julisiz es grant wrote:A koga će oni predstavljati? Treći entitet?dusa_raskopuša wrote:Dje ce iskopat' 50.000 KM? Ope' po narodu, m?
julisiz es grant wrote:Sve je to dogovoreno...red na Hrvate da nas predstavljaju, pa se "sami" ponudili.
Moderator: _BataZiv_0809
julisiz es grant wrote:A koga će oni predstavljati? Treći entitet?dusa_raskopuša wrote:Dje ce iskopat' 50.000 KM? Ope' po narodu, m?
julisiz es grant wrote:Sve je to dogovoreno...red na Hrvate da nas predstavljaju, pa se "sami" ponudili.
Upravo. Jebeš Eurosong, ne znam čemu ovolika kuknjava. Bezvezno bacanje novca.mayab wrote:Sto se mene tice, pametnije bi im bilo da pare uloze u digitalizaciju, ovo ja bruka i sramota, BH drzavna televizija, sa sramotnim kvalitetom slike!
Sto se ove tvoje ideje tice, ona je 10.mayab wrote:Sto se mene tice, pametnije bi im bilo da pare uloze u digitalizaciju, ovo ja bruka i sramota, BH drzavna televizija, sa sramotnim kvalitetom slike!
A ovo sa Zosterom, ako su oni tu zaista iskreni i ne zajebavaju se, ja bi ih pustio, ako su Zosterovci u tome vidjeli priliku za reklamu benda
leet wrote:Pare sam uzeo ja.
Ehehe.. Digitalizacija za 50.000 KM...mayab wrote:Sto se mene tice, pametnije bi im bilo da pare uloze u digitalizaciju, ovo ja bruka i sramota, BH drzavna televizija, sa sramotnim kvalitetom slike!
A ovo sa Zosterom, ako su oni tu zaista iskreni i ne zajebavaju se, ja bi ih pustio, ako su Zosterovci u tome vidjeli priliku za reklamu benda
dobro je bolan, skontali smo da su ti prijatelji-LIBERO- wrote:Zoster je apsolutno ozbiljan. Ni fening im ne treba. A ne znam kakva je situacija za tu kotizaciju i koliko BHT treba uplatiti za to. Sve drugo Zoster i njihovi prijatelji, bi finansirali
Ma bojim se da je ta kotizacija samo desetak posto , valja platiti put i ostale luksuze četi glavonja koji "moraju" tu oticiPoint. wrote:Jel to BHRT nema 50.000 KM za uplatu?
Sada će oni iz Zostera morati plaćati luksuze.mayab wrote:Ma bojim se da je ta kotizacija samo desetak posto , valja platiti put i ostale luksuze četi glavonja koji "moraju" tu oticiPoint. wrote:Jel to BHRT nema 50.000 KM za uplatu?
Sigurno nece gdje bi trebalo nego ce sebi stavit u đep.Njima najvise i odgovara sto ga biti nece.Lopovska posla.Irm@ wrote:iskreno..sve sto je rekla je pravno tacno i iako mi je zao sto nas nema na Eurosong-u barem je lijepo ova Babovic objasnila..
naravno i dalje ostaje pitanje u sta ce se te pare potrositi jer ako se dobro sjecam prosle godine nas je Eurosong kostao 360 000 KM..
http://www.klix.ba/magazin/muzika/euros ... /121217085
a zasto ih ne bi imali svi mi placamo pretplatu isto kao i prosle godine..a sumnjam da im se profit od reklama smanjio tako da mislim da para ima ali eto odlucili su da ih "pametnije" potrose jer je kriza.. sto gospodin kaze i njima je kriza pa im dzepovi prazni..un1ted wrote:Pa gdje da ih potrose i kako, kada ih ni nemaju !? Ne kontam !?
Izgleda da ipak ne idemo.dusa_raskopuša wrote:Je l' idemo il' je gotovo?
Lejla Babović nema pojma, priča gluposti i kvalitetno melje nebuloze.Irm@ wrote:iskreno..sve sto je rekla je pravno tacno i iako mi je zao sto nas nema na Eurosong-u barem je lijepo ova Babovic objasnila..
naravno i dalje ostaje pitanje u sta ce se te pare potrositi jer ako se dobro sjecam prosle godine nas je Eurosong kostao 360 000 KM..
http://www.klix.ba/magazin/muzika/euros ... /121217085
U povodu zvanicnog objasnjenja BHRTV da samo ova tv kuca ima pravo izbora BH predstavnika za Eurosong,te da se to pravo ne moze prenositi na treca lica,FACE tv koja je ponudila BHRTV da sama organizira i producira festival,takmičenje BH Euorosong objasnjava javnosti:
Mi znamo pravila Eurosonga,i nismo trazili od BHRTVa da nam PRENESE pravo izbora,niti smo trazili da mi biramo najbolju pjesmu um
jesto BHTV-a.Face tv ,odnosno nasa jedinica za produkciju-FACEAgency/ ponudila je BHRTVu samo da organizira i producira festival BH Eurosong,naravno i iskljucivo po pravilima Evrovizije i pravima BHRTV-a koja su nam itekako poznata.
Face tv smatra da je BHRTV jednostavno morala organizirati izbor za pjesmu Evrovizije jer je to izuzetna prilika za promociju nase drzave u Evropi i svijetu i iskljucivo iz tih razloga,da bi POMOGLA drzavnoj televiziji ,Face tv je ponudila svoje resurse,ljude,znanje i iskustvo.
Zao nam je sto BHRTV svoje odustajanje od Eurosonga opravdava pricama koje nemaju veze sa stvarnoscu niti sa ponudom Face tv.
potpisujemHalcyon wrote:Upravo. Jebeš Eurosong, ne znam čemu ovolika kuknjava. Bezvezno bacanje novca.mayab wrote:Sto se mene tice, pametnije bi im bilo da pare uloze u digitalizaciju, ovo ja bruka i sramota, BH drzavna televizija, sa sramotnim kvalitetom slike!