F.K. Čelik i Markale

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Treba li F.K. Čelik prijaviti UEFI i FIFI zbog vrijeđanja žrtava sa Markala?

Da
103
80%
Ne
25
20%

Total votes: 128

Krigla_Sa

#201 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Krigla_Sa »

Ingot wrote:Opet lazete. To sto spominjes, gostovanje Zelje u Zepcu...nije se pravila sacekusa, iako mislite da smo opsjednuti vama, ljudi ne idu chuchati kraj ceste da bi cekali kako vi prolazite, kontas? Ako nisi navijac i ako ne pratis svoj klub, nemoj pisati o sacekusama i ko ih kome pravi, jer ne znas. A po povratku sa tog gostovanja iz Zepca, navijaci Zelje su bacili BOMBU, iz auta, sa magistrale, u blizini jednog igralista. Ili ti to mozda nije poznato?? Na to se ne osvrcete bas puno. Pa zasto niko od vas nece da shvati da sve ima svoje razloge. A sto se tice pitanja koga provociramo, jasan ti je odgovor: pa sarajlije, koga drugog?

Belissima dusho, svaka cast i tebi. Evo klanjamo se tvom begovskom porijeklu.
Ko ? Vi ? Ma neeeeee , niste vi takvi ?
Niste jelde ni u Travnik dosli kada je Sarajevo igralo .
Vi ste zrtvenja jagnjad, jadni vi, predpostavljam kako ces sada reci da ste i tada necim isprovocirani pa ste morali doci,isto kao sto "morate" dizati tri prsta da nas uvrijedite. Razumijem sve ali tri prsta ?? markale ??? ..FUJ pogan jedna
Gandalf

#202 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Gandalf »

belissima wrote:Svaka cast pojedincima u Zenici,ali vecina ste kolektivno smijesni i razvaljeni kompleksom nize vrijednosti!
Puk'o si k'o pukovnik koji padne u pukotinu
Oi

#203 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Oi »

Krigla_Sa wrote:
Ingot wrote:Opet lazete. To sto spominjes, gostovanje Zelje u Zepcu...nije se pravila sacekusa, iako mislite da smo opsjednuti vama, ljudi ne idu chuchati kraj ceste da bi cekali kako vi prolazite, kontas? Ako nisi navijac i ako ne pratis svoj klub, nemoj pisati o sacekusama i ko ih kome pravi, jer ne znas. A po povratku sa tog gostovanja iz Zepca, navijaci Zelje su bacili BOMBU, iz auta, sa magistrale, u blizini jednog igralista. Ili ti to mozda nije poznato?? Na to se ne osvrcete bas puno. Pa zasto niko od vas nece da shvati da sve ima svoje razloge. A sto se tice pitanja koga provociramo, jasan ti je odgovor: pa sarajlije, koga drugog?

Vi ste zrtvenja jagnjad, jadni vi, predpostavljam kako ces sada reci da ste i tada necim isprovocirani pa ste morali doci,isto kao sto "morate" dizati tri prsta da nas uvrijedite. Razumijem sve ali tri prsta ?? markale ??? ..FUJ pogan jedna
sta ba travnik?!
interpunkcija

#204 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by interpunkcija »

e ovo je u 90% slucajeva zariste problema.internet.pristup omogucen svakom debilu.prijetnje.uvrede.uzas.do kada? :?:
Krigla_Sa

#205 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Krigla_Sa »

Oi wrote:
Krigla_Sa wrote:

sta ba travnik?!
Ne znas jelde kad smo se tukli s vama travniku ? Znam ja jer sam bio tamo.
Oi

#206 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Oi »

Isti dan ,isto vrijeme
Celik - Borac
Image

kao sto vidis, Robijasi su tad bili na Bilinom polju!
zgembo_sa

#207 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by zgembo_sa »

Jel se ikad desilo da kad na tribini Čelika "pojedinci" dizu 3 prsta, da dobiju batine? Jel iko ikad to vidio?
Krigla_Sa

#208 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Krigla_Sa »

Vidis kako znas i kad je to bilo...
Da Da, grupa vas je dosla i s lokalnim lolama iz travnika nas napali,onda kad ste dobili po nosu onda "nismo mi bili" To vas je travnicka gerila napala,mi smo gledali celik. Jest' da nisam bio dole pa hajde.
http://www.youtube.com/watch?v=v_Y7hTxT ... re=related
Epitop

#209 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Epitop »

zgembo_sa wrote:Jel se ikad desilo da kad na tribini Čelika "pojedinci" dizu 3 prsta, da dobiju batine? Jel iko ikad to vidio?
Postoji samo jedan slučaj da je neko i to jedna osoba na tribini stadiona Bilino Polje digao 3 prsta i ima ta slika, i prestanite govoriti o slučajevima. Sad na Ciglanama nisu se Robijaši poredali svi i dizali 3 prsta, opet je bilo iz samo jednog auta. Ko god može dignuti 3 prsta, a znajuči šta to asocira nije normalan, i treba ga slomiti.
Samo nemojte pretjerivati i govoriti o tome kao redovnom dekoru na Bilinom Polju.
zgembo_sa

#210 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by zgembo_sa »

Epitop wrote:
zgembo_sa wrote:Jel se ikad desilo da kad na tribini Čelika "pojedinci" dizu 3 prsta, da dobiju batine? Jel iko ikad to vidio?
Postoji samo jedan slučaj da je neko i to jedna osoba na tribini stadiona Bilino Polje digao 3 prsta i ima ta slika, i prestanite govoriti o slučajevima. Sad na Ciglanama nisu se Robijaši poredali svi i dizali 3 prsta, opet je bilo iz samo jednog auta. Ko god može dignuti 3 prsta, a znajuči šta to asocira nije normalan, i treba ga slomiti.
Samo nemojte pretjerivati i govoriti o tome kao redovnom dekoru na Bilinom Polju.
:lol: :lol: :lol:
Onda ce biti da ja to Bilino polje posjecujem mnogo cesce nego ti...
Epitop

#211 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Epitop »

zgembo_sa wrote:
Epitop wrote:
:lol: :lol: :lol:
Onda ce biti da ja to Bilino polje posjecujem mnogo cesce nego ti...
Da ti ne navijaš za Čelik???? :lol:
zenny

#212 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by zenny »

veci fuj ste vi sto generalizujete...

i jebo vas nas fudbal.. nem'rem biliv sta nas zavadi uvjek :lol:
belfy

#213 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by belfy »

nemam obicaj citati ovaj dio foruma, pa konsekventno se ni javljati na isti, ali da i ja jednom napravim presedan. naime, da bi neko bio pravi i iskreni navijac potrebno je prevashodno da ima sto manje mozga, jer inace ne moze da bude "onda pravi". sada se ovdje svi raspravljaju ciji su navijaci maloumniji, umjesto da pokusaju konkretno dati doprinos temi kako rijesiti ovaj problem. cak je i pokretac teme pokazao tokom rasprave da mu je vise stalo do svadjanja nego do rjesavanja ovog pitanja (valtere, zamolio bih da ne pitas gdje si i cime dao do znanja. dovoljno je da procitas ponovo svoje komentare, ali svakako i ja i ti znamo da sam u pravu).
da ja ne bih supljirao dat cu konkretan prijedlog. prvo jedno mora biti jasno - kome god je stalo da ispravlja krivu drinu mora biti spreman na dosta truda i nikakvih zasluga. prije svega jer ovo nije pitanje od takve vaznosti da vas uzdizu u zvijezde, ali bi definitivno moglo doprinijeti boljoj atmosferi i homogenizaciji navijackog stada sa svih strana. dakle, onaj ko bi htio da napravi dobro djelo trebao bi da kontaktira vodje navijaca ponaosob i dogovori jedan sastanak makar i na kafi. zatim bi trebao u prijateljskoj atmosferi predloziti da se osnuje jedan mali tim ljudi unutar navijacke grupe koji ce kontrolisati ovakve ispade. najbolje bi bilo ako bi se mogli pokrenuti uticajniji clanovi koji ce moci uticati na "stado" kada ono krene u pogresnom smjeru. nakon toga bi trebalo (ne obavezno na istom sastanku/kafi) predloziti nacin na koji ce ti ljudi djelovati i raditi, tj. kako ce postupati u pojedinim situacijama. sljedeci korak bi bio dogovaranje prevencije (npr. postavljanje transparenata prema navijacima na kojima ce pisati, recimo, "ne dozvolite da vas isprovociraju" ili "mi mozemo bolje od psovanja" ili bilo sta slicno...) dakle, bitno je potisnuti negativno da bi pozitivno izaslo na vidjelo. ima tu jos mnogo stvari koje bi se dale uciniti za nekoga kome je to stalo. evo, recimo valter tvrdi da mu je stalo, ali ja tvrdim da mu sigurno nije toliko stalo da odradi nesto ovako slicno.
dosta od mene. nadam se da sam dao doprinos temi, kao sto se nadam da ce se nastaviti da konstruktivnim prijedlozima, a i da ce se, eventualno, naci sposobni da ovo ucine. zaista bi bilo divno vidjeti da svi navijaci postanu dostojni svoga imena, a to bi i mene mozda vratilo na tribine. skoro da sam ih pozelio vidjeti, ali jos od 1998. sam rekao da na ovakve tribine ne zelim ici i od tada sam vidio uzivo poneku evropsku, ali niti jednu domacu utakmicu. mislim da bi bilo dobro imati na umu i cinjenicu da ovo ne radimo samo zbog danas, nego i zbog sutra... odzdrav!
valterbranisarajevo

#214 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by valterbranisarajevo »

Ja sam na u uvodnom postu i u anketi napisao šta mislim o Markalama, kao i svoje mišljenje kako bi se situacija mogla smiriti..Međutim u toku teme pomislio sam da postoji mogućnost da će se naći normalni ljudi koji mogu zaustaviti ovaj šovinizam..Jeste pukao mi je film kada sam čuo da neko, tako blizu sarajevskim grobljima, može izvikivati tako ogavne parole..Ti mrtvi ljudi koji se spominju nisu krivi za sve te navijačke trzavice i niko ih ne smije dirati..Žao mi je, nisam robot nego čovjek koji osjeća potrebu da zaštiti svoje mrtve komšije...

Ne znam koliko diskusije na ovoj temi mogu pomoći da se sa ogavnim uvredama prestane, ali i ja bih volio da se sve ovo napokon završi - jer je jadno, ružno i nepotrebno...Nikakvim obračunima, jer oni neće ništa riješiti. Bolje sto godina razgovarati nego..., ali ako tako ne ide ja onda ne vidim drugi način nego onaj što sam iznio u anketi...Poslije toga ostaje makar čist obraz..
Oi

#215 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Oi »

naravno da je ovo sve ruzno, ali preko nekih neistina se ne moze preci!
evo, zadnja je ovaj clanak koji je izisao u danima! niko da prokomentarise tu drusku laz, a sve neki moralisti... ta laz moze donijeti jos mnogo razbijenih glava, ali izgleda da je bolje konstantno crniti robijase i ocekivati uzvratnu ljubav!

p.s. da mi ne bi ponovo pucali replike da sam cetnik, bosanski antipatriota i omalozavalac zlocina u proteklom ratu, porucujem svima onima koji dizu tri prsta, da bog da tim prstima prosili za hljeb, a onima koji vrijedjaju markale da bog da im za lijeka trebalo!
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#216 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Nosferatu »

A sta je izaslo u Danima?

Moze li ko to da postavi.

Ljudi, shvatite ovo, kao navijaci (oni koji nisu navijaci ne kontaju nista i misle da se to moze rijesiti nekim dogovorima kad sami navijacki kodeks negira dogovaranje i nekom UEFA-om koja bi najradije sve nas blokirala da ne idemo u Europu a dusa im je gledati kako mi jedni s drugima igramo po Balkanu i ljudi normalni nece da dolaze a oni koji dolaze na tribini spremni su bezmalo za bilo sta na svijetu, da urade drugima i da se desi njima).

Ako budete pravili ovo, ugroziti cete sami samo sebe.

Postacemo Srbija. Huliganski zakon ce zabraniti ljudima da idu na stadione. Morace dolaziti u MUP u vrijeme odigravanja utakmica. Bicete praceni i snimani. Ne samo po utakmicama, u korteu, po forumima, a moguce i po stanovima i slicno. Postacete prijetna teroristicka. Jer dio huliganizma je terorizam. Vidite da nekom nije u cilju da budu odnosi izmedju Sarajeva i Zenice ok. Koliko znam zadnje gostovanje Sarajeva u Zenici nije bilo problema. Znaci nekome to smeta. Na drugu ruku ne znam ima li vama smisla da kad neko razbije vam staklo na automobilu da razbijate okolne kafice i da dolazi specijalna koja se nece stedjeti da vas smiruje. Reakcija je disproprorcionalna bila prijetnji, iako razumijem sta znaci kad ti razbije neko automobil.

Na drugu ruku nasa je policija saka jada koju moze 5 djece od 18 godina u mali i veliki mozak kako hoce, gdje hoce. Navijaci su uvijek korak ispred drotova. Drotovi su ti koji zasluzuju batinjanje. Za svaki njihov propust treba ih batinat (propust tipa 4 prasinara osiguravaju 100 ljudi, mjenjaju nacin na koji ulaze u grad, kad se desi sranje nisu nijednog inicijatora istog stigli i uhapsili, pa u stanici fino ga ispitati, da ne vidi svjetla dana dok ne dadne sve i jedno ime - pa fino te naci i kazniti da svaki pfening steta naplati im se od roditelja i od njih samih, u protivnom cuza i robovanje). Njih i novinare koji su napisali da je poginuo covjek na Ciglana i da je bilo pucanja, srecom zivimo u vrijeme mobilnih telefona pa je lakse provjeriti informacije ali zamisli da je to bila istina - i da je covjek koji je poginuo navijac Celika - ja vjerujem da bi se iz Zenice spremilo par stotina ljudi da dodju u Sarajevu ili bi barem pokusali a policija bi morala to da sprijeci znaci - blokirati grad na dan s tendencijom da ce u skoroj buducnosti neko napraviti neko sranje zauzvrat. Treba smao cekati dovoljno dugo.

Nemojte biti djeca, nastradi ce neko, mimo sake i kamena u glavu. Svaki ovaj okrsaj nije ko u Europi jer tamo se ima za sta tuci u glavama njihovih pubertetlija i omladine a osim toga mi trebamo da smo barem po tome ispred Europe jer je ovdje bio rat, i zna se sta je i smrt, i tuca, i sve drugo. Rekao je forumas na jednoj drugoj temi - mrznja je propala investicija i projekt. Nema nista od toga. Sama stagnacija duse i tijela. Novinari kreiraju misljenje u javnosti o vama. Par slika par likova koje obidju BiH mogu umanjti sezone i sezone gostovanja i ponasanja koliko toliko normalnog. Ne samo to nego s tim cete zaraditi mrznju navijaca koji ne idu na gostovanja ali vas mogu itekako docekati kad dodjete u grad, bilo koji. To su oni najgori jer njima ne mozes nista - oni na svom terenu vladaju a na gostovanja ne idu. Uhvatili su vas Hz na fazon. Par likova vas je kostalo gostovanja i odlaska na stadion. Sve sto ste napravili nije u redu jer niste se ni nadali i opustili ste se max. U buduce mogu ljudi zavrsavati po kaznenim domovina i po zatvorima za ovakve stvari.

Policija ne treba da osigurava kolonu. Treba samo da krenu 2 automobila sa po dvije kamere. Pa fino snimiti sve, i onda one na snimku fino indentificirati. A, siguran sam da strukturu svake navijacke grupe murija zna. Siguran sam da postoji barem jedan lik u muriji - koji je infiltriran u svaku navijacku grupu. Siguran sam da je i obrnuto, veliki dio MUP-ovaca ima simpatije prema jednog ili drugom klubu. Zbog toga ako vas ne tuku drugi navijaci, njima nece biti tesko. Nemojte biti djeca - pogledajte kako je u Srbiji, 10 godina je dobio Uros jer je napao policajca s bakljom (jer je izgubio kontrolu kao i Celikovci nakon napada ovog), u Novom Sadu bivseg Grobara koji je presao u Red Firm su ubili njegovi kolege Grobari s kojima je prije isao na utakmice, i to sve u 1 besmislenomg fightu, timove 2 lige ispracaju kordoni policije, ako dodje 50 navijaca, imas 50 kornjaca kojih ih cuvaju. Zandarmerija koga uhvati i kroz sake pusti, sigurno ce se toga sjecati. Idete u tom pravcu. Bice mrtvih, bice ljudi u zatvoru i policija se nece libiti da uzima danak u krvi, a sve za koga? Propale, opljackale timove u kojima se ne moze stvoriti igracki kadar da pobijedi jednog Grbalja ili Zvijezdu iz Gradacca. Pa zar ovo mora da vam se govori? Zato ne idi na gostovanja i ne daj ni kolegama da idu. Bolje je bilo sta drugo, ukljucujuci nista ne uraditi taj dan ili gledati neki tim u Europi ili svijetu. Nema se sta vise vidjeti ni dokazati, osim u svijetu navijaca kojima je fudbal samo isprika za nasilje a klub uopste nije bitan jer da je bitan Hz bi otisli doceka Mucu a ne Celikovce, ali nema se za to muda, ali se ima muda ganjati i tuci djecurliju iz Zenice, kao eto, to je vau vau slava i hvala. Jesam za to da se ne dozvoljava nikom iz ex-Yu da dodje u Sarajevo i setka tek tkao, jer vecina tih su takodje nacionalisti ali ovo sa Zenicom i Tuzlom u kojoj su Manijaci u centru grada napravili frku je bezze totalno, ne impresionira nikog osim 15-16 godisnjake. Ovo su dijeca koja se ne sjecaju rata, zeljna da dokazu nesto, odrastaju u svijetu interneta misle da je njihova grupa i bilo koja druga u Europi se moze porediti, a ne mozemo se porediti ni po cemu. 1 od 100 ce zasrati ovo za svih 100. Ako nije vec do sada, a vjerovatno jest. Oni koji brane Zenicu od Sarajlija i Sarajevo od Zenicana samo cine jos vise zla nego sto bi ga bilo da uopste nema tih "lokal patriota i zastitinika". Ali ona nebi vise ostalo nista. Sad sve sto ima je neki rivalitet. Bez toga nebi vise bilo nista u sferi fudbal. A bez toga ova energija bi se prenjela na neki bojkot i da se slome prozori nekom funkcioneru, a to je ono sto policija nece da vidi. Zbog toga dopustaju da se sitna buranija obracunava sa jos sitnijiom, a sve u cilju pustanja neciste krvi, da se nebi negdje drugdje proljevala.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#217 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Nosferatu »

Sukob navijača u Sarajevu: opet psovane Markale i razbijani izlozi

Na sarajevskim ulicama se iz dana u dan pojačava vlast uličnih huligana, a u eskalacijama nasilja ni slučajni prolaznici više nisu sigurni. U nedjelju, oko 16 časova, u naselju Ciglane, došlo je do obračuna dviju navijačkih skupina: Čelika i, najvjerovatnije, Željezničara. Prema izjavama očevidaca, navijači Čelika, koji su se kretali od Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase, sukobili su se s grupom domaćih navijača, koji su kamenovali kolonu vozila "Robijaša". Bilans sukoba je pet oštećenih motornih vozila, autobus GRAS-a, četiri ugostiteljska objekta, dvije poslovne zgrade, dva privatna stana na Merhemića trgu i službeno vozilo MUP-a KS-a i - još jedna sramota za Sarajevo. Procjenjuje se da će pričinjena materijalna šteta premašiti 100.000 KM!

Očevici događaja su izvijestili da je povrijeđenih bilo na desetine, ali su, prema nezvaničnim navodima, brojni navijači Čelika, osim dvojice, odbili primiti ljekarsku pomoć u Sarajevu. Među povrijeđenima je i Kenan Franca, jedan od vlasnika kafea L.A., koji je pretrpio najveća oštećenja. Po izlasku iz bolnice, Franca je izjavio za Dane da je napadnut samo zato što je izašao pred podivljale navijače, koji su se tukli pred njegovim objektom, kako bi im pokušao staviti do znanja da u L.A.-u nema nikakvih navijača, nakon čega je zadobio udarac u glavu. Emin Zukić, vozač demoliranog GRAS-ovog autobusa, vidno uzbuđen, ispričao nam je ono što je vidio: "Čim sam se zaustavio na stajalištu, Čelikovi navijači su nas zasuli kamenicama, a onda su palicama polomili sva stakla. U tom trenutku je u autobusu bilo dvadesetak putnika, svi smo zalegli po podu i, nasreću, niko nije povrijeđen. Specijalci su se pojavili na licu mjesta za desetak minuta, mislim da su spriječili katastrofu." Nakon incidenta, navijači Čelika su sprovedeni do parkinga dvorane Zetra, gdje su zadržani četiri sata. Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a Sarajevo, izjavila je da povrijeđenih zvanično nema, a da je "tek dvojici učesnika incidenta ukazana prva pomoć".

Prema riječima glasnogovornika MUP-a Kantona Sarajevo Jusufa Zornića, tri osobe su uhapšene, a za sada je zvanično poznato da je jedan od uhapšenih T.M. (rođen 1982. u Zenici). Zornić je za Dane izjavio da su sukob isprovocirali "najvjerovatnije navijači Željezničara", ali da to ne može potvrditi, s obzirom da navijači "nisu imali obilježja kluba". Navijači Željezničara su se ogradili od incidenata saopćenjem u kojem se navodi da su se "u to vrijeme svi navijači Željezničara nalazili na zapadnoj tribini stadiona Grbavica, gdje je trajalo otkrivanje spomen-ploče". Navijači Čelika su, pak, na zvaničnoj stranici kluba saopćili da su "Horde zla, navijači Sarajeva, napali kolonu navijača Čelika", te da su se "sarajevski specijalci sa uživanjem iživljavali na zeničkim navijačima".

Ono što događaju daje posebnu težinu je samo ponašanje gostujućih navijača, koji su, po ko zna koji put - a to je vidljivo i na videosnimku incidenta - psovali Markale. "Robijaši" se niti jednim zvaničnim gestom nisu ogradili od ovako gnusnih ispada, a za sada šuti i uprava Nogometnog kluba Čelik. To sve samo potvrđuje već opće mjesto u domaćem sportu, naročito nogometu: ako ne znamo da igramo, znamo da se bijemo. A navijači Čelika, koji u svom redovnom navijačkom repertoaru imaju pokliče poput "nož, žica, Srebrenica", kao i psovanje Markala, samo su odraz opće duhovne insuficijencije, primitivizma i plitkoumlja. (E. Ha.)
Jel ovo taj tekst iz dana?

Ne znam samo sta je sporno, da moze rezultirati "razbijenim glavama" kako ti Oi velis...
Mobile_Disco

#218 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Mobile_Disco »

"A navijači Čelika, koji u svom redovnom navijačkom repertoaru imaju pokliče poput "nož, žica, Srebrenica"

Ovo je sporno, i ko zna koje vise sve lazi nece napisati na nas racun, kao i prosle godine kad smo igrali takodje protiv zelje, koje sve lazi nisu napisali, novinari su najveci sljam koji postoji u BiH, gori su cak i od politicara,navijaca,kriminalaca zajedno. Jer svojim lazima sire mrznju,sutra me ne bi cudilo da napisu "Robijasi bacili bombu na mezar rahmetli Alije", i kakve jos nebuloze samo njima poznate.. Niko nije sporio da su POJEDINCI uradili neke gluposti i debilne stvari, al to su neuropsihijatrijski slucajevi (pogledati na temi NK Celik Zenica) i onda generalizujemo, i trpamo sve u jedan kos, Navijaci Sarajeva su dizali 3 prsta takodje, protiv Neko kluba iz Foce,Zvornika, nisam siguran pa? Jel bila hajka na njih? Navijaci Zelje su bacili bombu na djecije igraliste(a znamo ko je bacao bombe na djecija igralista), pa nije bila hajka ni na njih, ispast ce na kraju da su Robijasi sami sebe napali i da samo samo za sve krivi..
Fordas

#219 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by Fordas »

Hajde ne provaljuj se vise, dosta vise tvog supljiranja, nismo ovo, nismo ono. Dobijete batine i od jada i tuge ne znate sta drugo da radite pa pocnete dizati tri prsta i psovati zrtve na Markalama. I to snime kamere i fotoreporteri a vi nam ovdje pocnete suplju prosipati kako to niste vi, kako nisu svi isti, bla, bla, bla....
Znate sta? Eto ja vam vjerujem. Ali ipak me zanima jedna stvar - Sta mislite da cete s tim postici?
delightful

#220 Re: F.K. Čelik i Markale

Post by delightful »

fordas, opomena pred ban.
Locked