F A S I S T I
-
senada
#1 F A S I S T I
Fasizam je nista drugo nego ludilo....
Fasisti su rodjeni ili navodjeni retardirani gubitnici....
Fasisti su grijesnici na cijim se greskama normalni ljudi uce kakav sistem covjek ne smije slijediti....
Svaki fasizam je prije ili kasnije osudjen na propast....
Fasisti su grijesnici na cijim se greskama normalni ljudi uce kakav sistem covjek ne smije slijediti....
-
senada
... ali ni to nije sve
jer to nismo "mi"
tu nigdje nema "nas"
tu su uvijek za "nas", za "vas" i za "njih" dezurni krivci "oni drugi"
ali ni to nije sve
za sva nasa mladjana
tripartitetno nevina napumpana nacioma
kolijevke naseg fasizma
kriva je ona stara
kurvestina
Evropa
u ciju guzicu bi mi tako rado usli
ali ovakvi sa jednim tijelom
i tri glave
ne mozemo stati
ali ni to nije sve
za ljubav prema nasim fasizmima
idioti su spremni poubijati i milione ljudi
i nanijeti najveca zla
za tu ljubav budala ubija i gine
za tu ljubav se 'mre
za tu ljubav ludaci cine sve
samo se sa takvom ljubavlju normalno zivjeti ne mere 
Fasizmi na BH nacin, spravljeni u bosanskom loncu su renesansa i preporod svih ranijih kuhara fasizma... poseban, unikatan, raritetan, kvalitetan sa okusom smrti,leseva, krvi, bijede, siromastva, suza, boli tuge i jauka.. ukratko to su nasi fanaticno fantasticni fasizmi.... vrlo privlacni za sve svjetske gurmane i sladokusce fasizma....
Cuvajmo nase fasizme, k'o zjenicu oka svoga......
Naprijed Bosanci i Hercegovci....u korak sa civilizacijom.... naprijed u svijet...
Fasizmi na BH nacin, spravljeni u bosanskom loncu su renesansa i preporod svih ranijih kuhara fasizma... poseban, unikatan, raritetan, kvalitetan sa okusom smrti,leseva, krvi, bijede, siromastva, suza, boli tuge i jauka.. ukratko to su nasi fanaticno fantasticni fasizmi.... vrlo privlacni za sve svjetske gurmane i sladokusce fasizma....
Naprijed Bosanci i Hercegovci....u korak sa civilizacijom.... naprijed u svijet...
-
senada
... kod nas ima jedna posebna, specificna vrsta fasista, koji i ne znaju da ne znaju.... to su mocni pojedinci koji hinje nemocnike, tek obicne ljude iz naroda... ludacima veoma ide od ruke da se uzive u svoju zivotno placenu rolu.... oni zapravo "misle" da glume budale, a jadnici i ne znaju da to u stvarnom svijetu i jesu.... jer te intelektualne osobine, kao sto su razum, tolerancija, postovanje svake tudje licnosti koja ne ugrozava ljudska prava i slobode drugih ljudi... te budale fantasticno dobro i uspjesno funkcioniraju i uklapaju se u ovom nasem po zakonima idiota za iste idealno uredjenom sistemu...
... naravno da sam znala kako cu naici na debeli zid sutnje, kako bih ja pred silom pameti i razuma "ispala kao budala"... a oni koji trebaju ili moraju da (pre)sute "ispadnu mudraci" ...dok me "mudro" cekaju da "zglajzam"..... ko zna na kakve lazi su pripremili one za koje znam da se potpuno slazu ne samo samnom nego sa svim antifasistima.... odgovori i replike ce uslijediti poslije spremanja napadja kao najboljeg principa odbrane....lazova naravno...latentnih fasista ili onih koji su se osjetili prozvanim....
.... a mozda se i ova "prica mudro" zavrsi... i vec ide..... svojim tokom..... kao ostale bitne teme na chatu, putem PP, e-mailom ili telefonom.... po starom dobrom obicaju...
... naravno da sam znala kako cu naici na debeli zid sutnje, kako bih ja pred silom pameti i razuma "ispala kao budala"... a oni koji trebaju ili moraju da (pre)sute "ispadnu mudraci" ...dok me "mudro" cekaju da "zglajzam"..... ko zna na kakve lazi su pripremili one za koje znam da se potpuno slazu ne samo samnom nego sa svim antifasistima.... odgovori i replike ce uslijediti poslije spremanja napadja kao najboljeg principa odbrane....lazova naravno...latentnih fasista ili onih koji su se osjetili prozvanim....
.... a mozda se i ova "prica mudro" zavrsi... i vec ide..... svojim tokom..... kao ostale bitne teme na chatu, putem PP, e-mailom ili telefonom.... po starom dobrom obicaju...
Last edited by senada on 09/04/2006 19:16, edited 1 time in total.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ova Senči ko Čegevara hebo te
:D:D:D
-
Muatez
Poseban, unikatan, raritetan, kvalitetan sa okusom smrti,leseva, krvi, bijede, siromastva, suza, boli tuge i jauka..senada wrote:... ali ni to nije sve :roll: jer to nismo "mi" :roll: tu nigdje nema "nas" :roll: tu su uvijek za "nas", za "vas" i za "njih" dezurni krivci "oni drugi" :roll: ali ni to nije sve :roll: za sva nasa mladjana :roll: tripartitetno nevina napumpana nacioma :roll: kolijevke naseg fasizma :roll: kriva je ona stara :roll: kurvestina :roll: Evropa :roll: u ciju guzicu bi mi tako rado usli :roll: ali ovakvi sa jednim tijelom :roll: i tri glave :roll: ne mozemo stati :roll: ali ni to nije sve :roll: za ljubav prema nasim fasizmima :roll: idioti su spremni poubijati i milione ljudi :roll: i nanijeti najveca zla :( za tu ljubav budala ubija i gine :( za tu ljubav se 'mre :( za tu ljubav ludaci cine sve :( samo se sa takvom ljubavlju normalno zivjeti ne mere :zzzz:
Nije ovo samo odlika fasizma i anti fasisti(bez uvrede) su skloni ovakvim metodama, ma svi su na ovoj kugli skloni tom metodu.To nam je u krvi od nastanka.I za vrijeme starih civilizacija mogao se vidjeti taj metod.nije ga fasizam ismislio samo ga je oblikovao i prisvojio kao standard.
Volio bih da sad svi na forumu raspravljamo o tome u kakvom je sad stanju fasizam jer mnogo stvari dokazuje da nije nestao.
Raste on opet i njegovih pristalica ima puno sto dokazuje sve manje skrivanje u javnosti.Osjeti se polako on u italiji,njemackoj,francuskoj,balkanu i zvuci malo nevjerovatno ali dobro se udomacio u americi.www.stormfront.org.
Mnoge zemlje po svijetu u svojoj demokratiji "prisivaju" njegove elemente u politici.Mogu se ti elementi dobro namirisati na nekim globalnim tv kanalima a dijelovi tih elemenata se mogu vidjeti i u praksi (guantanamo).
Jel' stvarno umro ili je samo spavao porazen......
-
capry
#7 fasizam
@senada
ima smisla to sto pises ali mislim da si malo ofulila
historijska je cinjenica da u bih (bar medju njenim vecinskim narodom) nikada nije bilo fasistickih pokreta
bilo je nesto sporadicno i to sve pod kapom susjeda
nadam se da ne tvrdis kako je to sve bilo isto
da sam u pravu pokazuje i danasnja stanje
u bih nema skin hedsa, nema fasistickih organizacija za razliku od susjeda nam
ja govorim o pravom fasizmu, a ne o nekim kvalifikacijama koje si ti skuhala u tvojoj glavi
u tvoju se kuhinju ne zelim mijesat
mislim da si temu podastrla sasvim pogresnim ljudima
ali eto, moze se raspravljati, sto da ne
ima smisla to sto pises ali mislim da si malo ofulila
historijska je cinjenica da u bih (bar medju njenim vecinskim narodom) nikada nije bilo fasistickih pokreta
bilo je nesto sporadicno i to sve pod kapom susjeda
nadam se da ne tvrdis kako je to sve bilo isto
da sam u pravu pokazuje i danasnja stanje
u bih nema skin hedsa, nema fasistickih organizacija za razliku od susjeda nam
ja govorim o pravom fasizmu, a ne o nekim kvalifikacijama koje si ti skuhala u tvojoj glavi
u tvoju se kuhinju ne zelim mijesat
mislim da si temu podastrla sasvim pogresnim ljudima
ali eto, moze se raspravljati, sto da ne
-
Eshek
Popusti nas više malo... I koji kurac izigravaš neku žrtvu? Imaš loša iskustva? Imamo ih svi!!! Našla se jadati u zemlji u kojoj su se prije par godina fudbalski tereni i parkovi pretvarali u groblja i mezarluke!!!
Fašiste su ljudi operisani od tolerancije. Ukratko: TI !!!
Fašiste su ljudi operisani od tolerancije. Ukratko: TI !!!
-
senada
... znam da bi nase demokrate, u svojim zdravim mentalniim sklopovima, preobimno visokoj naobrazbi.... u svojim umjetnicki i nadasve kreativno i intelektualno vizionarskim metaforama... koloritnim vidicima, fantasticno sirokim horizontima... i za mene pronasli mjestasce u posebnom spremistu za zrtve...pa ako bi ih moja slika pacenice, istinske il' lazne, za takve kakvi jesu, sasvim je svejedno...treba da znaju i uzivaju promotori i konzumenti BH "demokracije"... i ja sam bila jedna medj' ostalim zrtvama Titovog totalitarizma, komunizma, autokracije, socijaldemokracije.... sa svim uzrocima i posljedicama onog boljsevizma... vi mladi niste.... vi ste spoznali samo blagodeti demokracije..... i shvatite moje frustracije....obojene ljubomorom i zaviscu....ponizno priznajem....Muatez wrote:(...)Osjeti se polako on u italiji,njemackoj,francuskoj,balkanu i zvuci malo nevjerovatno ali dobro se udomacio u americi.www.stormfront.org.
Mnoge zemlje po svijetu u svojoj demokratiji "prisivaju" njegove elemente u politici.Mogu se ti elementi dobro namirisati na nekim globalnim tv kanalima a dijelovi tih elemenata se mogu vidjeti i u praksi (guantanamo).
Jel' stvarno umro ili je samo spavao porazen......
.....demokratski gvantanamo je raj u odnosu na komunisticki goli otok....
-
senada
...demokratski gvantanamo je raj u odnosu na komunisticki goli otok....
zar ne demokrate?
...niste li trazili "demokraciju"?
...niste li se zeljeli rijesiti Titovog totalitarizma?
...nisu li "komunjare" ugrozavale vasu slobodu vjeroispovijesti?
...zasto se onda bunite protiv demokracije koja i u gvantanamu i svugdje u svijetu kaznjava ljude, samo zato sto su Muslimani?
...zasto se bunite protiv demokracije koja ugrozava dominantno bosnjacku BH populaciju, kako unutar zemlje tako i van?
zar ne demokrate?
...niste li trazili "demokraciju"?
...niste li se zeljeli rijesiti Titovog totalitarizma?
...nisu li "komunjare" ugrozavale vasu slobodu vjeroispovijesti?
...zasto se onda bunite protiv demokracije koja i u gvantanamu i svugdje u svijetu kaznjava ljude, samo zato sto su Muslimani?
...zasto se bunite protiv demokracije koja ugrozava dominantno bosnjacku BH populaciju, kako unutar zemlje tako i van?
-
senada
.... recimo da je poenta komparativnog karaktera....i glede demokratskih i totalitaristicko komunistickih kaznjavanja ... glede tolerancije u "demokratskom" pristupu razlicitostima...bez predrasuda... a asocijativne percepcije glede brojki i slova cemo ostaviti za neku slagalicu ili kviz....mr2 wrote:![]()
![]()
po cemu je gvantanamo raj za goli otok...... po broju mrtvih
![]()
silovanih
![]()
nestalih
![]()
itd
-
Muatez
HAIL! Soldier hold your banner high!
Time has come to sacrifice your life!
Though it’s your brother who stands on the other side, still its time to fulfill the orders to kill!
Though its your brother who stands on the other side, still its time to fulfill the orders to kill!
The beast thirsts for Aryan blood, squeezing down his greedy claws
With a stolen power he forces brothers to wage wars against each other!
By slyness our blood has been spilled, Pride has been forgotten and defamed
But the memories still live in our hearts; with an echo of vengeance shall insults reply!
He who incited Germans to go against Slavs
He who made Russia rot Ukrania
He who sucked power from the world as a vampire who feels himself as master today
We remember your deeds as soldiers of White race, no matter either you were German or Slav
We do remember our forefathers oaths, We do believe in the power of 14 words..
Nokturnal Mortum - The Taste Of Victory
Budi se polako..........
Though it’s your brother who stands on the other side, still its time to fulfill the orders to kill!
Though its your brother who stands on the other side, still its time to fulfill the orders to kill!
But the memories still live in our hearts; with an echo of vengeance shall insults reply!
He who sucked power from the world as a vampire who feels himself as master today
We remember your deeds as soldiers of White race, no matter either you were German or Slav
Budi se polako..........
-
Prenj
Nije nikad ni spavao.Muatez wrote:HAIL! Soldier hold your banner high!
Budi se polako..........
Evo ti jednog od vodja, iz bliskog komsiluka, mada imam osjecaj kao da se vec dugo znate ...

-
senada
Prenj, ne "vidis" valjda neku slicnost izmedju mene i ove dobrogrudne dame?Prenj wrote:Isidora Bjelica, nekad, samo adoscelentni ljubitelj fasistickih simbola, danas, jedan od prvaka intelektualne ultradesnice u istocnom komsiluku.rumenko wrote:ne znam jeko ovo ...al fonasi nije za baciti.....
-
Prenj
senada wrote:Prenj, ne "vidis" valjda neku slicnost izmedju mene i ove dobrogrudne dame?Prenj wrote:Isidora Bjelica, nekad, samo adoscelentni ljubitelj fasistickih simbola, danas, jedan od prvaka intelektualne ultradesnice u istocnom komsiluku.rumenko wrote:ne znam jeko ovo ...al fonasi nije za baciti.....mislim samo 'nako fizicki ili?
-
senada
Oprosti mi, mislila sam da si doticnu grudodobru damu na neki nacin uvezao samnom....Prenj wrote:senada wrote:Prenj, ne "vidis" valjda neku slicnost izmedju mene i ove dobrogrudne dame?Prenj wrote: Isidora Bjelica, nekad, samo adoscelentni ljubitelj fasistickih simbola, danas, jedan od prvaka intelektualne ultradesnice u istocnom komsiluku.mislim samo 'nako fizicki ili?
iskreno izvini jos jednom Prenj.
-
senada
....komparirati totalitarizam sa barem onim oblikom Titovog komunizma u ex.Ju., jednako je porediti demonstraciju americke demokracije (i divljeg kapitalizma) u Iraku ili Gvantanamu sa americkim kapitalizmom i demokracijom u Americi .....
....drugi par opanaka je ako neke individue ili kolektivi sa a priori odredjenim, cvrstim predubjedjenjima, predrasudama ili bilo kojim drugim uzrocima tragaju za identificiranjem Hitlera sa Titom, odnosno Titovog "totalitarizma" sa danasnjom zapadnjackom ili nasom - "demokracijom90"....tj. tragaju za "argumentima" i potvrdom svojih teza.... makar iste bile i u samo jednoj recenici ciljano "infiltrirane" u preobiman i sasvim inkopatibilan kontekst opisanog sistema....Hitlerovog totalitarizma...
-
FIKUS2
#25 Re: F A S I S T I
potpisujem (skoro) svaku rijec... ovo grijesnici mi malo smrdisenada wrote:Fasizam je nista drugo nego ludilo....