Dodik i Silajdzic ce formirat vladu
kako ???? , pa zar nisu jedan na drugoga ???
A Silajdzic se vratio na BiH poloticku scenu na bjelom konju kao zastitnik bosnjaka pred naletima extrmiste i nacionaliste ccetnika Dodika ?
(doduse i ja sam glasao za hareta , ali zato sto je najobrazovani iz reda bosnjackog clana i zato sto jos ne glasamo kao gradjani nego takav nam je ustav i zato sto od svih ostalih bosnjackih kandidata ce uraditi i uradio je za BiH) ali nisam glasao za SBIH tu sam podjelio na SDU-BOSS i SDP
Znaci amerikanci podrzavaju Dodika i Silajdzica , sve je predizborna prevera , Dodik ce se smiriti i radit po americkim direktivama , kao i Hare koji i onako ima najvise kontakata sa amerikancima , mada i sa islamskim zemljama sto je kontradiktorno (mada te kontakte s kojima here ima dobre odnose su pod americkom shapom : kuvajt , katar , pakistan , saudija )
Samo neznam sto se tice Komsica opet smatram da je zavala i da ce morat odstupit pred pretnjama hrvatskih nacionalista da ce u protivnom pravit 3 entitet i hrvatsku tv
Samo seljacina Dodik razvali na izborima i apsoutni boss u RS
SBiH dobila izbore zahvaljuci Harisu , jer onaj bezlicni Halilovic i slovenka Azra (alpsko mlijeko) ne bi to sigorno osojili
SDA veliki pad , djaba nema vise Alije , ipak je narod samo njemu vjerovao (sama djenaza) ono perfidno pustanje spotova gdje njega prikazuju (vjerovatno se jadnik okrece u grobu) narod je prepoznao i znatno se smanjila njihova moc mada ce jos prestavljati vlast ali koja ce bit kontrolirana i nema vise lopovluka jer ce sad djeliti sa SBiH i SDP , meni su ipak najveci gubitnici SDU-BOSS jer ono koga ja god znam galsao je za njih a zasad nidje ih ????
jos jednom citat sa FTV dnevnik u 19:30
'' Meni je vaznije biti kod ovaca neg glasat. ''
mi smo ovce a izbori su nastimani !!!
zivjeli