Europronet vs Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Sve je krenulo naopako kad je direktor postao predsjeddnik zelje :-D .
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Europronet objavio detalje o cablezoni:

http://europronet.ba/index.php

Logosoft nastavlja u autistickom maniru i trazi "saradnike" za svoj LOL portal,koji je sinonim za dokonluke,primjer:"Natalitet u Portugaliji i sl.".
Kao sto je nekad "Info Magazin" postao casopis za 13-godisnjake,cini se i da Logosoft postaje djecije okupljaliste.
network_freak

Post by network_freak »

@[Matrix]

ne seri vise molim te

kako je epn objavio cijene novih paketa govoris kako ces preci kod njih a i dalje seres po logosoftovom forumu

dodje mi da odem u logosoft i placam im da ti ne daju da se spajas na net preko njih
Qler

Post by Qler »

a, dosli su i predstavnici lol-a :D
[Matrix]

Post by [Matrix] »

network_freak wrote:@[Matrix]

ne seri vise molim te

kako je epn objavio cijene novih paketa govoris kako ces preci kod njih a i dalje seres po logosoftovom forumu

dodje mi da odem u logosoft i placam im da ti ne daju da se spajas na net preko njih

Rekoh ,Logosoft postade djecije okupljaliste.Sine,slobodno ti idi do cika
i trazi da ispune tvoje zelje.

Naravno da jos koristim Logosoft,jer sve ovo je samo zbog toga da
shvate kkave gluposti prave i kako neko vidi te gluposti i na njih reaguje.

P.S
Odnedavno je moj bratac, po mojoj preporuci ,pretplacen na Europronet.
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Qler wrote:a, dosli su i predstavnici lol-a :D
Cudno je da ih uglavnom krasi ne-tolerancija i nerazumjevanje problema.
Mozda je uzrok i klaustrofobija izazvana forumom koji komentiraju samo oni za Logosoft hvale puni korisnici,svi ostali jednostavno se obrisu.
Da nebude zabune i ja bih imao koju rijec hvale za LS,ali oni su nedorasli da razumiju ne samo pokude nego i pohvale.
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Da ne- zaboravim,jucer objavljeno na Europronet stranici:

http://www.europronet.ba/novosti.php?clanak=57
Pooll

Post by Pooll »

Qler wrote:a, dosli su i predstavnici lol-a :D
dovoljno je samo reci: :lol: lol bez dvotacki :D
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Jednu misteriju nikako da rijesim.Vec danima je konekcija veoma losa)stalno pucanje,download dialupski).Posaljem email sa zalbom i opisom problema Logosoftovom suportu i vidi cuda,konekcija se toliko popravi da nemogu vjerovat.Ipak u toku dana ili noci sve se opet vrati na staro pa opet posaljem email i opet cudo.Nazovem support na telefon,ljubazni decko se javi i prica mi price o HS-u,kako je do njih i tako to.Daklem,rijesite misteriju.Ako je problem do HS kako to i sta to Logosoftovci urade pa se konekcija DRASTICNO popravi u nekoliko minuta.Mnogo je tu lazi,cini mi se.
Napominjem da je signal koji ocitavam na modemu,isti i kad konekcija radi lose i dobro.
srlek

Post by srlek »

Kako vam se da patiti - uzmete fino ADSL i zaboravite i na jacinu signala i na CATV operatere i imate internet konekciju oko koje se ne morate sekirati...
Prenj

Post by Prenj »

Zar je korektno na siteu u vlasnistvu jedne kompanije blatiti drugu?
debela

Post by debela »

po tome bi bilo zasto pisati i o cemu jer ce se neko naci uvrijedjen.
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

srlek wrote:Kako vam se da patiti - uzmete fino ADSL i zaboravite i na jacinu signala i na CATV operatere i imate internet konekciju oko koje se ne morate sekirati...
Koliko me sjecanje sluzi u decembru ADSL dan ili dva nije nikako radio. I Zasto taj isti posrani BH TELECOM ne dozvoli ostalim da pruzaju svoje usluge putem ADSL-a?
[Matrix]

Post by [Matrix] »

"Zasto taj isti posrani BH TELECOM ne dozvoli ostalim da pruzaju svoje usluge putem ADSL-a?"

Zaista pravo pitanje,ali kome postaviti takovo pitanje.Koliko se sjecam ista situacija je bila u Hrvatskoj.Monopolist ,tada cini mi se HT nije dozvoljavao nikome da se okoristi blagodetima ADSL,ali je sve nekako progurao ISKON i sada je ta usluga veoma rasirena kod susjeda,dok je kablovski nekako gurnut u stranu,kao nuzno zlo,jer je djeljeni medij i zavsi od mnostva faktora.Cini se ovdje je kljucni faktor,ta nesretna firma HS CTV koja daje usluge kablovske TV i ima nekvalitetnu infrastrukturu,tako da su kvarovi vrlo cesti.Moje glavne zamjerke Logosoftu ,ipak nisu,kvalitet usluge koliko jedno stagniranje u ponudi novih usluga.
TourniqueT

Post by TourniqueT »

[Matrix] wrote:To samo pokazuje da unutar firme nema nikakvog ili ima vrlo malog respekta prema uvodjenjju novina.
Nemam nishta protiv prvih, drugih, niti trecih... nemam skim a ni protiv koga...

Al dali ti znas da kad je LoL pravio wirless konekcije i kad su raja brijali po stranim game serverima sa najboljim pingom ikad zabiljezenim gdje su tada bili ostali provideri ?

Ja cu ti reci... ucili razliku izmedju paralelnog i crossover kabla...
Qler

Post by Qler »

uveo sam cable net 25. ali zbof azurnosti hs-a jos uvijek mi nisu pojacali signal i sada samo gledam kako mi modem pici lightshow na stolu! :x
debela

Post by debela »

nacekaces se, a i kad ti pojacaju signal veza ce ti pucati tri puta u minuti. batali dok je vrijeme.
Qler

Post by Qler »

ma fino cu im se sjetiti famalije :D jutros u 9 sam ih zvao epn da ih podsjetim! izvinjavaju se! ako danas ne dobijem net fino sutra zovem hs i kazem, necu platiti modem dok ne dobijem net! ionako ga ne koristim! boli me q!
addem

Post by addem »

Bihnet je najskuplji ali ima jednostavno najbolju uslugu.
Qler

Post by Qler »

samo da im je veci limit
bar 5GB za onih 35KM uzeo bih... ovako se moram zadovoljiti sa ovm...
Post Reply