Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mIRCerka wrote:prijatelju, nemoj me pogresno shvatiti, ali ima puno balkanaca u kenguriji...
ja odo medju bantu crnce, da klokocem njihovim jezikom.....
muka mi je od nacionalizma ovdje....
Tacno je da ih ima puno, ali ovdje sreces samo one koje zelis, a zakon je regulisao prdekanu za one koji "naprasno mrze" i tu mrznju javno manifestiraju na javnim mjestima.
Onda... dvadeset miliona stanovnika rasporedjenih na prostoru ne manjem od Evrope...
i ovdje ej bilo lako, pa evo u tri dana bombashi....
uzas, sinoc sam se sojecala tako ranjivom, gore nego kad sam presla cestu mimo transeje kod simon bolivar skole....
SD-6 wrote:...taman uljego u haustor kad gruhnu ...gledo sam sa prozora...sto je sigurno sigurno ...mozda se dzihad zakotrljo ...bez zajebancje...ovo je ozbiljna stvar...moglo se vrlo lahko desit da sjedim tamo
ne znam tacno ima li i koliko ima eventualno povrjedjenih...ali bila je frka prava,raja izlazii cula se hitna,ako je nisam pomjeso sa policijskom signalizacijom...ne bi da zastrasujem bez pravih informacija
hah...i ja maloprije procita za eksplozije a cula sam sinoc...zapravo skocila iz kreveta.
haman nas dosta u Novom Sarajevu..... jos malo pa cemo nekom od nas citulju placati...
raja, nema zajebancije, nema izlazaka iza 10 navece ovih dana....
mIRCerka wrote:haman nas dosta u Novom Sarajevu..... jos malo pa cemo nekom od nas citulju placati...
mIRCerka wrote:haman nas dosta u Novom Sarajevu..... jos malo pa cemo nekom od nas citulju placati...
nema to veze....
ne brkaj stranice avaza
mislis????
To sto srbijanski interpol trazi Bajramovica nema veze sa bombama u Novom Sarajevu.....
nema to veze....
ne brkaj stranice avaza
mislis????
To sto srbijanski interpol trazi Bajramovica nema veze sa bombama u Novom Sarajevu.....
Ali ima reket i te kako kojeg Saban nece da plati.
Građane sarajevskog naselja Hrasno u četvrtak navečer ponovno je uznemirila nova eksplozija koja je odjeknula oko 11 sati. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a počinjena je velika materijalna šteta na objektu renta-a cara “Bon Voyage”, vlasnika Amira Kasumačića iz Sarajeva.
Policija i inspektori MUP-a Kantona Sarajevo vrše uviđaj, nakon čega će biti poznato više podataka o ovom događaju. Tokom današnjeg dana policija je u Sarajevu pojačala kontrolu vozila.
Ovo je druga eksplozija u ovom naselju u posljednja 24 sata. U prvoj eksploziji koja se dogodila preksinoć u parku ispred slastičarnice Palma, nije bilo ozlijeđenih niti je počinjena materijalna šteta.