amel ledina wrote:Postovanje svim Forumasima koji aktivno ucestvuju u kreiranju ovoga Foruma i onima koji gostuju na forumu
Imam par pitanja na koje bi volio stvarno vase odgovore cak i diskusije pa da krenemo
Da li je ikad iko donosio posljednju odluku u svom zivotu?
Sta je borba za opstanak?
Da li ovim nasim manekenima koji su na vlasti zahvaljujuci nama Da li smo bili i ostali korisne zrtve za njihove ciljeve?

Da li nasoj gradonacelnici trebamo mi ukazivati na socjalne slucajeve pa da ona pred kamerama se raspili od brige i neke pomoci koju izvuku u posljednji cas dadnu.
Hvala unaprijed

Polako! Sta ste svi navalili na momka ko muhe! Mozda isti nije imao iskustva sa pokretanjem tema (ne vdjeh broj postova al' neise).
Evo ja cu pokusat da odgovorim na pitanja.
1.
Da li je ikad iko donosio posljednju odluku u svom zivotu? Jesam. Vise puta, ali svaki put mi zazvoni telefon u trenutku kad to hocu uraditi.
2.
Sta je borba za opstanak? Nisam penzioner, tako da ne znam odgovor na ovo pitanje.
3.
Da li ovim nasim manekenima koji su na vlasti zahvaljujuci nama Da li smo bili i ostali korisne zrtve za njihove ciljeve? Ko ti je konkretno maneken, posto su meni svi ruzni ko lopovi.
4.
Da li nasoj gradonacelnici trebamo mi ukazivati na socjalne slucajeve pa da ona pred kamerama se raspili od brige i neke pomoci koju izvuku u posljednji cas dadnu. Izvini ne znam iz kog si grada, u mom gradu je gradonaceLNIK.
Ja sam otvorila diskusiju.
Mozemo nastaviti.
Hvala na paznji.