EURYTHMICS new single out!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
almassy

#1 EURYTHMICS new single out!

Post by almassy »

za one sto su jos u 80-tim, EURYTHMICS ARE BACK AGAIN! (They two are one again :-D ).
7. novembra izlazi ultimate collection (samo greatest hits :sad: + 2 nova singla). Prvi single I'VE GOT A LIFE is out on the 31.October! Mozete ga cuti na davestewart.com. Kao i dosada u nihovoj career single je puni zaokret u odnosu na zadnji album PEACE (1999), i vise je u stilu njihovih pocetaka... imam osjecaj da ce singl biti huge, remix vec pravi dar-mar u britanskim dikotekama!
14. novembra, 8 eurythmics albuma izlazi u digitally remastered formatu + do sada neobjavljene pjesme i live versions. Za prave fans pravi poklon!
sorge_sa

Post by sorge_sa »

evo remixa...... :D :P 8) :oops: ....koji kako ti rece vec hara Londonskim clubovima.......jaci smo nego London....samo da znas :D

http://rapidshare.de/files/6144663/Eury ... x.mp3.html
almassy

Post by almassy »

To sorge! Nisam ni sumnjao! Cilj mi je ukazati eventualnim ljubiteljima A&D, da su napravljenje 2 nove pjesme! I've got a life i Is it just another love affair?
Inace, na moju zalost meni najbolji album od ovog dua 1984 nije remastered i nije uvrsten u grupu od 8 albuma! :sad:
I kako ti se svidja ova nova stvar?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Post Reply