Europronet vs Logosoft
Moderator: Benq
-
Celicna_saka
Sve je krenulo naopako kad je direktor postao predsjeddnik zelje
.
- [Matrix]
Europronet objavio detalje o cablezoni:
http://europronet.ba/index.php
Logosoft nastavlja u autistickom maniru i trazi "saradnike" za svoj LOL portal,koji je sinonim za dokonluke,primjer:"Natalitet u Portugaliji i sl.".
Kao sto je nekad "Info Magazin" postao casopis za 13-godisnjake,cini se i da Logosoft postaje djecije okupljaliste.
http://europronet.ba/index.php
Logosoft nastavlja u autistickom maniru i trazi "saradnike" za svoj LOL portal,koji je sinonim za dokonluke,primjer:"Natalitet u Portugaliji i sl.".
Kao sto je nekad "Info Magazin" postao casopis za 13-godisnjake,cini se i da Logosoft postaje djecije okupljaliste.
-
network_freak
@[Matrix]
ne seri vise molim te
kako je epn objavio cijene novih paketa govoris kako ces preci kod njih a i dalje seres po logosoftovom forumu
dodje mi da odem u logosoft i placam im da ti ne daju da se spajas na net preko njih
ne seri vise molim te
kako je epn objavio cijene novih paketa govoris kako ces preci kod njih a i dalje seres po logosoftovom forumu
dodje mi da odem u logosoft i placam im da ti ne daju da se spajas na net preko njih
- [Matrix]
network_freak wrote:@[Matrix]
ne seri vise molim te
Rekoh ,Logosoft postade djecije okupljaliste.Sine,slobodno ti idi do cika
i trazi da ispune tvoje zelje.
Naravno da jos koristim Logosoft,jer sve ovo je samo zbog toga da
shvate kkave gluposti prave i kako neko vidi te gluposti i na njih reaguje.
P.S
Odnedavno je moj bratac, po mojoj preporuci ,pretplacen na Europronet.
- [Matrix]
Cudno je da ih uglavnom krasi ne-tolerancija i nerazumjevanje problema.Qler wrote:a, dosli su i predstavnici lol-a
Mozda je uzrok i klaustrofobija izazvana forumom koji komentiraju samo oni za Logosoft hvale puni korisnici,svi ostali jednostavno se obrisu.
Da nebude zabune i ja bih imao koju rijec hvale za LS,ali oni su nedorasli da razumiju ne samo pokude nego i pohvale.
- [Matrix]
Da ne- zaboravim,jucer objavljeno na Europronet stranici:
http://www.europronet.ba/novosti.php?clanak=57
http://www.europronet.ba/novosti.php?clanak=57
- [Matrix]
Jednu misteriju nikako da rijesim.Vec danima je konekcija veoma losa)stalno pucanje,download dialupski).Posaljem email sa zalbom i opisom problema Logosoftovom suportu i vidi cuda,konekcija se toliko popravi da nemogu vjerovat.Ipak u toku dana ili noci sve se opet vrati na staro pa opet posaljem email i opet cudo.Nazovem support na telefon,ljubazni decko se javi i prica mi price o HS-u,kako je do njih i tako to.Daklem,rijesite misteriju.Ako je problem do HS kako to i sta to Logosoftovci urade pa se konekcija DRASTICNO popravi u nekoliko minuta.Mnogo je tu lazi,cini mi se.
Napominjem da je signal koji ocitavam na modemu,isti i kad konekcija radi lose i dobro.
Napominjem da je signal koji ocitavam na modemu,isti i kad konekcija radi lose i dobro.
- Drvosjeca iz Dejcica
Koliko me sjecanje sluzi u decembru ADSL dan ili dva nije nikako radio. I Zasto taj isti posrani BH TELECOM ne dozvoli ostalim da pruzaju svoje usluge putem ADSL-a?srlek wrote:Kako vam se da patiti - uzmete fino ADSL i zaboravite i na jacinu signala i na CATV operatere i imate internet konekciju oko koje se ne morate sekirati...
- [Matrix]
"Zasto taj isti posrani BH TELECOM ne dozvoli ostalim da pruzaju svoje usluge putem ADSL-a?"
Zaista pravo pitanje,ali kome postaviti takovo pitanje.Koliko se sjecam ista situacija je bila u Hrvatskoj.Monopolist ,tada cini mi se HT nije dozvoljavao nikome da se okoristi blagodetima ADSL,ali je sve nekako progurao ISKON i sada je ta usluga veoma rasirena kod susjeda,dok je kablovski nekako gurnut u stranu,kao nuzno zlo,jer je djeljeni medij i zavsi od mnostva faktora.Cini se ovdje je kljucni faktor,ta nesretna firma HS CTV koja daje usluge kablovske TV i ima nekvalitetnu infrastrukturu,tako da su kvarovi vrlo cesti.Moje glavne zamjerke Logosoftu ,ipak nisu,kvalitet usluge koliko jedno stagniranje u ponudi novih usluga.
Zaista pravo pitanje,ali kome postaviti takovo pitanje.Koliko se sjecam ista situacija je bila u Hrvatskoj.Monopolist ,tada cini mi se HT nije dozvoljavao nikome da se okoristi blagodetima ADSL,ali je sve nekako progurao ISKON i sada je ta usluga veoma rasirena kod susjeda,dok je kablovski nekako gurnut u stranu,kao nuzno zlo,jer je djeljeni medij i zavsi od mnostva faktora.Cini se ovdje je kljucni faktor,ta nesretna firma HS CTV koja daje usluge kablovske TV i ima nekvalitetnu infrastrukturu,tako da su kvarovi vrlo cesti.Moje glavne zamjerke Logosoftu ,ipak nisu,kvalitet usluge koliko jedno stagniranje u ponudi novih usluga.
-
TourniqueT
Nemam nishta protiv prvih, drugih, niti trecih... nemam skim a ni protiv koga...[Matrix] wrote:To samo pokazuje da unutar firme nema nikakvog ili ima vrlo malog respekta prema uvodjenjju novina.
Al dali ti znas da kad je LoL pravio wirless konekcije i kad su raja brijali po stranim game serverima sa najboljim pingom ikad zabiljezenim gdje su tada bili ostali provideri ?
Ja cu ti reci... ucili razliku izmedju paralelnog i crossover kabla...