Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odmah da kazem, nemam nista protiv nasih junaka niti sam hejter kakav. Svaka cast momcima i ponosan sam na njih
Ali nisam ponosan na nasu bagru ovih 50 000, nocas mozete izaci a kada treba izaci podrzati proteste, penzionere, jadne radnike protiv politicara i lopovske vlasti pljacke onda se krijete. Zasto???????????????
Vidal89 wrote:Odmah da kazem, nemam nista protiv nasih junaka niti sam hejter kakav. Svaka cast momcima i ponosan sam na njih
Ali nisam ponosan na nasu bagru ovih 50 000, nocas mozete izaci a kada treba izaci podrzati proteste, penzionere, jadne radnike protiv politicara i lopovske vlasti pljacke onda se krijete. Zasto???????????????
Kakav smo mi narod
čudo dana je prošlo od prošlogodišnjeg februrara, mozda smo postali sada osvjesteniji hajmo sutra odma proteste narode
Vidal89 wrote:Odmah da kazem, nemam nista protiv nasih junaka niti sam hejter kakav. Svaka cast momcima i ponosan sam na njih
Kakav smo mi narod
Zato sto su ovi momci jednostavno.....pozitivci, a to narod prepoznaje.
.... Ove koje si pomenuo su uglavnom sami krivci za stanje u kojem se nalaze...svojim glasovima..
Takav smo narod.
Ovakve stvari ujedinjuju mnoge razlicite grupacije dok na proteste izlaze oni koje ''boli'' dok drugi ispijaju kahve i cekaju svoj red. Nelogicno ali tako je.
Dok europski sindikati protestuju za 1. Maj mi okrecemo janjce a vec 2. Maja pocinje kuknjava. Apsurdistan.
Zato što je narodu do guše više negativizma, negativnosti, crnila... Ljudi mole Boga da dahnu dušom, da se iskreno provesele kad saznaju da nešto funkcioniše u ovoj državi... Pa dajte više s tim protestima malo popustite. Probali smo. Uspjeli smo samo utrčati u Fahrudinovu zamku i osramotiti se za neviđeno. Imate izbore, pa birajte. Eto vam protesta.
Kakav smo mi narod
zasto ovako niste pisali kad su nogometasi docekani nego sad se uzeli pravit pametni
bili su protesti, jel sve gorilo i sta smo dobili..... narod opet glasao za iste i ne serite vise
Kakav smo mi narod
zasto ovako niste pisali kad su nogometasi docekani nego sad se uzeli pravit pametni
bili su protesti, jel sve gorilo i sta smo dobili..... narod opet glasao za iste i ne serite vise
Pa docekani su nogometasi i fudbaleri isto nema daljnjeg, ali ovo je ko biva tema sto naginje ka protestima i to
Ja sam se pitao kako to da nema teme o protestima penzionera
Gledajuci te napacene skromne jednostavne iskrene ali i razborite postene i sa puno poentirao bih zdravijim jasnijim i postenijim idejama no vecinski dio pucanstva kko zivotare osobito ovaj avgust kada penzije su drasticno kasnile mogu reci da su zasluzili kako niko nije -- imati temu
I sve vezano za njihove zakazane proteste
Narod gladan dobrih i pozitivnih stvari.
Zestoko gladan.
Od protesta nema nista jer cemo biti izmanipulirani od "sljedeceg politickog preduzeca" koje ce biti isto ili gore od ovoga sada.
Za pravog sampiona/e, narod bi izasao na ulice.
Vidis da umiju prepoznati kvalitetu.
Narod gladan dobrih i pozitivnih stvari.
Zestoko gladan.
Od protesta nema nista jer cemo biti izmanipulirani od "sljedeceg politickog preduzeca" koje ce biti isto ili gore od ovoga sada.
Za pravog sampiona/e, narod bi izasao na ulice.
Vidis da umiju prepoznati kvalitetu.
Sta znaci to nema protesta. Nema ih kao nema nista od njih ili pak nema razloga za njih
Svi uspješni ljudi misle pozitivno. Ne poznajem nijedan izuzetak. Bosanci jesu uspješni globalno. E sad, to što je politika velikih igrača nametnula nemoguće uređenje zemlje je druga priča...
Danguba wrote:Takav smo narod.
Ovakve stvari ujedinjuju mnoge razlicite grupacije dok na proteste izlaze oni koje ''boli'' dok drugi ispijaju kahve i cekaju svoj red. Nelogicno ali tako je.
Dok europski sindikati protestuju za 1. Maj mi okrecemo janjce a vec 2. Maja pocinje kuknjava. Apsurdistan.
Prelahko mi gubimo iz vida naše kvalitete. Praznik je da se slavi. Protesti sve manje i manje imaju rezultata u svijetu. Koliko je samo bilo protesta protiv homo brakova diljem Europe pa džaba...
Zato sto ovi momci zasluzuju 50k na ulici. Oni koje bi ti kao skidao su demokratski izabrani. A oni koji bi dosli iza njih ne zasluzuju 50k jer su ista govna