F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bosanska senzacija

#1901 Re: Inter

Post by bosanska senzacija »

Kriza....

Milita treba protjerati a Chivua poslati na liječenje...

Ovo je postalo mučno gledati...
bosanska senzacija

#1902 Re: Inter

smijesni_ste wrote:Jad i čemer...za opstanak borba ako ovako se nastavi....ne vidjeh penal...je li bio regularan ??????????
Stream mi je bio za kurac ali mislim da je debil Chivu ipak napravio penal.
smijesni_ste

#1903 Re: Inter

Post by smijesni_ste »

Zašto nisam iznenađen...taj čovjek stvarno nije normalan.... :skoljka: :run:
smijesni_ste

#1904 Re: Inter

Post by smijesni_ste »

Kako ba manja kvota na pobjedu Intera od remija i pobjede Dupentusa? :D

Naravno, iz njihovih "procjena" u Božje uši i oči :D.....nego mi čudno malo
just principe

#1905 Re: Inter

Post by just principe »

smijesni_ste wrote:Kako ba manja kvota na pobjedu Intera od remija i pobjede Dupentusa? :D

sad gledam i realno kvota je velika na 1, kao da Real dolazi a ne nizerazredna ekipa :roll:
2407

#1906 Re: Inter

Post by 2407 »

just principe wrote:
smijesni_ste wrote:Kako ba manja kvota na pobjedu Intera od remija i pobjede Dupentusa? :D

sad gledam i realno kvota je velika na 1, kao da Real dolazi a ne nizerazredna ekipa :roll:
Koja je institucija za inter.
vejza00

#1907 Re: Inter

Post by vejza00 »

sjecam se prosle godine kad je inter koji je bio u formi igrao protiv juvea koji je bio u drama losoj formi, i naravno juve ga tresno, mislim da bi veceras se nesto slicno moglo desiti tj da inter slavi, jer veceras jednostavno im je utakmica u kojoj moraju pokazati da li mogu nesto uraditi ove sezone
just principe

#1908 Re: Inter

Post by just principe »

2407 wrote:

nebitno sad to ko je institucija ko nije.. United je institucija, gigant za City pa vidjeli smo sta bi, sto isto se moze i veceras desiti ali tesko jer Juventus nema ni priblizno dobre igrace kao City, nema WC...S druge strane jest Inter los, katastrofa igre i sve to ali i kao takav je igracki mnogo jaci
Baudelaire

#1909 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Inter igrački mnogo jači od Juventusa? Ja se s tim ne slažem uopšte. Inter nema tri klase u svojim redovima u ovom trenutku.
just principe

#1910 Re: Inter

Post by just principe »

Baudelaire wrote:Inter igrački mnogo jači od Juventusa? Ja se s tim ne slažem uopšte. Inter nema tri klase u svojim redovima u ovom trenutku.

hajd vidjecemo veceras :D
ExNihilo

#1911 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Iako je napustio Inter portugalski stručnjak Jose Mourinho vatreni je navijač ovog kluba. Večeras je veliki derbi Intera i Juventusa, a karizmatični Portugalac pozvao je navijače da pomognu njegovoj velikoj ljubavi.
“Ostao sam blizak klubu, vjerujem u tim i nadam se da će savladati Juventus. Vjerujem u Ranijerijevo iskustvo, kao i iskustvo igrača”, rekao je Mourinho i dodao.
“Oni imaju mnogo ovakvih mečeva u nogama, a za pobjedu će im biti potrebna velika podrška sa tribina. Biće potrebno 60.000 na tribinama. Interisti, budite glasni večeras.”
hau jes no

#1912 Re: Inter

Post by hau jes no »

ovom interu ni murinjo ne bi pomogao, kad samo pomislim na ona 2 mrtvaca milita i forlana i onu rezervu iz lazija a ubjedljivo najbolji napadač pazzini na klupi ne gleda mi se utakmica
ExNihilo

#1913 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Milito, takođe poznat i kao Offside :D
bosanska senzacija

#1914 Re: Inter

Očaj
smijesni_ste

#1915 Re: Inter

Post by smijesni_ste »

Ništa...uzeti još kakvu paru u LP i to je to...hoće to kad se dovode polovnjaci koji se uz to povrijeđuju svako malo...a najbitniji igrači od prije 2 godine su tu još samo zato jer nisu dobili platu koliku su željeli u Realu, Manchesteru itd...ovome dodati još čitav niz provala od trenera koji su paradirali otkako je otišao Murinjo ....pa stoga ne trebaju čuditi ovakvi rezultati....
2407

#1916 Re: Inter

Post by 2407 »

just principe wrote:
2407 wrote:

nebitno sad to ko je institucija ko nije.. United je institucija, gigant za City pa vidjeli smo sta bi, sto isto se moze i veceras desiti ali tesko jer Juventus nema ni priblizno dobre igrace kao City, nema WC...S druge strane jest Inter los, katastrofa igre i sve to ali i kao takav je igracki mnogo jaci
:dance: :dance: :dance:
Hem smo institucija za vas hem smo bolji od vas. :-D
just principe

#1917 Re: Inter

Post by just principe »

2407 wrote:

nista, drago mi je sto znate proslaviti :D Velika noc je to za vas, nije sala 3 bobe uzeti na Meazzi :-) slavi se skudeto :skoljka:

a sad ozbiljno, po 2 pol ( jer 1 nisam mogao pratiti ) zasluzena vasa pobjeda....Sta reci za ekipu koja samo kruzi okolo bez pravih prilika..Chivu, Stankovic i Cambiaso definitivno ne zasluzuju da igraju u ovom klubu, njihove neigre su ODRON...

samo ne znam kako su uzeli zadnje 2 utakmice u l.prvaka :skoljka:
Baudelaire

#1918 Re: Inter

Post by Baudelaire »

just principe wrote:
Baudelaire wrote:Inter igrački mnogo jači od Juventusa? Ja se s tim ne slažem uopšte. Inter nema tri klase u svojim redovima u ovom trenutku.

hajd vidjecemo veceras :D
Ja ti rekoh da je Inter taraba.
just principe

#1919 Re: Inter

Post by just principe »

Baudelaire wrote:

slazem se :!: ali ima i vecih taraba koje su uspjesne
Baudelaire

#1920 Re: Inter

Post by Baudelaire »

just principe wrote:
Baudelaire wrote:

slazem se :!: ali ima i vecih taraba koje su uspjesne
Ja mislim da je problem to što ti većinu igrača iz trenutne postave Intera gledaš kroz prizmu onog što su bili prije godinu - dvije, a ne kroz ono što su sad.
ExNihilo

#1921 Re: Inter

Post by ExNihilo »

just principe wrote:
2407 wrote:

nista, drago mi je sto znate proslaviti :D Velika noc je to za vas, nije sala 3 bobe uzeti na Meazzi :-) slavi se skudeto :skoljka:

a sad ozbiljno, po 2 pol ( jer 1 nisam mogao pratiti ) zasluzena vasa pobjeda....Sta reci za ekipu koja samo kruzi okolo bez pravih prilika..Chivu, Stankovic i Cambiaso definitivno ne zasluzuju da igraju u ovom klubu, njihove neigre su ODRON...

samo ne znam kako su uzeli zadnje 2 utakmice u l.prvaka :skoljka:

Drugo poluvrijeme smo očajni bili, u prvom čak bolji. Imali smo masu prilika, prečku i sl.

Juve 2-3 puta ošutao u okvir gola i dali gola. Odbrana se opet pokazala kao najveći problem, ko god ošuta - pogodi.
just principe

#1922 Re: Inter

Post by just principe »

Baudelaire wrote:
Ja mislim da je problem to što ti većinu igrača iz trenutne postave Intera gledaš kroz prizmu onog što su bili prije godinu - dvije, a ne kroz ono što su sad.

moguce :D e sad da li su oni fakat zasiceni fudbala ili je do trenera, mislim ipak ovo drugo..Poslije Mou 3 trenera promjeniti je ravno samoubistvu..

ali ja i dalje ostajem pri svom da u ovom Interu ima 4-5 igraca koji bi mogli igrati u svakom klubu na planeti. Ovo je onaj slucaj kad imas dobru ekipu a nema je ko sastaviti kako treba
Atticus Finch

#1923 Re: Inter

Post by Atticus Finch »

Image

:D
Baudelaire

#1924 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Ma nisam siguran, možda bi mogli igrati Lucio, Sneijder i Pazzini. Ne znam ko je drugi i blizu njihovog nivoa. Nagatomo je toliko bio nahvaljen kao novi Maicon, a frajer je komedija. Maicon, Samuel, Julio Cesar, Milito propali. Zanetti je jedan od najboljih igrača kluba i pored godina. Ranocchia je smiješan. MA cirkus od ekipe generalno onako. Manjak trčanja, manjak volje, manjak muda, manjak stručnosti na klupi. Pitam se hoće li Ranieri kao i Gasperini platiti Morattijevu nestručnost.
missko

#1925 Re: Inter

Post by missko »

Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
Post Reply