europska vozacka u usa

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
Troll_Happens

#1 europska vozacka u usa

Post by Troll_Happens »

Da li neko ima iskustva da li se moze voziti sa njemackom vozackom u americi ako se ode turisticki. Naravno auto bi bio na americkim tablama..
ladyada

#2 Re: europska vozacka u usa

Post by ladyada »

mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik :lol: :lol: :lol: u rent a caru ........
Troll_Happens

#3 Re: europska vozacka u usa

Post by Troll_Happens »

ladyada wrote:mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik :lol: :lol: :lol: u rent a caru ........
ne mislim rent a car mislim privatno auto od rodjaka.. :D
nema veze jel automatik vozim i jedan i drugi..
solo2

#4 Re: europska vozacka u usa

Post by solo2 »

Jedan001 wrote:
ladyada wrote:mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik :lol: :lol: :lol: u rent a caru ........
99.9% moze ali cisto zbog osiguranja, trebate se raspitati u lokalnom DOT da nebi bilo kakvih problema..
Troll_Happens

#5 Re: europska vozacka u usa

Post by Troll_Happens »

solo2 wrote:
Jedan001 wrote:
99.9% moze ali cisto zbog osiguranja, trebate se raspitati u lokalnom DOT da nebi bilo kakvih problema..
okey super hvala na info :thumbup:
Melami

#6 Re: europska vozacka u usa

Post by Melami »

Vozacka ne vazi u USA ali ako vozis normalno, niko te nece zaustaviti, tako da mozes voziti sa tom vozakom iako je ilegalno.Ako te zaustave reci samo da si tu tek dosao i to je to. Prijatni su policajci, valjda ti prodje, al en trebas brinuti ako vozis normalno.
Post Reply