Svijet je isfrustriran a nekamoli neki na forumu.
Brz bolje hajd ti u budizam, pa ono nirvaniraj do zore, samo opusteno.
Nema senlucenja!
zar ti nije bolje da postanes cafir ...margareta wrote:Bila sam u zatocenishtvu od strane mog supruga islamskog fundamentaliste ! ZELIM BEZ PROVOKACIJA informaciju AKO neko ozbiljan moze da mi POMOGNE :KAKO SA ISLAMA PRECI NA KATOLICIZAM i unaprijed iskreno HVALAreaktor wrote:posto si ti primjer totalne degradacije, sigurno ti je poznat princip "s konja na magarca"... eto margi, tako nekako, tebi barem ne bi bilo tesko, a ni kakve goleme stete ne bi bilo... muslimanima baremmargareta wrote:Moze li mi nekopomoci u informaciji kako se sa islama moze preci na Katolicizam ?
Hvala u naprijed
i jos ne kontam kako ti neko moze pomoci u informaciji...
shenlucim sa mentom i kamilicomimigrant wrote:Nemre somun bez dvije kifle da balansira nikako margareta.
Svijet je isfrustriran a nekamoli neki na forumu.
Brz bolje hajd ti u budizam, pa ono nirvaniraj do zore, samo opusteno.
Nema senlucenja!
kad bolje razmislim ...imigrant wrote:Livadicu, pika li se slanje mailom!
Jel more tri maila umijesto da se izgovori?
![]()
sajber cafir
![]()
Prvo, laju ti majka i babo balavce!reaktor wrote:vodenjak, ne laj
i ne pravi se lud, ne bjeze ljudi od islama, bjeze od bijede i sirotinje, pa i sa ovih se prostora islo put zapada... i danas se ide...
a koliko znam, ne odricu se islama ni kada dodju medju krscane, zato ne prodaji maglu i popusti s demagogijom
imigrant wrote:pa dobro sama, pa niko i nije htio s tobom.
ja ti se necu mijesati.
sa skele padam redovno, ali uvijek se docekam na none lagane, ili jos bolje na somun ako je neko ostavio kada je imao renesansni rucak na gradilistu. TO mi pad ublazi.
inace mislis li livadicu slati te mailove ili ne
?
livadic wrote:jedan referentni forumski islamolog*amater ...![]()
bi trebao da se bavi teorijskim pristupom problemu ...![]()
a konkretnim sitnicama se bave placeni profesionalci ...... !!!
ps
po pitanju zlosretnih evropskih muslimana ...
potpuno su mi jasne 2 stvari ...::
1] da permanentno ne primjecuju problem ...
2] da bi problem primjetili ...... tek kada zavrse pod niqabom ...
![]()
![]()
![]()
ali je tada vec prekasno da se ista mijenja ...![]()
margareta wrote:imigrant wrote:pa dobro sama, pa niko i nije htio s tobom.
ja ti se necu mijesati.
sa skele padam redovno, ali uvijek se docekam na none lagane, ili jos bolje na somun ako je neko ostavio kada je imao renesansni rucak na gradilistu. TO mi pad ublazi.
inace mislis li livadicu slati te mailove ili ne
?
Vidim da si onako mocan sa somunima i cevapima a ja ono znas trebam vodica jedva bodem tastaturu pa ...ono reko mouda se smilujes da mi pomognes u kupovini ulaznih vrata i ...mozda ... nekog video nadzorcica... nema veze sto si udren sa skele u noge mozes mi pomoci
nemam nikoga zivim sama a ko ono spomenu lopove i sl ? bojim se lopova ......uuuuh..jooooj ....zzzzzzz.....brrrr...cvokocem ponesi mi komadic skele jel hos ? da nalozim vatru![]()
![]()
![]()
![]()
halal na tako prosperitetnoj radnoj snazi ...manijak1 wrote:Ni cafirski zapad u tom slučaju neće višeimati gdje da traži
prosperitetnu radnu snagu a to može značiti samo jedno
![]()
blago rečeno Faluja svuda oko nas
![]()
što i ne bi bilo tako veselo
zar ne
![]()

sam napravio ...imigrant wrote: p.s. dobar ti ovaj smajli dje ga nadje?

lepi suljo ...manijak1 wrote:![]()
![]()
![]()
Možda sam zaboravio
potpuno osvijetliti ulogu te radne snage
ali vi svakako ne možete iz svog mraka izaći
![]()
a kako stvari stoje morate skoknuti i vi do najbliže stanice
![]()
za komunikaciju sa nebeskim
![]()