Nije dušo, nije to ono što ti i ja imamo već ono što primamo. Polako, samo će ti se reći ako nađeš momka.Amazonka27 wrote:jel to ono za skupljanje glasova?nausnica wrote:To se ne pije, to se prima. Ali dobro, razumljivo je da ne znaš ništa o tome.
EXER
Moderator: anex
-
nausnica
- Amazonka27
ma skontala si ti mene sta sam ja htjela reci...nemoj se praviti sad ovo-ononausnica wrote:Nije dušo, nije to ono što ti i ja imamo već ono što primamo. Polako, samo će ti se reći ako nađeš momka.Amazonka27 wrote:jel to ono za skupljanje glasova?nausnica wrote:To se ne pije, to se prima. Ali dobro, razumljivo je da ne znaš ništa o tome.
-
fixer
nista nije bolje neg svadja zena. nausnice samo da znas meni ne smetas. hladno me zaboli sto spominjes vagine, sex i ostala sranja. ja ako ne zelim ne citam. u bih cim netko malo spomene sex i ne znam sta,a da je zensko, od strane drustva je odma okarakterizovan kao kurva i sl. jebes ti drustvo mjesano u kojem svi imaju vishe godina od mene a hvataju se za glavu ako slucajno spomenem sex. pa necu citav zivot pricat o buhtlama, mafijasima po sa,piramidama u visokom. ljudi hajmo se zajebavat. nije sve tako crno.
-
bhsephiroth
dzamije mi isto fliper (sto bi drug dino reko) cure/zene w/e mislim da stvarno ima pametnijih stvari na koje se moze trosit energija, eh sad da li ce te se uvrjediti ili ne bas me i ne zanima ali ja imam osjecaj da ste veoma izfrustrirane, nausnica pogotovo, hmm do cega li jeeeee hmmmmm
hladan tus i par sati sna mozda dobro dodje umjesto uobicajene doze trača i besmislenih kafa u slobodno vrijeme, mozda malo i irl zivnete a ne samo na forumu ^^ nikad ne znas ;P
-
nausnica
Ja bar priznam da mi fali kvalitetnog seksa, ne glumim djevice Marije kao neke koje nit imaju sexa nit momaka.
I was depressed last night so I called Lifeline.
Got a call center in Pakistan.
I told them I was suicidal.
They got all excited and asked if I could drive a truck.
I was depressed last night so I called Lifeline.
Got a call center in Pakistan.
I told them I was suicidal.
They got all excited and asked if I could drive a truck.
-
nausnica
Na mladosti svijet ostaje, samo hrabro naprijed i ispreskači te dvolične likove, čuj hvataju se za glavufixer wrote:nista nije bolje neg svadja zena. nausnice samo da znas meni ne smetas. hladno me zaboli sto spominjes vagine, sex i ostala sranja. ja ako ne zelim ne citam. u bih cim netko malo spomene sex i ne znam sta,a da je zensko, od strane drustva je odma okarakterizovan kao kurva i sl. jebes ti drustvo mjesano u kojem svi imaju vishe godina od mene a hvataju se za glavu ako slucajno spomenem sex. pa necu citav zivot pricat o buhtlama, mafijasima po sa,piramidama u visokom. ljudi hajmo se zajebavat. nije sve tako crno.
Last edited by nausnica on 29/12/2007 19:57, edited 1 time in total.
-
fixer
ma moja je teorija. dok se ne probudis ujutro u krevetu,a ne znas kako si dosao kuci i sidjes u dnevni boravak a tamo neki ljudi koje ti "ne poznajes" mrtvi pijani, nisi prozivio zivot. sto mi rece jedan covjek: u zivotu se ne kajem zbog ni jedne stvari koje sam ucinio, vec samo zbog onih koje sam mogao a nisam. nausnice zelim ti puno dobrog sexa ( jer nema bolje stvari u zivotu )nausnica wrote:Na mladosti svijet ostaje, samo hrabro naprijed i ispreskači te dvolične likove, čuj hvataju se za glavufixer wrote:nista nije bolje neg svadja zena. nausnice samo da znas meni ne smetas. hladno me zaboli sto spominjes vagine, sex i ostala sranja. ja ako ne zelim ne citam. u bih cim netko malo spomene sex i ne znam sta,a da je zensko, od strane drustva je odma okarakterizovan kao kurva i sl. jebes ti drustvo mjesano u kojem svi imaju vishe godina od mene a hvataju se za glavu ako slucajno spomenem sex. pa necu citav zivot pricat o buhtlama, mafijasima po sa,piramidama u visokom. ljudi hajmo se zajebavat. nije sve tako crno..... što je najgore u pravu si.... Pusti mi se tih lažnih moralista, zato im i jeste zlo, jer ih je stid i ne smiju priznati ovo što mi smijemo.... Naravno da nije sve tako crno - ima nas i koji znamo uživati
- GODZZILA
"Red karpet" je sranje u bojama.Ono samo mogu smisliti ljudi koji drustvu serviraju pricu kako zvijezde sa CRO scene se oblace i izgledaju gore od prosijecnog građana hrvatske.Ukratko napravljen da bi se sirotinja "nadanfala tracevima" i digla sebi moralnu i dusevnu vrijedenost kako su bolji od neke severine ili alke itd....A niđe veze.Poruka Crvene tarace je:Svima je govno ukusno poput cokolina,nije samo severini.UffffIrm@ wrote:emisiju...gledala nisam...ali pricaju ljudi da je wanna be red carpet... a nasi novinari to ne znaju napraviti... red carpet je...savrsena doza za nedjeljnu noc
Morao sam
-
sulesavic
Malo si oftopik, ako smijem primijetiti...GODZZILA wrote:
"Red karpet" je sranje u bojama.Ono samo mogu smisliti ljudi koji drustvu serviraju pricu kako zvijezde sa CRO scene se oblace i izgledaju gore od prosijecnog graðana hrvatske.Ukratko napravljen da bi se sirotinja "nadanfala tracevima" i digla sebi moralnu i dusevnu vrijedenost kako su bolji od neke severine ili alke itd....A niðe veze.Poruka Crvene tarace je:Svima je govno ukusno poput cokolina,nije samo severini.Uffff![]()
Morao sam![]()
![]()
![]()
![]()
-
budala_mahnita
Jesil' nindza il' si mindza 
-
nausnica
Odlično opisano, i ja mislim da je svrha tih emisija upravo to.GODZZILA wrote:"Red karpet" je sranje u bojama.Ono samo mogu smisliti ljudi koji drustvu serviraju pricu kako zvijezde sa CRO scene se oblace i izgledaju gore od prosijecnog građana hrvatske.Ukratko napravljen da bi se sirotinja "nadanfala tracevima" i digla sebi moralnu i dusevnu vrijedenost kako su bolji od neke severine ili alke itd....A niđe veze.Poruka Crvene tarace je:Svima je govno ukusno poput cokolina,nije samo severini.
Prohtjelo se Exeru, hoće da je i on Crveni tepih.
- Irm@
ak ti se ne gleda pa ti nemoj... licno ja se uz Red carpet poprilicno ismijem ionak nemam nist pametnije raditi kad sam kuci nedjeljom u ta doba... a
"Ukratko napravljen da bi se sirotinja "nadanfala tracevima" i digla sebi moralnu i dusevnu vrijedenost kako su bolji od neke severine ili alke itd...."
da ne kopiram cijeli koment... ne shvatam sta je u tome loshe
a opet mi nismo Amerika i ne osnivamo fan klubove svakog tv voditelja ili emisije (barem ne vecina)...
"Ukratko napravljen da bi se sirotinja "nadanfala tracevima" i digla sebi moralnu i dusevnu vrijedenost kako su bolji od neke severine ili alke itd...."
da ne kopiram cijeli koment... ne shvatam sta je u tome loshe
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
mIRCerka wrote:Sto? Jel to...ides?nausnica wrote:2008.god će tek biti u znaku uživanja u ovozemaljskim ponudama.
Sa-x više neće biti isti dosadan i isfrustiran. Biće bolji nego ikad!
-
bhsephiroth
pwned !!!obuca wrote:ladyblue18 wrote:mIRCerka wrote: Sto? Jel to...ides?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()