Ili neko smatra da se ovo isplati?
I kad smo vec kod ove dvojke, gledao sam ih neki petak na TV i malo je reci da su ocajni
Moderator: anex
Ne pada mi na pamet wrote:Postoji li nacin da se ovim haharima ukaze da nije fer potrositi pola miliona KM nasih para svake godine na gluposti?
I kad smo vec kod ove dvojke, gledao sam ih neki petak na TV i malo je reci da su ocajni
Biggy wrote:Ne pada mi na pamet wrote:Postoji li nacin da se ovim haharima ukaze da nije fer potrositi pola miliona KM nasih para svake godine na gluposti?
Naravno da se ne isplati. Treba zato ukinuti i nogometnu reprezentaciju, u stvari, kompletan sport, Eurosong, kulturna i naucna takmicenja i simpozije, radionice, ekskurzije, zooloske vrtove... SVE UKINUTI. Jer ti imas nesto protiv Kukrica.
Osim toga, ima nas koji mislimo da Kukric i ekipa odradjuju odlican posao za BHT i promociju ove nam banana drzave.
Ne pada mi na pamet wrote:Postoji li nacin da se ovim haharima ukaze da nije fer potrositi pola miliona KM nasih para svake godine na gluposti?
Haj se prebrojteBiggy wrote:Osim toga, ima nas koji mislimo da Kukric i ekipa odradjuju odlican posao za BHT i promociju ove nam banana drzave.
Izvini Dejane, znam da tebi nije problem spiskati moje pare. Usput, nogometnu reprezentaciju ne finansiraju poreski obveznici, a ekskurzije placaju roditelji, a ja ti nisam tata. Zooloski vrt nazalost finansiram i gledam ga na BHT 1.Biggy wrote:Ne pada mi na pamet wrote:Postoji li nacin da se ovim haharima ukaze da nije fer potrositi pola miliona KM nasih para svake godine na gluposti?
Naravno da se ne isplati. Treba zato ukinuti i nogometnu reprezentaciju, u stvari, kompletan sport, Eurosong, kulturna i naucna takmicenja i simpozije, radionice, ekskurzije, zooloske vrtove... SVE UKINUTI. Jer ti imas nesto protiv Kukrica.
Osim toga, ima nas koji mislimo da Kukric i ekipa odradjuju odlican posao za BHT i promociju ove nam banana drzave.
Ne pada mi na pamet wrote:Izvini Dejane, znam da tebi nije problem spiskati moje pare. Usput, nogometnu reprezentaciju ne finansiraju poreski obveznici, a ekskurzije placaju roditelji, a ja ti nisam tata. Zooloski vrt nazalost finansiram i gledam ga na BHT 1.Biggy wrote:Ne pada mi na pamet wrote:Postoji li nacin da se ovim haharima ukaze da nije fer potrositi pola miliona KM nasih para svake godine na gluposti?
Ne, u zemlji nepotizma, javasluka i nazovi TV voditelja tebi je super, jer dobijes priliku da spiskas 400.000KM svake godine! I sto je najgore, u skladu sa politickim diletantima, ni novinarski ne pokazuju ni najmanje stida.Biggy wrote:Ne pada mi na pamet wrote:Izvini Dejane, znam da tebi nije problem spiskati moje pare. Usput, nogometnu reprezentaciju ne finansiraju poreski obveznici, a ekskurzije placaju roditelji, a ja ti nisam tata. Zooloski vrt nazalost finansiram i gledam ga na BHT 1.Biggy wrote:
Ne finasiraju ni BHT. Otkazi televizor, pa neces ni ti. I jebote u drzavi nepotizma, korupcije, politickih diletanata, mafija svih vrsta, ti se dohvatio Kukrica i Eurosonga. Blago tebi.
Reko' ti. Otkazi televizor. I gledaj u nanu. Ja cu u Eurosong. I Kukrica. Za 6,90 km.Ne pada mi na pamet wrote:Ne, u zemlji nepotizma, javasluka i nazovi TV voditelja tebi je super, jer dobijes priliku da spiskas 400.000KM svake godine! I sto je najgore, u skladu sa politickim diletantima, ni novinarski ne pokazuju ni najmanje stida.
I mozes li mojoj neupucenosti objasniti ko finansira vase pijancenje ako ne ja i moja nana? Da vas bogdom mogu kako skinuti sa sise, ali PO ZAKONU da bi gledao discovery na kablovskoj moram i vama hodzarinu uplatiti.
Ko si ti da mi govoris sta da gledam i gdje da zivim?Biggy wrote:Reko' ti. Otkazi televizor. I gledaj u nanu. Ja cu u Eurosong. I Kukrica. Za 6,90 km.Ne pada mi na pamet wrote:Ne, u zemlji nepotizma, javasluka i nazovi TV voditelja tebi je super, jer dobijes priliku da spiskas 400.000KM svake godine! I sto je najgore, u skladu sa politickim diletantima, ni novinarski ne pokazuju ni najmanje stida.
I mozes li mojoj neupucenosti objasniti ko finansira vase pijancenje ako ne ja i moja nana? Da vas bogdom mogu kako skinuti sa sise, ali PO ZAKONU da bi gledao discovery na kablovskoj moram i vama hodzarinu uplatiti.
A mo's se preselit u Hrvatsku. Pa gledati http://www.youtube.com/watch?v=ErLPTwDH5xg. Za 10 eura mjesecno....
Sta pjenis moj ti?Ne pada mi na pamet wrote:Ko si ti da mi govoris sta da gledam i gdje da zivim?Biggy wrote:Reko' ti. Otkazi televizor. I gledaj u nanu. Ja cu u Eurosong. I Kukrica. Za 6,90 km.Ne pada mi na pamet wrote:Ne, u zemlji nepotizma, javasluka i nazovi TV voditelja tebi je super, jer dobijes priliku da spiskas 400.000KM svake godine! I sto je najgore, u skladu sa politickim diletantima, ni novinarski ne pokazuju ni najmanje stida.
A mo's se preselit u Hrvatsku. Pa gledati http://www.youtube.com/watch?v=ErLPTwDH5xg. Za 10 eura mjesecno....
Tih 6,90 sam ja zaradio i mogu da se zalim kako ih bezhljebari poput tebe trose. Ti od svojih para idi gdje hoces, ali za moje ces polagati racune. Ili pokusaj svoje mudroserije prodati nekoj komercijalnoj televiziji, a taj pokusaj bi volio gledati uzivo. Lako vam je na budzetskoj sisi visiti, ali dobice i ismetica nogicu, pa pokusajte na hayatu naci posao. Sumnjam da bi vam jutarnji dali da radite koliko ste "televizicni". A jos da im zatrazite 400.000 krvavih markica, pa gledali bi vas kao zadnje idiote.
U koje su visine neki sami sebe lansirali na osnovu nicega, to samo kod nas ima.