soryy razljutio sam se iznerviro i onako sheban dan ode u nepovrat,.,. sory na sve odeh ja sadit cvijecesmijesni_ste wrote:Aha pa dobro nisi objasnio odmah sve pa zato pitah...sema911s wrote:
po kojem osnovu da mi pise kaznu,. gazda kafane kojeg znam poslovno(tada radio sa prijateljem prodavali mu plin u bocama) stane na moju stranu i prije no sto su sijevnule pesnice upozorio ih,. u murji rekao da su prvi pocei i da sam se branio,. murjaci me zamoliil da vise ne dolazim,.,, posto sam odrasto u svrakinu(znate koji je mrak tamo) ja opet ujutro na kafu,. gazda se smije kaze drugi put cu sutjet boli me za tebe,.,, mada evo koliko od tada ima dolazim cesto i problema nema jest da uvjek ima budaletina, i bice ih,.
a sta ti policija moze ti sam njih dvojca ti sutio oni podjebavali ko moze tu bit kriv,.,., sada zivim u spasovdasnkoj isto prvih par dana bilo pogleda dobacivanja danas slaboo al se neobazires na too,.,.,
nego me zanima mozel se kako prevest ovaj tekst na latinicu cisto me zanima sta piisu

Evo sta Bosnjaci misle o bolesnim nacionalistima,sovinistima i ostalim govnima