Pod pokroviteljstvom tkz. Partije Rada "ANTIFA AKCIJA " Sarajevo je priredila slavlje(ovo slavlje podvuci!!! ) ispred BBI centra u isto vrijeme je pocela manifestacija sjecanja ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva. Ne znam kakav mozak moras biti da u to vrijeme ulicu preko puta organuzujes bilo kakvo slavlje??? (Da su saveznici usli u Berlin istog datuma kad je otvoren Jasenovac,u Jasenovcu i Staroj Gradiskoj bi bila proslava povodom pada Njemacke?!-Ma Boze sacuvaj!)

I tokom tog njihovog "slavlja" hitna je intervenisala 2x na drugoj strani ulice.
Niko ih nije upozoravao,zenuli se i jbg. Ma bili su i neprijmjetni iskreno al eto hajde... Ali pred sam kraj poceli su sa skandiranjem "antifasistickih" parola. Znam da nisam jedini,ali buduci da jedino mene poznaju jedini sam "optuzeni" koji ih je upozorio.
Sta hocu da kazem... Poslije texta Feđe da je domovina samo zapisan teritorij i inace i ako nisam vjernik,covjek sam moram reci islamofobicnih a Boga mi i bosnofobicnih textova prvenstveno Vuka Bacanovica! kao i po fb profilima i stranicama te nove "ljevice" koju nam je jos odavno obecao Nedim Klipo.
Nego da se vratim na vrhunac vrhunca. Prilazimo mi,onako "histericni" da ih utisamo... Zene placu i nije uredu. Cak je i organizator prokomentarisao,oni to ne znaju ili ne zele da znaju? prije da ne znaju jer su tamo bili ljudi sa zastavama pod kojim oni nikad nece biti -ljiljani.
Neki momci,ne znam ih najbolje al znam iz vidjenja ispred te manje skupine uzdigli su zastavu sa ljiljanima. Eh ta je kap prelila casu. Djevojka(sa punim postovanjem,ali tek sam kasnije iz njihovih textova saznao da je djevojka) je cupala,vukla,trgala ljiljane! -naravno neuspjesno. To je tako djelovalo nestvarno da neko trga zastavu R BiH u Centru Sarajeva!
(djevojka je iz pokreta za ravnopravnost homosexualaca "OKVIR"
Naravno po starom staljinistickom i svakom drugom totalitaristickom metodu ja sam na njihovom portalu,fb stranici i profilu optuzen da sam NEONACISTA I CLAN BPNP-A!!!!
Poslije smo se udaljili... pusti budale hoce me policija zapisat za narusavanje javnog reda i mira,dok njih navodno nije... kako sam cuo.
I ako im je organizator poslao patrolu koja se je tu nalazila kasnije i nakon toga su otisli-poslije dobro obavljene akcije.

I NARAVNO,NE NAPADAM SVE ANTIFA MOMKE I DJEVOJKE,POZNAJEM STVARNO OK ANTIFA MOMKE I DJEVOJKE KOJI SU VEOMA TOLERANTNI A MNOGI SU I PATRIOTE! al ova nova generacija 94-96 -predvodjena Nedimom Klipom i Vukom Bacanovicem... (i ako to cesto negiraju) BOZE SACUVAJ! (narucito agresivne lezbe...)