Meni je žao para što se troše na ovu budalaštinu, a posebno se to odnosi kada pošaljemo nekog debila na takmičenje, tipa Fudo i slični.Zoya wrote:Ne znam za vas ali je meni jako žao što nije BiH prošla, ali fakat
Eurosong 2016
Moderator: _BataZiv_0809
- Logovan
#776 Re: Eurosong 2016
- desni
#777 Re: Eurosong 2016
Izdrži Lelkerke prava raja je uz tebepici wrote:
Leklerke na Haparatima....
- dale cooper
#778 Re: Eurosong 2016
Nikada više ne treba dozvoliti ovakav odlazak na Eurosong u smislu da ti dođu ljudi sa lovom i partijsko rodbinskim
vezama i u privatnom angažmanu idu. Ako se nema love, ne treba se ni ići, nismo jedini.
Ili da to organizuju propisno kao i većina drugih zemalja. Da iza te pjesme stane stručni žiri i glasovi i podrška građana ove zemlje.
vezama i u privatnom angažmanu idu. Ako se nema love, ne treba se ni ići, nismo jedini.
Ili da to organizuju propisno kao i većina drugih zemalja. Da iza te pjesme stane stručni žiri i glasovi i podrška građana ove zemlje.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#779 Re: Eurosong 2016
Kad bi bilo kakve srece da se Deenm kao onaj Fazla ni ne vrati u Bosnu poslije Eurosonga 
- It_is_a_Leclerc
#780 Re: Eurosong 2016
Troše svoje, po ko zna koji put.Logovan wrote:Meni je žao para što se troše na ovu budalaštinu, a posebno se to odnosi kada pošaljemo nekog debila na takmičenje, tipa Fudo i slični.Zoya wrote:Ne znam za vas ali je meni jako žao što nije BiH prošla, ali fakat
Lijepo je rečeno da neće koštati ni marke BHT ni državu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#781 Re: Eurosong 2016
Samir-Grof... sHa je ovo sve donovi, Grofovi, imal ko da je Kmet allaha vamsunceKOtepsija wrote:plain vanilla wrote:Samir Sijamhodzic Samir Sijamhodzic Mi smo gnjide nacija ,nismo glasali sramota ,gnjide,dabogda vam pare za dzenazu trebale ,sram vas bilo .Fuj naj bolja je bila nasa pjesma ...Fuj smecari ponavljam vam ,, za Dzenaze vam trebale pare za Dzenaze vam trebale pare ..Za sahranu vam trebale dabogda te pare,, trebale sto ste usparali da ne zovete za svoju zemlju klosari .gnjide to ste vi svi koji niste glasali ...Fuj dijaspora jebo vas onaj ko vas dovede u dijasporu .Umrite cisteci tudze WC i kuce .Umrite srotovi bezobrazni ..To vam ja zelim Samir-Grof.
- sunceKOtepsija
#783 Re: Eurosong 2016
ako nista-bili smo u polufinaluIt_is_a_Leclerc wrote:Leclerc je ovdje u pola 8 napisao da ispadamo. Tako da me ovo nije nimalo iznenadilo, a kamoli bacilo na aparate.dale cooper wrote:Šta bi, već gotovo sijelo?Jel' neko provjerio šta je sa Leclercom?
Nije valjda na aparatima?
![]()
Eurosong je visoka produkcija. Vidjeli ste danas te holograme, spektakularne grafike... Rusi ove godine 17 miliona eura uložili u cijeli projekat. Ne možete žicom, folijama i pričom o izbjeglicama na to. To ljude ne zanima i to ljudi, realno, neće da vide jer izbjeglice danas malo ko voli.
Šteta što nam je propao niz. Ali eto.
-
Samprotivsviju
#784 Re: Eurosong 2016
Vala meni i nije, bili smo losi sto jest jestZoya wrote:Ne znam za vas ali je meni jako žao što nije BiH prošla, ali fakat
Pjesma i nije losa koliko scenski nastup i koreografija
Deen i Jala totalno odudaraju od Ane i Dalal...zica wtf?
Na stranu to sto je ovo ljubavna pjesma i sto se odmah na pocetku znalo da Deen i Dalal bas i nisu dobra kombinacija, Deen je previse feminiziran a Dalal muskobanjasta...ma hiljadu stvari...ne da mi se pisati
Meni je dosad najvise bilo zao Regine od svih nasih nastupa
- animals
#785 Re: Eurosong 2016
Ova Evrovizija je ionako bezvezno takmicenje..
i kao takvo, nedostizno
i kao takvo, nedostizno
- Logovan
-
al-em
#787 Re: Eurosong 2016
Al u ku.rcu.It_is_a_Leclerc wrote: Lijepo je rečeno da neće koštati ni marke BHT ni državu.
- pici
#788 Re: Eurosong 2016
al-em wrote:OVAJ DEEN KAKAV JE DA JE,NAŠ JE , MI VEĆEG PEDERA NEMAMO !
-
vade_mecum
-
bosanska senzacija
#790 Re: Eurosong 2016
Treba napraviti peticiju da se ovog lika zaposli kao komentatora svih bitnijih događaja u BiH, počevši od utakmica do Eurosonga.plain vanilla wrote:Samir Sijamhodzic Samir Sijamhodzic Mi smo gnjide nacija ,nismo glasali sramota ,gnjide,dabogda vam pare za dzenazu trebale ,sram vas bilo .Fuj naj bolja je bila nasa pjesma ...Fuj smecari ponavljam vam ,, za Dzenaze vam trebale pare za Dzenaze vam trebale pare ..Za sahranu vam trebale dabogda te pare,, trebale sto ste usparali da ne zovete za svoju zemlju klosari .gnjide to ste vi svi koji niste glasali ...Fuj dijaspora jebo vas onaj ko vas dovede u dijasporu .Umrite cisteci tudze WC i kuce .Umrite srotovi bezobrazni ..To vam ja zelim Samir-Grof.
Obećavam da ću onda plaćati pretplatu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#791 Re: Eurosong 2016
Ma bas tako. Ovo je bilo klasicno kupio babo sinu da nas predstavlja na Eurosongu. Pa kako da se ljudi identifikuju sa tim? Sa spodobom koja se majicom obracunava sa imaginarnim "hejterima" dok pod zastavom ove drzave sjedi u grin rumu. O cemu ba mi pricamo?dale cooper wrote:Nikada više ne treba dozvoliti ovakav odlazak na Eurosong u smislu da ti dođu ljudi sa lovom i partijsko rodbinskim
Idite na Hajat, to vam je mjera.
- pici
#792 Re: Eurosong 2016
najbolji eurosong nasiH do sad, suze mi na oci... od sHege 
- avetinja
#793 Re: Eurosong 2016
Fudo kao gestapovac, Jala kao vehabija, Dalal podsjeća na bombon sa haljinom, Ana i prateći vokali umotani u folije, pa gdje će to na dobro izaći. Još bodljikavu žicu stavili na binu, a Evropa kuburi baš sa tim. Kao da su ih prcali u mozak. I za kraj, Fuad sa majicom "Torbicom ih, Fuade". Prvi put da se nismo plasirali u finale, neka nismo. Ne prolazi bućkuriš u Evropi. Još kada uzmeš u obzir da su se mlavili na Vlašiću, dobro je ispalo. Šteta što Don Veliki Brat nije išao. Možda nam ne bi smjeli saopštiti da nismo prošli, da čovjek ne povalja voditelje, organizatore i sudije.
- Muhamed Đakmić
#794 Re: Eurosong 2016
Nezadovoljni fanovi niču sa svih strana. Fudo, trebali ste u finale proćihu pasji skote majku ti jebem imas vremena za ispadanje na eurosongu i za soping po stokholmu a nemas vremena da odgovoris fanovima na poruke jel sugo smrdljiva. da bogda koncert jednom napravio pakad ti dodje 10 ljudi da ti jebu sve po spisku da skontas sta su fanovi i sto ne valja bit peder. Sugavac jedan da si bar dobro pjevo ja sam plako veceras kad ona procita imena ko ide u finale a nema fude nema bosne. Pa jel vas boga strah pa prestavljate svoju zemlju moji su preci ovdje kosti ugradili a vi pjevate ko kake pickice ti to fudo i jesi a onaj dzala vehabija more samo u siriju otic kakav je tamo je dobrodoso. sto se tice one kurvetine s vladom keljenderom hoda more mu kci bit al ne to je ljubav oni se razumiju ona kurvetina ona druga sumo hrvacica dobro nam nisu zabranili ikad vise da dodjemo na eurosong
-
vade_mecum
#795 Re: Eurosong 2016
isti kurac bi bio da nisu isli od lafo svojih para.i isti ljudi bi isli, doduse mozda u prosirenom sastavu. zoster je htio prije koju godinu u svojoj reziji pa nisu dobili dozvolu.dale cooper wrote:Nikada više ne treba dozvoliti ovakav odlazak na Eurosong u smislu da ti dođu ljudi sa lovom i partijsko rodbinskim
-
dezurni_ucenik
#796 Re: Eurosong 2016
Kakvi ste vi dusmani, ccc . Nikakve patriJote

- pici
#797 Re: Eurosong 2016

-
Qoom
#798 Re: Eurosong 2016
Fudo ko i Osim, zamalo u finalu.
- nadžak
#799 Re: Eurosong 2016
Mislio sam da će više zajebancije biti ovdje kad je Fuad pokazao onu majicu, kad ono tanko, par postova samo.
Dobar fol pravo.

Dobar fol pravo.