Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Klitemnestraaa wrote:
Nebitno je zvalo se 'informalno ucenje', 'neformalno' ili 'govnoodovce'. Bitan je kontekst citavog posta koji sam nekoliko puta objasnila.
Helou, Zemlja zove Mars Ja i jesam reagovala zato sto kontekst to tvoje "'govnoodovce" odbacuje k'o strano tijelo.
Klitemnestraaa wrote:već ulaganje u karijeru bar nekih 10ak-15ak godina od obrazovanja u raznim državama, informalnog i neformalnog obrazovanja, napredovanja na poslu, neprestanog usavršanja
Neko ko je na Vi s terminima bi pomislio da je za informalno obrazovanje potreban paranormalan angazman.
Dobro, ae, gordo zvuci, ali necemo pretjerivat.
Hmn....zakuha pa pobjegne, nema vremena.
Grkinjo draga, upratila sam da imas dvadeset jednu cini mi se , nisam ja bas puno starija, ali...kad nesto tvrdis-brani to, ili kao pametna cura uvidi da grhjesis, budes li u zivotu bjezala cim ti se neko suprotstavi,narocito kvalitetnim argumentima, nema te nigdje.
Klitemnestraaa wrote:
Nebitno je zvalo se 'informalno ucenje', 'neformalno' ili 'govnoodovce'. Bitan je kontekst citavog posta koji sam nekoliko puta objasnila.
Helou, Zemlja zove Mars Ja i jesam reagovala zato sto kontekst to tvoje "'govnoodovce" odbacuje k'o strano tijelo.
Klitemnestraaa wrote:već ulaganje u karijeru bar nekih 10ak-15ak godina od obrazovanja u raznim državama, informalnog i neformalnog obrazovanja, napredovanja na poslu, neprestanog usavršanja
Neko ko je na Vi s terminima bi pomislio da je za informalno obrazovanje potreban paranormalan angazman.
Dobro, ae, gordo zvuci, ali necemo pretjerivat.
Ako prihvatimo definiciju koju sam ja navela iz izvora kojeg sam navela, da, potreban je angažman. Probaj naučiti sama strani jezik pa ćeš vidjeti.
Ako prihvatimo definiciju koju si ti navela iz izvora kojeg si navela, da, potreban je angažman. Probaj izmijeniti sve svoje svakodnevne navike i društvo kojim si okružena pa ćeš vidjeti.
Btw imaš od Charlesa Duhigga knjigu "The Power Of Habit" u kojem govori kako je najteže boriti se protiv svojih navika jer su to svakodnevne stvari kojih uopće nismo svjesni. I baš zato što je to navika teško nam je osvijestiti neke stvari koje možemo promijeniti, a nismo ni svjesni koliko djeluju na nas budući da su to stvari koje svakodnevno ponavljamo. A teško nam ih je promijeniti ih jer smo se navikli. I treba angažman. To je u domenu informalnog učenja/cjeloživotnog učenja, koju god definiciju preferiraš.
DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
jesi li se predomislio nakon citanja postova ˝nasih˝ dama ?
DZONPI wrote:Ljudi nema nista bez nasih zena.Putujem svaki dam na poso,vidjam bruku ljudi ali Europske zene pa da hoce kaka naletit da se okrenem.Veliko NE.Pa nase su zene izmislile ljepotu,nacin odjevanje.Pa ove Europske ni frizure,ni fine haljine ili suknje,sve nesto jednostavno,farmerke,maja,debele,ama nikakve.Zato skidam kapu nasim zenama.Najljepse ste.
Klitemnestraaa wrote:Btw imaš od Charlesa Duhigga knjigu "The Power Of Habit" u kojem govori kako je najteže boriti se protiv svojih navika jer su to svakodnevne stvari kojih uopće nismo svjesni. I baš zato što je to navika teško nam je osvijestiti neke stvari koje možemo promijeniti, a nismo ni svjesni koliko djeluju na nas budući da su to stvari koje svakodnevno ponavljamo. A teško nam ih je promijeniti ih jer smo se navikli. I treba angažman. To je u domenu informalnog učenja/cjeloživotnog učenja, koju god definiciju preferiraš.
lijepa u dusi wrote:Toliko polemike o prostoj tezi - sto vise kompleksa, vise sredjivanja
Ne bih se ja bas s ovime slozila! Zena mora biti cista i uredna. I mora biti dotjerana. Pod time ne mislim na umjetne nokte, res iskvarcana i utegnuta na izvolte.
I to nije stvar kompleksa, nego brige o sebi.
To je stvar licne higijene po meni, ne sredjivanja. S time se svakako slazem.
Ali je cinjenica da ce se kod nas u centru grada rijetko vidjeti djevojka koja seta u lezernoj kombinaciji, bez ili s vrlo malo sminke, prirodne kose...
To je sve utegnuto, namazano, popeglane kose, kila sminke, none se cakle, minici sijevaju...
Do prodavnice se ide obavezno u farmerkama, a puderom na licu, frizurom... Ne pamtim kad vidjeh opustenu djevojku u gradu.
To je u prevodu "zena treba..." isto kao sto i "musko treba...". Realno, jedan od velikih ubica braka je to se sto i jedno i drugo, i suprug i supruga, zapuste u smislu da se zdebljaju, otromble, neuredjuju... Ne kazu dzaba ako se u braku (sa poduzim stazom) iznenada i naoko bez razloga pocnu sredjivati i dotjerivati da je u igri neko treci. dakle, zena treba biti uredjena, u nekim normalnim granicama i prema trenutnim okolnostima, kao i musko. Ako mi pocne zabusavati ja odmah drugu trazim.