olimpic IIomega369 wrote:pa sta trebam? navijati za gracica koji na sva zvona najavljuje uspijeh, stabilnost i sve ostalo i na kraju spada na to da ugasi klub!? to je fakat tuzno i samo dokazuje da gracic, bez obzira na placene pompezne medijske naslove, zna samo laprdati. ovom prevarom mu je mozda uspjelo da se ove godine zakaci na budzet bpk (trazio 400.000 KM to znam sigurno) a dogodine cemo vidjeti
- Muhamed Đakmić
#1861 Re: F.K. Olimpic
Sa sjedištem u gradu na UniArteta wrote:Sljedece godine se osniva i FK Olimpic IIomega369 wrote:pa sta trebam? navijati za gracica koji na sva zvona najavljuje uspijeh, stabilnost i sve ostalo i na kraju spada na to da ugasi klub!? to je fakat tuzno i samo dokazuje da gracic, bez obzira na placene pompezne medijske naslove, zna samo laprdati. ovom prevarom mu je mozda uspjelo da se ove godine zakaci na budzet bpk (trazio 400.000 KM to znam sigurno) a dogodine cemo vidjeti
-
jesenjin
#1862 Re: F.K. Olimpic
Samo vi pricajte , evo navijaci Olimpica jucer su u Gorazdu setajuci kroz grad pjesmom iskazali dobrodoslicu igracima omiljenog kluba 
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1863 Re: F.K. Olimpic
Ne mogu vjerovati da navijaci Sarajeva pricaju o raspadu Olimpica, pola tima im otislo za zimnicu
-
jesenjin
#1864 Re: F.K. Olimpic
Nema nista gore od ljubomore i zavisti , postujem ja i Sarajevo i Zeljeznicar . Kada bi morao birati izmedu Zeljeznicara i Sarajeva vise mi je drazi Zeljeznicar a od svih sarajevskih klubova najdrazi mi je Olimpic. Ipak godinama sam simpatizer Olimpica i pratim taj klub jos od malih nogu , klub koji je prosao i sito i reseto, klub koji je padao na niske grane i ponovo se dizao. Danas je to klub koji je stabilan i koji pretendira u sami vrh. Pa zar to nije dobar osjecaj?
Uzalud je nekom pricati o tom osjecaju jer to su ljudi koji nikada nece u javnosti reci , pa da Olimpic vidljivo napredje.... Danas je Olimpic Gorazdanski klub a svi znamo kakvi su navijaci u Gorazdu i svima nam je jasno da se iz Gorazda tesko bodovi odnose.
Gorazde je bio grad koji je stajao na tankim nogama, danas je to grad u koji dolaze ljudi iz svih krajeva BIH da rade i tu ostaju i formiraju svoje porodice. Gorazde je danas privredni gigant gdje se momci i djevojke poslije zavrsene skole odmah uposljavaju a prema odredjenim saznanjima u narednih pet godina Gorazde ce biti neizbjezna privredna zona i jedan od najbogatijih manjih gradova u BIH. Kad pogledamo privrednu scenu u gradu na drini onda moramo reci da je Olimpicu pravo mjesto tu u Gorazdu. Naravno Gorazdanski stadion mora dozivjeti apsolutnu transformaciju , vec se govori kako ce se graditi tribine , svlacionice , kako ce se urediti pomocni stadion i napraviti umjetna trava . Za sve se ovo obavezala lokalna zajednica i kanton da ce uraditi u cilju opstanka i napredovanja sporta a prije svega fudbala na prostorima BPK-a. Ono sto je Olimpicu potrebno jesu navijaci a pored navijaca Olimpic ce imati dobar podmladak koji bi sa kvalitetnim radom mogao klub dovesti u jedan veoma dobar polozaj koji bi mladim igracima ali i klubu u nekom periodu omogucio dobru igracku podlogu iz vlastitog pogona. Sve ove stvari Olimpic nije mogao imati u Sarajevu jer sva djeca u Sarajevu upisivali su se u Zelju , Sarajevo i to su bili njihovi klubovi koje su do smrti obozavali i sto se mene tice to je normalno jer ipak Zeljo i Sarajevo su dva BIH najveca fudbalska kluba a Olimpic je klub koji postoji 20tak godina....
Meni licno je drago sto je Olimpic otisao u Gorazde i sto ce iz grada na drini praviti velike sportske uspjehe
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8974_n.jpg
Uzalud je nekom pricati o tom osjecaju jer to su ljudi koji nikada nece u javnosti reci , pa da Olimpic vidljivo napredje.... Danas je Olimpic Gorazdanski klub a svi znamo kakvi su navijaci u Gorazdu i svima nam je jasno da se iz Gorazda tesko bodovi odnose.
Gorazde je bio grad koji je stajao na tankim nogama, danas je to grad u koji dolaze ljudi iz svih krajeva BIH da rade i tu ostaju i formiraju svoje porodice. Gorazde je danas privredni gigant gdje se momci i djevojke poslije zavrsene skole odmah uposljavaju a prema odredjenim saznanjima u narednih pet godina Gorazde ce biti neizbjezna privredna zona i jedan od najbogatijih manjih gradova u BIH. Kad pogledamo privrednu scenu u gradu na drini onda moramo reci da je Olimpicu pravo mjesto tu u Gorazdu. Naravno Gorazdanski stadion mora dozivjeti apsolutnu transformaciju , vec se govori kako ce se graditi tribine , svlacionice , kako ce se urediti pomocni stadion i napraviti umjetna trava . Za sve se ovo obavezala lokalna zajednica i kanton da ce uraditi u cilju opstanka i napredovanja sporta a prije svega fudbala na prostorima BPK-a. Ono sto je Olimpicu potrebno jesu navijaci a pored navijaca Olimpic ce imati dobar podmladak koji bi sa kvalitetnim radom mogao klub dovesti u jedan veoma dobar polozaj koji bi mladim igracima ali i klubu u nekom periodu omogucio dobru igracku podlogu iz vlastitog pogona. Sve ove stvari Olimpic nije mogao imati u Sarajevu jer sva djeca u Sarajevu upisivali su se u Zelju , Sarajevo i to su bili njihovi klubovi koje su do smrti obozavali i sto se mene tice to je normalno jer ipak Zeljo i Sarajevo su dva BIH najveca fudbalska kluba a Olimpic je klub koji postoji 20tak godina....
Meni licno je drago sto je Olimpic otisao u Gorazde i sto ce iz grada na drini praviti velike sportske uspjehe
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8974_n.jpg
- omega369
#1865 Re: F.K. Olimpic
Nemoj zezati? niste u sarajevu mogli napraviti nijedan jedini rezultat a sad cete k'o fol to napraviti u Gorazdu?! jadno gorazde ce, na zalost, nasjesti na vasu pricu iz jednog jedinog razloga a to je sto nemaju sta izgubiti, u najgorem slucaju ce se vratiti za 1-2 godine tamo gdje i pripadaju - u drugu ligu. strasan put za stvaranje uspjeha, nema sta
ako, nista ostacete bez artete, vaseg najveceg fana ovdje
p.s. necemo vas 'uspjesne' pitati koliko plata ste npr. salcinovicu duzni?
ako, nista ostacete bez artete, vaseg najveceg fana ovdje
- burekodsira
#1866 Re: F.K. Olimpic
NAAI novi partner FK Olimpic
Proizvođač sportske opreme NAAI u Fudbalski klub Olimpic potpisali su ugovor o partnerstvu. Prema tom ugovoru FK Olimpic će već od naredne sezone nositi opremu ovog proizvođača.
- Imali smo kontakte sa više proizvođača, ali smo zaista prezadovoljni odnosom ljudi koji predstavljaju NAAI. Nije bilo dileme hoćemo li ući u ovu saradnju, kaže Faruk Hadžović, potpredsjednik FK Olimpic.
U klubu su posebno zadovoljni činjenicom da su sami mogli dizajnirati dresove.
- Dobili smo priliku imati dresove čiji je dizajn po našem ukusu, a uz to kvalitet izrade nije upitan. Novu opremu našeg kluba, ovog puta ćemo ponuditi i na tržištu. Po prelasku u Goražde, moći će se kupiti dresovi, ali i ostala oprema našeg kluba, naglasio je Hadžović.
Inače, već danas je u Sarajevo isporučena oprema za treniranje, a za nekoliko dana će biti ekipa potpuno opskrbljena opremom NAAI. http://olimpic.ba/cms/index.php?naai-no ... fk-olimpic
- BolanBolan
- Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."
#1867 Re: F.K. Olimpic
Hoće l' to i boje mijenjati?! Doduše, znali su nastupati u crno-žutoj/zlatnoj kombinaciji...
- Arteta
#1868 Re: F.K. Olimpic
Olimpic sledece sezone igra Evropu.omega369 wrote:Nemoj zezati? niste u sarajevu mogli napraviti nijedan jedini rezultat a sad cete k'o fol to napraviti u Gorazdu?! jadno gorazde ce, na zalost, nasjesti na vasu pricu iz jednog jedinog razloga a to je sto nemaju sta izgubiti, u najgorem slucaju ce se vratiti za 1-2 godine tamo gdje i pripadaju - u drugu ligu. strasan put za stvaranje uspjeha, nema sta![]()
![]()
ako, nista ostacete bez artete, vaseg najveceg fana ovdje![]()
-
jesenjin
#1869 Re: F.K. Olimpic
Arteta ce biti vodja navijaca. Po njega ce dolaziti Q7 u Sarajevo i voziti ga na utakmice u Gorazde . Arteta nikada nece zaboraviti Olimpic i bice pocasni gost i navijac kluba sa drine
- Arteta
#1870 Re: F.K. Olimpic
Demirović: Ova ekipa i klub imaju potencijal za Evropu
Ekipa Olimpica je sezonu završila na trećem mjestu u Premier ligi, a direktor kluba, Nermin Demirović je u razgovoru za naš portal govorio o dosadašnjem toku sezone, očekivanjima te igračkom kadru.
Demirović je također govorio o nekim problemima sa kojima se klub susreće u posljednje vrijeme.
"Mi planiramo dovesti jos jednog ili dva igrača. To će biti veznjak i jedan lijevi bočni i mi bi smo sa tim riješili igračku križaljku osim ako ne budemo eventualnim odlascima prinuđeni da dovodimo nove igrače", rekao je Demirović te je dodao:
"Imamo interes za par naših igrača, ali ukoliko uslovi ne zadovolje klub i igrača do dogovora neće doći. Međutim, do nas stižu informacije da ima pokušaja od osoba koje se prestavljaju kao zastupnici naših igrača ili Olimpica da prodaju naše igrače. Ovom prilikom bih poručio da je jedina adresa za prodaju naših igrača kancelarija FK Olimpic. Dakle, igrače našeg kluba mogu prodavati samo ljudi koji imaju urednu autorizaciju Olimpica".
Olimpic je imao dosta uspješnu polusezonu, a direktor kluba je na kraju razgovora istakao kako vjeruje da ova ekipa posjeduje kvalitet za plasman u evropska takmičenja.
"Kada se sve sabere, dobro je sve prošlo. Na trećem smo mjestu. 13-14 igrača je iznijelo polusezonu i oni su ostali tu. Kostur je zadržan. Ja sam siguran da ova ekipa, a i ovaj klub imaju kvalitet i potencijal da se izbore za mjesta koja vode u Evropu", rekao je Demirović na kraju razgovora za SportSport.ba
-
jesenjin
#1871 Re: F.K. Olimpic
Pred pocetak proljetnog dijela sezone FK Olimpic ce u pripremnom djelu odigrati 6 prijateljskih utakmica i to protiv sljedecih protivnika
1 NK Brotnjo
2.Ankaragucu
3.Ekshishehirspor
4.Shakhtar Donjeck
5. Legia Warshava
6. Dinamo Podlugovi
1 NK Brotnjo
2.Ankaragucu
3.Ekshishehirspor
4.Shakhtar Donjeck
5. Legia Warshava
6. Dinamo Podlugovi
- Logovan
#1872 Re: F.K. Olimpic
Zar ovaj Brotnjo još postoji?jesenjin wrote:Pred pocetak proljetnog dijela sezone FK Olimpic ce u pripremnom djelu odigrati 6 prijateljskih utakmica i to protiv sljedecih protivnika
1 NK Brotnjo
2.Ankaragucu
3.Ekshishehirspor
4.Shakhtar Donjeck
5. Legia Warshava
6. Dinamo Podlugovi
- burekodsira
#1873 Re: F.K. Olimpic
jarane cuj protiv Šaktara 
-
jesenjin
#1874 Re: F.K. Olimpic
Utakmice ce se igrati u Čitluku i u Turskoj...
-
aldinjo
#1875 Re: F.K. Olimpic
Jesili ti ovo kao duhovit ili nešto drugo,da nisi iz Podlugova ti?jesenjin wrote:Pred pocetak proljetnog dijela sezone FK Olimpic ce u pripremnom djelu odigrati 6 prijateljskih utakmica i to protiv sljedecih protivnika
1 NK Brotnjo
2.Ankaragucu
3.Ekshishehirspor
4.Shakhtar Donjeck
5. Legia Warshava
6. Dinamo Podlugovi