EXER
Moderator: anex
-
nausnica
#1 EXER
Jesam li ja ovo dobro vidjela večeras u emisiji Exer na FTV (šatro bh verzija Red Carpeta - niđe veze, vode je one dvije iz bivše Extre Tuborga što čitaju s idiota, crne i plave kose), onaj mladi riđokosi glumac iz "Lud zbunjen normalan", Muha ili tako nekako se zove zaoprave, bio im gost u studiju, i ove dvije ga pokušale nešto nasankati i podjebavale ga (jako neukusno i bez stila), i on se zijanio, da ne kažem sjebao, digao se, skinuo i bacio mikrofon i rekao im da odlazi jer su neprofesionalne, šukno im ga pravo...
A jedna od ove dvije, ona crne kose, dok je on odlazio, prokomentarisa u eter kako je frajer glup, itd..
Je li to iko vidio osim mene? Šta se ovo dešava oko nas?
A jedna od ove dvije, ona crne kose, dok je on odlazio, prokomentarisa u eter kako je frajer glup, itd..
Je li to iko vidio osim mene? Šta se ovo dešava oko nas?
-
leeloo
Nisam gledala... ali kad god i pogledam živac mi izvuku....
Imaju resurse, imaju teme, ali ne znaju napraviti priču da ga jebeš... Vazda je to nešto plitko, linearno i jadno... bez trunke nekog istraživanja o temi. Nisam do sada vidjela ni jedan dobro napravljen prilog... uvijek je kao tanka kafa... Napitak je dobar, ali te tjera u wc...
Imaju resurse, imaju teme, ali ne znaju napraviti priču da ga jebeš... Vazda je to nešto plitko, linearno i jadno... bez trunke nekog istraživanja o temi. Nisam do sada vidjela ni jedan dobro napravljen prilog... uvijek je kao tanka kafa... Napitak je dobar, ali te tjera u wc...
- DaysleepeR
a ovako izgleda tv soba od nausnice

nista njoj ne promakne

nista njoj ne promakne
- pun_mjesec
ja sam gled'o kad su razgovarale sa kasumovićem (tako nekako se preziva), valjda je to taj lik iz LuZbuN-a
nisam gled'o ni pocetak ni kraj al' sam vidio da tip pokusava da se zeza sa njima, da glumi da place, sad se okrece jednoj sad drugoj, prekrstio noge ko njih dvije itd. e sad sta su njih dvije uradile da razgovor zavrsi tako, nemam pojma...
mozda su ga pitale za treci entitet ili pozvale bakira na telefon
nisam gled'o ni pocetak ni kraj al' sam vidio da tip pokusava da se zeza sa njima, da glumi da place, sad se okrece jednoj sad drugoj, prekrstio noge ko njih dvije itd. e sad sta su njih dvije uradile da razgovor zavrsi tako, nemam pojma...
mozda su ga pitale za treci entitet ili pozvale bakira na telefon
-
pdiddy
Ideja magazina je dobra, medjutim realizacija je slaba.
Neki dan gledam prilog sa nastupa T. Francisa i nigdje covjeka nisu intervjuisali, a fol kao "izvini Terry ali smo se odlucile dati priliku nasim DJ-evima"
Kao da mi ne znamo da im se nije ostajalo do 03h kad je Terry poceo svirati. Mislim dati priliku nasim DJevima je super stvar, ali kada bi to radlii cesce,a ne kao izvlakusu.
Ove dvije su mi simpa pogotovo ona crna, ali ne snalaze se bas u novinarskom radu....steta
Neki dan gledam prilog sa nastupa T. Francisa i nigdje covjeka nisu intervjuisali, a fol kao "izvini Terry ali smo se odlucile dati priliku nasim DJ-evima"
Kao da mi ne znamo da im se nije ostajalo do 03h kad je Terry poceo svirati. Mislim dati priliku nasim DJevima je super stvar, ali kada bi to radlii cesce,a ne kao izvlakusu.
Ove dvije su mi simpa pogotovo ona crna, ali ne snalaze se bas u novinarskom radu....steta
- DaysleepeR
Šta je radila banka?pdiddy wrote:Ideja magazina je dobra, medjutim realizacija je slaba.
Neki dan gledam prilog sa nastupa T. Francisa i nigdje covjeka nisu intervjuisali, a fol kao "izvini Terry ali smo se odlucile dati priliku nasim DJ-evima"![]()
-
nausnica
Ako se ne varam, na kraju odjavne špice piše da je Damir Šehanović autor ili urednik emisije, ne mogu se sad tacno sjetiti. Šega mi što je stavio ove dvije da pokupe sav belaj loše emisije stavljajući ih u prvi plan, a on iz sjene pokreće marionete jer zna šta znači kad te raja pljuje i ne voli kao javnu ličnost. Jer, pitala sam se, što on ne vodi emisiju ako je već uređuje? Ovako ove 2 pokupiše sav belaj.
- Dori
Zato sto se 100% skoncentrisao na malu Lunu, jer mu je to sestricna. Dijete je u komi i da se malo bolje informises (umjesto da gubis vrijeme na vagine i vibraore) znala bi to!nausnica wrote:Ako se ne varam, na kraju odjavne špice piše da je Damir Šehanović autor ili urednik emisije, ne mogu se sad tacno sjetiti. Šega mi što je stavio ove dvije da pokupe sav belaj loše emisije stavljajući ih u prvi plan, a on iz sjene pokreće marionete jer zna šta znači kad te raja pljuje i ne voli kao javnu ličnost. Jer, pitala sam se, što on ne vodi emisiju ako je već uređuje? Ovako ove 2 pokupiše sav belaj.
-
nausnica
Ovo si sad rekla - i nikad više. Šta ti znaš uopće koliko sam ja pomogla maloj Luni, ili Miji, Viktoru i ostalima (za koje tiDena wrote:Zato sto se 100% skoncentrisao na malu Lunu, jer mu je to sestricna. Dijete je u komi i da se malo bolje informises (umjesto da gubis vrijeme na vagine i vibraore) znala bi to!
nikad nisi ni čula od svoje uobraženosti i brbljanja u prazno, a sigurno ni pomogla) organiziranjem uplate novca na njihove
račune, nemoj da te više čujem kako rondaš iokome, sram te i stid bilo derište uobraženo. ODRASTI.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
nausnica wrote:Ovo si sad rekla - i nikad više. Šta ti znaš uopće koliko sam ja pomogla maloj Luni, ili Miji, Viktoru i ostalima (za koje tiDena wrote:Zato sto se 100% skoncentrisao na malu Lunu, jer mu je to sestricna. Dijete je u komi i da se malo bolje informises (umjesto da gubis vrijeme na vagine i vibraore) znala bi to!
nikad nisi ni čula od svoje uobraženosti i brbljanja u prazno, a sigurno ni pomogla) organiziranjem uplate novca na njihove
račune, nemoj da te više čujem kako rondaš iokome, sram te i stid bilo derište uobraženo. ODRASTI.
likovi, ljudi moji...
- Dori
Kao prvo, sto se tice "brbljanja u prazno" idi na Bez Cenzure i izlistaj svoje visoko kvalitetne teme.....nausnica wrote:Ovo si sad rekla - i nikad više. Šta ti znaš uopće koliko sam ja pomogla maloj Luni, ili Miji, Viktoru i ostalima (za koje tiDena wrote:Zato sto se 100% skoncentrisao na malu Lunu, jer mu je to sestricna. Dijete je u komi i da se malo bolje informises (umjesto da gubis vrijeme na vagine i vibraore) znala bi to!
Toliko od mene, jer svaki dalji komentar je suvisan (sve govori za sebe (teme "Vagine" Vibratori" "Nausnica", "Nausnica u slici" i ko zna u cemu sve ne.....), a da ne spominjem podforum Humanitarne akcije. Tu si daleko "aktivna"
Ali, niko nikoga ne sili ni na sta.
A ako si vec dobro informisanana zasto si onda pitala za Damira
a on iz sjene pokreće marionete jer zna šta znači kad te raja pljuje i ne voli kao javnu ličnost. Jer, pitala sam se, što on ne vodi emisiju ako je već uređuje?
A mozda i ti nekad odrastes ....kad kupis stan u Bosmalu, pokazes sise momku najbolje prijateljice ili konacno nadjes videoteku i vibrator koji te zadovoljava. ....*fingers crossed*
- Dori
Ma kakva ba tuca?sesalmir wrote:Evo tuca, ludilo, hajte ljudi po kospice i gledajte. Mozemo i kladionicu organizovat. Trenutni koeficijenti na bet&win 1,6 nusnica 2,2 Dena.
Od sada bojkotujem ovaj forum, jer je sa mindjom njegova kvaliteta jako opala....
Budite mi pozdravljeni!
Ostali imate pp, a neki i mail (ili broj tel.)
- taxi_driver
Dena wrote:Ma kakva ba tuca?sesalmir wrote:Evo tuca, ludilo, hajte ljudi po kospice i gledajte. Mozemo i kladionicu organizovat. Trenutni koeficijenti na bet&win 1,6 nusnica 2,2 Dena.
Od sada bojkotujem ovaj forum, jer je sa mindjom njegova kvaliteta jako opala....![]()
Budite mi pozdravljeni!![]()
Ostali imate pp, a neki i mail (ili broj tel.)
smrc smrc
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Potpissulesavic wrote:Ja bih volio ova godina što brže da prođe i što prije da je zaboravimo... Puno loših vibracija...