One su djevojèice, prije svega...enigma svijeta wrote:Pa ta plava i aida delic (jel se tako zove?) su samo manekenke, one nisu novinarke, koliko vidim samo citaju sa idiota neke kratke showbiz info..jasko_ba wrote:ma trebali su ostaviti Extra Tuborg Green
one 2 voditeljice Aida Delic i ona druga, plava :d, kako se vec zove su super vodii emisiju
a ovaj tip Extra Zivot...slabo skroz, uspio sam odgledati samo jednom do kraja, dosadno maksimalno
Extra zivot na FTV-u
Moderator: anex
-
sulesavic
-
Klikerica
#27 Re: Extra zivot na FTV-u
Ovo sam tek sad spazilaFiore wrote:Bas bih te volio kresnuti..Klikerica wrote:"Extra život" će privući pažnju ženske publike fokusirajući se na teme o kojima bi žene, majke, domaćice, djevojke i zaposlene žene rado slušale. Teme će se obrađivati kroz priloge i razgovore sa gostima u studiju.
Jedan dio emisije i dalje će biti posvećen aktuelnostima iz svijeta showbiza.
"Extra život" će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka u 18:20. Ekipu emisije čine Sanina Rizvanbegović kao urednica serijala "Extra život", Segmedina Srna (urednica i voditeljica), Aidea Delić (voditeljica Extra scene) te Amra Jusović kao novinarka i organizatorica.
Da li je neko pokusao pratiti emisiju?Ja jesam i to kada je obradjivala temu festivala (mess, sff i jazz). Mustafic je gost, postavlja mu se 2 pitanja, on beskonacno dugo prica i prica, segmedina ga ne prekida, samo se smjeska.. onda se pusta prilog sa direktorom jazz.a.. opet samo prica u komadu, suhoparno i monotono.. onda ide ona delicka, koja se samo smjeska i cita sa idiota, fol sa nekim showbizzom
koji se uopste ne uklapa u koncept emisije (zene, majke, domacice?). I tu je kraj emisije? Vidi se da je Srna angazovana samo da bi nesto radila nakon umiruce Subote uvece. Dobro je neko rekao na temi v.s. kao mjera uspjeha-srna bi proletila u taj kos i bez kostiju.
gdje nema sexa, pa cak ni virtuelnog
-
sulesavic
Mislim da je jedna od ovih viðena u Exeru (emisija se tako zove, nisam joj ja imena dav'o, Tita mi)jasko_ba wrote:ma trebali su ostaviti Extra Tuborg Green
one 2 voditeljice Aida Delic i ona druga, plava :d, kako se vec zove su super vodii emisiju
a ovaj tip Extra Zivot...slabo skroz, uspio sam odgledati samo jednom do kraja, dosadno maksimalno
-
enigma svijeta
Arhiva Dana:
"Stvar s televizorom kao najboljim prijateljem za proslavu Nove godine je samo naivnima i najusamljenijima mogla liciti na dobar izbor. Segmedina Srna, s frizurom iz ekranizacija romana Jane Austen (kao da je u pitanju proslava prijelaza iz 19. u 20. stoljece), zatreptala je okicama sjedeci na necemu okruglom a ispuhanom (ko je rekao ministrica kulture?), sto je pri postavljanju scenografije sigurno licilo na globus, i bez ikakve zajebancije u glasu svecano saopcila da je "Televizija BiH za svoje gledaoce pripremila mnogo raznih sadrzaja". Ajde?"
"Stvar s televizorom kao najboljim prijateljem za proslavu Nove godine je samo naivnima i najusamljenijima mogla liciti na dobar izbor. Segmedina Srna, s frizurom iz ekranizacija romana Jane Austen (kao da je u pitanju proslava prijelaza iz 19. u 20. stoljece), zatreptala je okicama sjedeci na necemu okruglom a ispuhanom (ko je rekao ministrica kulture?), sto je pri postavljanju scenografije sigurno licilo na globus, i bez ikakve zajebancije u glasu svecano saopcila da je "Televizija BiH za svoje gledaoce pripremila mnogo raznih sadrzaja". Ajde?"
-
enigma svijeta
Mislim da je dovoljno da stavis jedan komentar, a ne petsto i jedan..
Infra ce svakako pobrisati suvisne
nije niko ovdje slijep, a ni glup da gleda ovakve ocajne programe!
-
King Kikapu
al sanina rizvanbegovic ex campara - urednica...bila zanimljiva nekad na ISV radiju devedeset i ratne cetvrte, treba je kloc posljednjih 10 godina.
-
enigma svijeta
Jesu li ono Srninu emisiju skresali sada na 2X sedmicno?? Opametili se i vidjeli valjda da gube lovu