Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo me opet.
Pitate se sigurno sta kod mene ima novo?
Pa, ima.
Pocele su mi rasti stidne dlacice.
I narasle su. Tolíko da ja danas obidjoh 5,6 granapa da kupim depilator za stidne dlacice. Pokusase da mi uvale neke zenske.
Koja diskriminacija?
Mi nemamo depilatora.
Mi necemo zenske mi hocemo muske
Jedna teta me jos prosle zime obecala voditi na Treskavicu i rekla je da ponesem par dzemperica i par gacica. Mojoj sreci nije bilo kraja.
Eto zime, eto i nje, eto i dlacica u medjuvremenu, i tangica, samo eto nema depilatora.
a ovi...nekakvi metroseksualci oni se briju da je sve glatko ko macija guza ......ne valja tako...mora se imat malo krzna....inace mogu pomislit da sam sa jaranicom...ili misliti na nju..ono.....kad se dvoje raspomami
dakle brijte bradu , za pazuha i jarančića imate one masinice sto sisaju i ne zaboravite na after šejv
ja ne znam za ta pretjerivanja.
higijena je glavna, a to podrazumjeva brada, pazuh i genitalije.
aftershave obavezno!!!
a ostalo pa neka ima malo tapiserije, ne pretjerano, sve u dozi.
ono totalnos kroz glatko, ma brate to nije za muškarce
eh pa stvarno kako ste dvolicni..svi biste da je zenska bez dlake a vi tapiseriju...mislim da i muskarci trebaju sredit podrucje oko one stvarcice....prsa, ledja...nish odvratnije od muskarca koji je kao gorila..fuj
ima ona veet pjena za tusiranje ...nije to neka muka ni veliki posao...a sto je ljepse- ljepse je...