Hajd' ponovo, Allaha ti. Što bi rek'o dr Arsla: NISAM SKONT'O!horns&drums wrote:Volim te...vodolija_33 wrote: Moj komentar, da te niko nije pitao za uvaženo mišljenje, odnosio se na tvoje inteligentne ideje koje su bile upućene na uvaženog Komija i mene.
EXCLUSIVNO: Livadic i dalje postize sjajne rezultate
-
vodolija_33
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
inačevodolija_33 wrote:Da, ovo jeste javni portal i naravno da možeš da komentarišeš ali na datu temu. Dakle, ako imaš bilo kakvih "pametnih" komentara na zadatu temu (ako iko uopće može imati na ovkvu temu, pametan komentar): bujrum.horns&drums wrote:Ne ali je ovo javni portal pa bi ipak ti trebala nauciti citati
p.s. razmisli o web cam
p.p.s. pusa
Moj komentar, da te niko nije pitao za uvaženo mišljenje, odnosio se na tvoje inteligentne ideje koje su bile upućene na uvaženog Komija i mene.
halo
bing kako brat
imam jednu kameru.....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Vollim te, Allaha mivodolija_33 wrote:Hajd' ponovo, Allaha ti. Što bi rek'o dr Arsla: NISAM SKONT'O!
- Alfons Kauders
Ma super si !komi wrote: inače
halo
bing kako brat
imam jednu kameru......... web kameru.... idealna za snimanje
osoba za vrijeme oprašivanja
-
vodolija_33
horns&drums wrote:Vollim te, Allaha mivodolija_33 wrote:Hajd' ponovo, Allaha ti. Što bi rek'o dr Arsla: NISAM SKONT'O!![]()
ako ti tako kažeš......-
@ke
al ga ova A zna spustit, onako uvijeno, pazi poredjenja, svaka castA wrote:...Prema tome to pitanje "prodje li ijedan dan..." je kao pitanje "prodje li ijedan dan da lopovi ne kradu?".komi wrote:koliko god vi pametovali ...ima livadić pametnih izjava...
citat: može li ijedan dan proći da islamisti ne naprave neko sranje![]()
fakat čovjek se zapita...
- horns&drums
Ne kazem nego tipkam. I hvala ti sto uzvracas ljubav.Hvala,hvala, hvala...vodolija_33 wrote:horns&drums wrote:Vollim te, Allaha mivodolija_33 wrote:Hajd' ponovo, Allaha ti. Što bi rek'o dr Arsla: NISAM SKONT'O!![]()
ako ti tako kažeš......
- Alfons Kauders
Eto ti joj sta reci...@ke wrote:al ga ova A zna spustit, onako uvijeno, pazi poredjenja, svaka castA wrote:...Prema tome to pitanje "prodje li ijedan dan..." je kao pitanje "prodje li ijedan dan da lopovi ne kradu?".komi wrote:koliko god vi pametovali ...ima livadić pametnih izjava...
citat: može li ijedan dan proći da islamisti ne naprave neko sranje![]()
fakat čovjek se zapita...![]()
- horns&drums
Nema se tu sta reci. Ake i livadic se odavno trude da povale gospodicnu A pa ce joj na svaki post aplaudirati. No rezultati su do dan danas za njih porazavajuci

- Alfons Kauders
Hahahahahorns&drums wrote:Nema se tu sta reci. Ake i livadic se odavno trude da povale gospodicnu A pa ce joj na svaki post aplaudirati. No rezultati su do dan danas za njih porazavajuci![]()
Bas me cude rezultati, jaki likovi pravo !
- horns&drums
Ne, ja sam obrezan@ke wrote:horni, jeste li ti i A pripadnici istog etnosa, sto bi reko skljoco
I da Flu, nivo...
- horns&drums
komi wrote:mislim da je ovo početak velikog prijateljstva između livadića i mene
Ma znamo...

- manijak1
Tač
Kod nas kažu još i ode koncepcija u p.m.
i topica i poruke i dobi Profesor malo materijala za razmišljanje
Profesore nisam dalje čitao
šta mislite o Jeffu
?
Usput zašto omalovažavate Hercegovinu
piše se BiH .A ne Bih
nešto vašim stazama
.
Dobri Akedobri_bosnjan kaže:
Novci i za teren i za gradnju se se, nesumnjivo, naci. Pomoci ce i Visoki saudijski komitet , i Iransko folklorno drusto i Brojne organizacije iz Bih, ali , pitanje je sasvim drugacije prirode.
Sta ako Rijecani, Zagrepcani ili Osijecani, kao vecina u svojim gradovima ( jos uvijek ) - ne zele nesto takvo !
Imaju li i oni pravo da se demokratskim putem izbore za ono sto zele?
--------------------------------------------------------------------------------
Naravno da imaju demokratsko pravo i isto onakvo kakvo imaju recimo stanovnici Sarajeva, Zenice i Tuzle sto se tice crkava.
Usput zašto omalovažavate Hercegovinu
- manijak1
Kaže On
tj. pita Praga
jer Prag obituje sa emuima
.
Žao mi ga njega
( kao da je Makedonac) , sada će odmah na google da poradi na vokabularu i skonta šta je obituje obitovati obitirati ........
ni Indijanci mu ne mogu pomoć'. 
To je trebalo biti duhovito ali nijea ima li u pragu nojeva ?
Žao mi ga njega
Ma kod njega je vazda sušna godinaOde nivo, ake, ode nivo.