Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma super im je line up:
Soulwax je zakon,
2 Many DJs su u stvari Soulwax na Elektro-speedu
a Primal Scream su zive legende
... mislim, ja sad nisam Fan Elektronike -> ali Laurent Garnier je "Must!"
btw, zar nema nasih bendova? Mislim evo Maajka ima novi album, do tada ce i Stuke valjda...
dacina_curica wrote:mogli ste malo "prosetati" i do nas preko okeana
ja ne ....
aaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tesa, ocemol zajedno ritualno se samoubit ..onako sa bosmala, da bude sa stilom ...
pearl jam, my morning jacket, led zepelin allman brothers band bb king cat power dobro aj gogol bordelo ce bit na exitu .
tesa, ocemol zajedno ritualno se samoubit ..onako sa bosmala, da bude sa stilom ...
pearl jam, my morning jacket, led zepelin allman brothers band bb king cat power dobro aj gogol bordelo ce bit na exitu .
sta vam ba fali malo do nas doleprsati .....ja bogme kontam ove godine malca voditi .....ionako necu nigdje na odmor
sta vam ba fali malo do nas doleprsati .....ja bogme kontam ove godine malca voditi .....ionako necu nigdje na odmor
17. Maja ga vodim na WILCO jedva cekam
ma mogli bi stvarno ..navucem carapu na glavu i u kladionicu ..siguran dobitak ..