Ex-Yu Rocks!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
blues_woman

#1 Ex-Yu Rocks!

Post by blues_woman »

e ljudi ide li iko u travnik na ovaj dogadjaj 23. i 24.7.?.. http://www.pop.ba ako neko do sada nije cuo za desavanje :D
Gatekeeper

Post by Gatekeeper »

ja 1 put čujem za ovaj festival! :o
smiješna mi je ona lista szvari koje trebamo ponijeti, ono je dobro, al smiješno :-D čuj da nam oni govore šta trebamo ponijeti sa sobom! ima li organizovano iz sarajeva?
Pooll

Post by Pooll »

Lista za provjeru:

o Podlogu za spavanje (jer je zabranjeno sijeći grane na borovima) i vreću za spavanje
o Jastuk (ako bez njega ne možete)
o Šorc
o Čarape
o Sat
o Naočale (i sunčane) ili kontakt sočiva (i sredstvo za čišćenje)
o Udobna obuća
o Čepovi za uši ili vata (da možete zaspati dok traje afterparty)
o Vodonepropusna odjeća
o Džemper
o Peškir
o Donje rublje
o Kačket/kapa
o Baterijska lampa, rezervne baterije i sijalica
o Novac (samo koliko vam je potrebno)
o Na jednoj cedulji zapišite kontakt podatke osobe koju treba kontaktirati u slučaju nezgode (za ne daj bože), kao i posebne medicinske podatke (krvna grupa, alergije, ...)
o Lijekovi
o Kontraceptivna sredstva
o Foto-aparat (po mogućnosti za jednokratnu upotrebu)
o Krema za sunčanje
o Nešto za čitanje
o Hrana (samo za ličnu upotrebu kampera)
o Pribor za jelo (i ne zaboravite otvarač za konzerve)
o Najlon kesa (za prljavi veš)
o Lična karta/ vozačka dozvola
o Čista odjeća (da imate u čemu otići kući)
o Sredstva za ličnu higijenu
o OZNAČITE SVE SVOJE STVARI
:lol: :lol: :lol: :lol:
blues_woman

Post by blues_woman »

Gatekeeper wrote:ja 1 put čujem za ovaj festival! :o
smiješna mi je ona lista szvari koje trebamo ponijeti, ono je dobro, al smiješno :-D čuj da nam oni govore šta trebamo ponijeti sa sobom! ima li organizovano iz sarajeva?
i ja sam padala od sege kad sam citala..ali ljudi su dosjetljivi sto jest jest :lol: ... sto se tice prevoza... mislim da iz sa nema organizovano :( zato sam i htjela da vidim ide li iko iz sa :-D ... jer nije problem otici koliko je "problem" vratiti se ako se ne misli nociti tj kampovati :D
konyan

Post by konyan »

Blues_woman, jedan moj jaran ce ici, ja se mislim jos uvijek da li da idem. I on taman trazi nekoga ko hoce da ide. Mozemo se povezati ako hoces radi prijevoza.
blues_woman

Post by blues_woman »

konyan wrote:Blues_woman, jedan moj jaran ce ici, ja se mislim jos uvijek da li da idem. I on taman trazi nekoga ko hoce da ide. Mozemo se povezati ako hoces radi prijevoza.
e ma evo jaranica i ja jos ne znamo hocemo li oba dana ili samo jedan od dana :roll: a koji dan ste dan vi kontali? ili ste mislili oba? :-)
Post Reply