Exit-Sex Pistolsi

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
LAIBACH KUNST

#1 Exit-Sex Pistolsi

Post by LAIBACH KUNST »

Ne mogu da odolim:Može li mi neko objesniti zašto u Sarajevo dolaze sve moguće srbijanske Turbo Folk pevaljke dok u Novom Sad-u gostuju Sex Pistolsi.Da li to ima veze sa pojedinim oblastima medicine (npr:psihijatrija)? :bih: :bih: :bih:
LAIBACH KUNST

#2 Re: Exit-Sex Pistolsi

Post by LAIBACH KUNST »

Hm...
sffovac

#3 Re: Exit-Sex Pistolsi

Post by sffovac »

LAIBACH KUNST wrote:Ne mogu da odolim:Može li mi neko objesniti zašto u Sarajevo dolaze sve moguće srbijanske Turbo Folk pevaljke dok u Novom Sad-u gostuju Sex Pistolsi.Da li to ima veze sa pojedinim oblastima medicine (npr:psihijatrija)? :bih: :bih: :bih:
nema ama bas nikakve
taj posao ide po slijedecem principu
ja volim da slusam for example metallicu
e sada, ako ja imam puno para i zelim da zaradim jos ili ne zelim, ali zelim da ih vidim u sarajevu
ja kontaktiram njihovog menadzera i dovedem ih u sarajevo

as simple as that da nemere bit jednostavnije
sada sto oni nisu dosli ili nece doci u sarajevo more biti iz 2 razloga
niko ne zna za njih ili ih ne podnosi bas najbolje
ili ima onih koji i bi, ali nemaju dovoljno para da rizikuju ili kontaju da su oni trenutno neisplativi

biznis je to, nema to veze sa medicinom
LAIBACH KUNST

#4 Re: Exit-Sex Pistolsi

Post by LAIBACH KUNST »

sffovac wrote:
LAIBACH KUNST wrote:Ne mogu da odolim:Može li mi neko objesniti zašto u Sarajevo dolaze sve moguće srbijanske Turbo Folk pevaljke dok u Novom Sad-u gostuju Sex Pistolsi.Da li to ima veze sa pojedinim oblastima medicine (npr:psihijatrija)? :bih: :bih: :bih:
nema ama bas nikakve
taj posao ide po slijedecem principu
ja volim da slusam for example metallicu
e sada, ako ja imam puno para i zelim da zaradim jos ili ne zelim, ali zelim da ih vidim u sarajevu
ja kontaktiram njihovog menadzera i dovedem ih u sarajevo

as simple as that da nemere bit jednostavnije
sada sto oni nisu dosli ili nece doci u sarajevo more biti iz 2 razloga
niko ne zna za njih ili ih ne podnosi bas najbolje
ili ima onih koji i bi, ali nemaju dovoljno para da rizikuju ili kontaju da su oni trenutno neisplativi

biznis je to, nema to veze sa medicinom
Ama,gdje baš nađe METALLICU.U ovom gradu ima mjesta samo za Daru Bubamaru.Nadam se da si skontao da ono moje pitanje nije bilo ništa drugo do KRIK IZ TAME!!!

Now,I"m laying down to sleep,
Pray the Lord my soul to keep,
If I die before I wake,
Pray the Lord my soul to take...
banchilo

#5 Re: Exit-Sex Pistolsi

Post by banchilo »

Ma sve je to vrlo jednostavno ; pravi ljudi na pravome mestu u pravo vreme rade prave stvari !
Jazz_Junkie

#6 Re: Exit-Sex Pistolsi

Post by Jazz_Junkie »

Sto je toliko interesantno u pistolsima? :-)

Nemaju sise i te stvari. :D

U Sarajevu se s vremena na vrijeme organizuje dobar Death/Thrash koncert i dobro je da ista ima. Inace se ne zelim previse dubiti u vas "grad". :D
Kjajević Majko

#7 Re: Exit-Sex Pistolsi

Post by Kjajević Majko »

Možda zato što je Exit jedan od najvećih muzičkih festivala u ovom dijelu Europe?! :roll:

A umjesto da kukaš kako kod nas dolazi samo Dara, Mara i Bubamara mogao bi podržati neki domaći festival. :thumbup:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =7&t=51958
Post Reply