exMixer Chipas House Sarajevo
- DaysleepeR
#76 Re: Mixer House Sarajevo
Soroš, Masoni, Iluminati, međunarodni pederski lobi, srpska pravoslavna crkva, ravnogorski četnički pokret filijala New York.
- insomnia78
#77 Re: Mixer House Sarajevo
iz Čikaga moji znaš ti dobro koji
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#78 Re: Mixer House Sarajevo
gorenje.HAVANA wrote:A ko to finansira mixer?
-
breuer
#79 Re: Mixer House Sarajevo
insomnia78 wrote:iz Čikaga moji znaš ti dobro koji
- insomnia78
#80 Re: Mixer House Sarajevo
E jbg svi za ovaj mikser, nije fer
A dje ovaj ranjen dok je spasavo muslimane, zapala mu brada za redenik?
- ultima_palabra
#81 Re: Mixer House Sarajevo
Pa s obzirom da si živi almanah četničkih pjesama, mogli bismo i tebe malo propitati?insomnia78 wrote:E jbg svi za ovaj mikser, nije fer
- Banksy
#82 Re: Mixer House Sarajevo
rizibizi wrote:
Na bosanskim prostorima sve je to fino funkcionisalo i bilo super sve do onog trenutka dok ovakvi papci nisu krenuli da nam prodaju satro gradske fore i uce nas (multi)kulturi i suzivotu.
- insomnia78
#83 Re: Mixer House Sarajevo
Jbt led ovo prije imala svaka mjesna zajednica. Zvalo se dom kulture. Danas se ibrete ko da se gradi Moulin Rouge
- Miki123
#84 Re: Mixer House Sarajevo
jebote sta je ovo Sarajevo intersantno spijunima ovoliko pa svi tu prisliNisam ni za Barloti, Argelini kurce palce, ali nemoj da me Beeeogradjanin spijun nekog MI6, BiA-e, CiA-e, kurca palca pro EU pedera uci sta je kultura, suzivot i sl.
- drndalo
#85 Re: Mixer House Sarajevo
Nije sala jarane, MI 5,6,7,8,9... Uskoro i MI 10...Miki123 wrote:jebote sta je ovo Sarajevo intersantno spijunima ovoliko pa svi tu prisliNisam ni za Barloti, Argelini kurce palce, ali nemoj da me Beeeogradjanin spijun nekog MI6, BiA-e, CiA-e, kurca palca pro EU pedera uci sta je kultura, suzivot i sl.
- Banksy
#86 Re: Mixer House Sarajevo
Ma jok. Ne koče se seljačići na Beograd - pa ko im je srcu bliži od srbijanskih turbofolkera - već na naznaku da bi se negdje u Sarajevu moglo pojaviti nešto što bi bilo čista kultura, umjetnost i bilo kakvo urbano ili avangardno djelovanje, nezagađeno papanlukom i primitivizmom. Ne skaču oni na zadnje što to otvara Bg (skakali bi isto i da otvara Zg) već što im se momentalno gaće pune na pomisao da bi se ovakva ideja mogla proširiti i na bilo koji način ugroziti njihov način života kojim su pokorili Sarajevo.DaysleepeR wrote:
jedini problem kod pokretača teme je što je Mikser iz Beograda.
da je iz novog pazara, sve OK.
Može Bakir Pink Mitroviću plaćati par stotina hiljada maraka mjesečno - kroz svoj Telecom, a prema dogovoru s Vučićem, može brza cesta Bg-Sa plaćena našim novcem, a u svrhu povezivanja RS-a s maticom, mogu Beograd i Srbija u svakoj formi i svakodnevno,
samo nemoj nauke, kulture i umjetnosti ili bilo čega što bi sutra moglo prodrmati, ili ne daj bože dokinuti, njihov seljoberski svijet koji, u svakom segmentu života, suvereno i agresivno vlada Sarajevom i drži nas kao taoce zadnjih 20 godina. Otvaranje ovakvog prostora je, nažalost, presedan, a znamo šta presedan može izroditi.
Nisam Rambov fan, ni Urbanov, vjerovatno ću tamo vrlo rijetko zalaziti, ali pozdravljam, sretno
- Toffee karamela
#87 Re: Mixer House Sarajevo
pa imali smo i moulin rouge, eno tačno preko puta miksera samo malo više, bar bel ami i cure na štangi sve u 16 fercerali pa niko A da bekne...nije smetalo džematlijama, sve dok UNPROFOR nije otišao i lova presušilainsomnia78 wrote:Jbt led ovo prije imala svaka mjesna zajednica. Zvalo se dom kulture. Danas se ibrete ko da se gradi Moulin Rouge
- DaysleepeR
#88 Re: Mixer House Sarajevo
istoBanksy wrote: Nisam Rambov fan, ni Urbanov, vjerovatno ću tamo vrlo rijetko zalaziti, ali pozdravljam, sretno
-
almir_tz
#89 Re: Mixer House Sarajevo
Banksy wrote:Ma jok. Ne koče se seljačići na Beograd - pa ko im je srcu bliži od srbijanskih turbofolkera - već na naznaku da bi se negdje u Sarajevu moglo pojaviti nešto što bi bilo čista kultura, umjetnost i bilo kakvo urbano ili avangardno djelovanje, nezagađeno papanlukom i primitivizmom. Ne skaču oni na zadnje što to otvara Bg (skakali bi isto i da otvara Zg) već što im se momentalno gaće pune na pomisao da bi se ovakva ideja mogla proširiti i na bilo koji način ugroziti njihov način života kojim su pokorili Sarajevo.DaysleepeR wrote:
jedini problem kod pokretača teme je što je Mikser iz Beograda.
da je iz novog pazara, sve OK.
Može Bakir Pink Mitroviću plaćati par stotina hiljada maraka mjesečno - kroz svoj Telecom, a prema dogovoru s Vučićem, može brza cesta Bg-Sa plaćena našim novcem, a u svrhu povezivanja RS-a s maticom, mogu Beograd i Srbija u svakoj formi i svakodnevno,
samo nemoj nauke, kulture i umjetnosti ili bilo čega što bi sutra moglo prodrmati, ili ne daj bože dokinuti, njihov seljoberski svijet koji, u svakom segmentu života, suvereno i agresivno vlada Sarajevom i drži nas kao taoce zadnjih 20 godina. Otvaranje ovakvog prostora je, nažalost, presedan, a znamo šta presedan može izroditi.
Nisam Rambov fan, ni Urbanov, vjerovatno ću tamo vrlo rijetko zalaziti, ali pozdravljam, sretno
Što se uzjebala fina gradska raja. To su ovi što pišu, a ne seljaci i šta ja znam SDA-ovci.
Deklarativno za prava LGBT osoba, a inače bi ih pobila sviju. Deklarativno
za prava svakog da kaže šta ima, ali kad dođu u poziciju zbog svojih frustracija bi pobili
maltene sve i svakoga. Užas gdje živim, užas! I večeras će ih biti na koncertu.
Oni kul i sve, a onda ti počnu ženu ili djevojku zato što su ti je snimili dodavati na Fejsu,
stoje ispred tebe, prilaze ti, vise ti za vratom. Htjeli bi biti ti, ali nikad neće biti
već će biti i ostati frustrirana gamad!
- agnostic_front
#90 Re: Mixer House Sarajevo
Imaju li kakav fb, da pratim najave za svirke?
- Banksy
#91 Re: Mixer House Sarajevo
I nije u pitanju strah vladajuće nargila kulture od gubitka monopola na kreiranje kulture, umjetnosti ili općih, društvenih kretanja, već strah od situacije u kojoj gubitak jedne pozicije vodi u gubitak druge, u strah od gubitka vlasti, posla, novca i budžetskih pipa.
Mikser, ili abd sutra nešto novo, je nova, opasna baja koja se uvlači u sistem, samo to je problem i ništa drugo.
Mikser, ili abd sutra nešto novo, je nova, opasna baja koja se uvlači u sistem, samo to je problem i ništa drugo.
- JThomas
#92 Re: Mixer House Sarajevo
da ide preko bakira, sda i iz - mogla bi i filijala sanu na ferhadiji. i fanovi bi rekli, to je umjerena politika pomirenja i budućnosti, državnička mudrost nasljeđena od oca.
- muha_sa
#93 Re: Mixer House Sarajevo
razocaraK se
konto nova kladara kad šipak
jebo oto
jebo oto
-
Naslovnica
#94 Re: Mixer House Sarajevo
Imal šta na kašiku?
- insomnia78
#95 Re: Mixer House Sarajevo
Oh kako nema. FGR ne ide nidje bez kasike i limuntosa
- insomnia78
#96 Re: Mixer House Sarajevo
Mada gledam ove slike. Picke ko salate. Joj najbolje su ove "urbane" kod njih nema kocnica 
- muha_sa
#97 Re: Mixer House Sarajevo
oženjen cojk a to gledainsomnia78 wrote:Mada gledam ove slike. Picke ko salate. Joj najbolje su ove "urbane" kod njih nema kocnica
-
Naslovnica
#98 Re: Mixer House Sarajevo
Još kada joj pokažeš Fr šaru, gaćice same spadaju.insomnia78 wrote:Mada gledam ove slike. Picke ko salate. Joj najbolje su ove "urbane" kod njih nema kocnica
- karanana
#99 Re: Mixer House Sarajevo
Ko je plava chkapi sa klixove galerije slika broj 13? Zelio bih da je imam (ne kao imenica - vjerski sluzbenik).
Last edited by karanana on 08/09/2017 20:05, edited 1 time in total.
- insomnia78
#100 Re: Mixer House Sarajevo
Jok ba to je za ove ljankase