kablovska tv je u pitanju, bez dodatnih paketa,a gledam na njihovoj stranici da je eurosport 2 u jednom od 2 dodatna paketa, e pa kako sad ga imam na jednom tv-u a na drugom nemam... ?
hvala unaprijed ako neko zna u cemu je fol
Moderators: Charuga, Tomahawk11
samo sto je Hs ubacio i eurosport1samo malo wrote:Nakon sto je HS ubacio ES2 u startni paket, morao je i Elob, logicno.
HS sada ima Eurosport, Eurosport 2 i Sportklub.TheWatcher wrote:samo sto je Hs ubacio i eurosport1samo malo wrote:Nakon sto je HS ubacio ES2 u startni paket, morao je i Elob, logicno.
Pa Elob nikada nije ni iskljucivao Eurosport 1, cijelo vrijeme je u paketu.TheWatcher wrote:samo sto je Hs ubacio i eurosport1samo malo wrote:Nakon sto je HS ubacio ES2 u startni paket, morao je i Elob, logicno.
probaj kanal s19krusty wrote:zna li iko onaj broj kanala na kojem je eurosport 2... na jednom tv-u ga imam od neki dan, i to samo se promjenilo, nisam ga ja trazio i memorisao, a na drugom sada trazio nema ...
kablovska tv je u pitanju, bez dodatnih paketa,a gledam na njihovoj stranici da je eurosport 2 u jednom od 2 dodatna paketa, e pa kako sad ga imam na jednom tv-u a na drugom nemam... ?
hvala unaprijed ako neko zna u cemu je fol