europska vozacka u usa
- Troll_Happens
#1 europska vozacka u usa
Da li neko ima iskustva da li se moze voziti sa njemackom vozackom u americi ako se ode turisticki. Naravno auto bi bio na americkim tablama..
- ladyada
#2 Re: europska vozacka u usa
mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik
u rent a caru ........
- Troll_Happens
#3 Re: europska vozacka u usa
ne mislim rent a car mislim privatno auto od rodjaka..ladyada wrote:mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik![]()
![]()
u rent a caru ........
nema veze jel automatik vozim i jedan i drugi..
-
solo2
#4 Re: europska vozacka u usa
99.9% moze ali cisto zbog osiguranja, trebate se raspitati u lokalnom DOT da nebi bilo kakvih problema..Jedan001 wrote:ne mislim rent a car mislim privatno auto od rodjaka..ladyada wrote:mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik![]()
![]()
u rent a caru ........
- Troll_Happens
#5 Re: europska vozacka u usa
okey super hvala na infosolo2 wrote:99.9% moze ali cisto zbog osiguranja, trebate se raspitati u lokalnom DOT da nebi bilo kakvih problema..Jedan001 wrote:ne mislim rent a car mislim privatno auto od rodjaka..ladyada wrote:mislis rent a car ili necije tako auto ........ rent a car znam da moze 100% kolegica isla prije 3 godine i iznajmila auto 4 sedmice da predje rout 66 .......... samo svi su auti bili automatik![]()
![]()
u rent a caru ........
-
Melami
#6 Re: europska vozacka u usa
Vozacka ne vazi u USA ali ako vozis normalno, niko te nece zaustaviti, tako da mozes voziti sa tom vozakom iako je ilegalno.Ako te zaustave reci samo da si tu tek dosao i to je to. Prijatni su policajci, valjda ti prodje, al en trebas brinuti ako vozis normalno.