i sta je s pozama gdje niste okrenuti jedno prema drugom, je l treba bacat pogled preko ramena da vidis jesu mu oci otvorene ili zatvorene?
EYES WIDE SHUT....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 EYES WIDE SHUT....
Neki dan negdje procitah da je jedan od potencijalnih znakova da vam partner razmislja o prevari, ili u krajnjem slucaju da razmislja o nekom drugom tokom seksa, ukolo tokom sexa drzi oci zatvorene
mislim stvarno?????????????! zar je jedini nacin da se vodi ljubav/ima sex na "iskren" nacin ukoliko se partneri gledaju u oci???
i sta je s pozama gdje niste okrenuti jedno prema drugom, je l treba bacat pogled preko ramena da vidis jesu mu oci otvorene ili zatvorene?
ja bih prije rekla da je to pitanje licnog izbora, a nekad cisto raspolozenja...
neki ljudi se jednostavno bolje "uzive" zatvorenih ociju
ili grijesim, mozda se svi parovi koji se istinski vole gledaju ravno u oci tokom seksa, a ja nemam pojma o tome? 
-
Drumer
#3 Re: EYES WIDE SHUT....
Slazem seanais_nin wrote:Neki dan negdje procitah da je jedan od potencijalnih znakova da vam partner razmislja o prevari, ili u krajnjem slucaju da razmislja o nekom drugom tokom seksa, ukolo tokom sexa drzi oci zatvorenemislim stvarno?????????????! zar je jedini nacin da se vodi ljubav/ima sex na "iskren" nacin ukoliko se partneri gledaju u oci???
![]()
i sta je s pozama gdje niste okrenuti jedno prema drugom, je l treba bacat pogled preko ramena da vidis jesu mu oci otvorene ili zatvorene?ja bih prije rekla da je to pitanje licnog izbora, a nekad cisto raspolozenja...
neki ljudi se jednostavno bolje "uzive" zatvorenih ociju
ili grijesim, mozda se svi parovi koji se istinski vole gledaju ravno u oci tokom seksa, a ja nemam pojma o tome?
Mene je jednom moj komsija pitao kad sam imao nekih 10 godina: znas li zasto ljudi zmire kad se ljube? I kad sam ja rekao da neznam on mi je na to rekao: Da ne vide budalu ispred sebe hahahahaha
-
Stitch__
ti se tamo ushutila, cim smo poceli o neugodnim mirisimaanais_nin wrote:to se ti ponadao pomirli se?Stitch__ wrote:a ja konto nikol kidmen i tom kruz![]()
![]()
nego de malo o ovom zmirkanju
a sta ja znam, kako kad, nekad mi je merak zatvorit oci, nekad me gledanje jos vise uzbudi
- anais_nin
nisam se ja nigdje usutila, samo ti ne citas pazljivoStitch__ wrote: ti se tamo ushutila, cim smo poceli o neugodnim mirisima![]()
a sta ja znam, kako kad, nekad mi je merak zatvorit oci, nekad me gledanje jos vise uzbudine razmisljam o tome...
-
Max.Cherry
Znaš... obično s lijepim ženama u krevet odem, pa zašto onda žmiriti? Nisam blesav