EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
-
herbion
#1 EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
Europlakat Sarajevo ima dva koncesiona ugovora sa Kantonom Sarajevo,koje je ostvario konkursom,prema njima bio u obavezi investirati 6 miliona KM u gradsku infrastrukturu,tramvajske i autobuske nadstresnice.Nakon zavrsetka te investicije samovoljno Kanton povecava 1000% naknade Europlakatu i uvodi na trziste Kantona Metromediju iz Banja Luke i MN Mediju iz Sarajeva.U proteklih pet godina pomenute firme nisu uplatile nijednu marku na ime dazbina i po saznanjima ostecuju svake godine uz znanje odgovornih budjet Kantona za 1 milion maraka.Osim toga sto ne naplacuju vec od istih narucuju kampanje kao sto je ova zadnja a odnosi se na dane Kantona.Europlakat ovog mjeseca nakon cetiri godine cekanja na sudu krece sudski proces u kojem stranci na ime nadoknade stete traze vise od petnaest miliona maraka.U ovom slucaju je vise nego ocigledno da se radi o mitu i korupciji najodgovornijih ljudi u Kantonu koji jako dobro poznaju ovu problematiku i iz svega izvlace korist a odstetu cemo izgleda platiti mi.Dodik je za ove nase mala maca.
- Simply_Red
#2 Re: EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
a niko marke u grob ponijeti nece
-
d2
#3 Re: EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
ja sam recimo cuo da je europlakat poznat po vrlo fer poslovanju u kojem svim klijentima koji su nedajboze isli kod metromedije ili mn medije obracunava znatno vise tarife nego kod onih koji se reklamiraju samo kod njih
to je otprilike kao da krenes u zelju na cevape a gazda ti skoci za vrat i kaze - VIDIO SAM TE KOD HODZICA za tebe su cevapi cener !
Cuo sam jos slicnih prica o fer poslovanju europlakata, meni ni iz dzepa ni u dzep ali mi se to sto sam cuo kao obicnom stanovniku ovog grada nikako nije svidjelo.
to je otprilike kao da krenes u zelju na cevape a gazda ti skoci za vrat i kaze - VIDIO SAM TE KOD HODZICA za tebe su cevapi cener !
Cuo sam jos slicnih prica o fer poslovanju europlakata, meni ni iz dzepa ni u dzep ali mi se to sto sam cuo kao obicnom stanovniku ovog grada nikako nije svidjelo.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#4 Re: EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
Ma ne vjeruju ni oni u zagrobni zivot. Klepaju za djecu i unucad, ...Simply_Red wrote:a niko marke u grob ponijeti nece
- uvjek dobar gost
#5 Re: EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
..... Pa sjeća li se iko pečaćenja tramvajskih i ostalih stajališta prije nekih pola godine...
to su mutni talovi, situacija eskalira na svim poljima... dugo je sve gurano pod ćilim, sada kad ćilim se pokupio od pranja... sav onaj hamelj izbija ispod ćilima....
to su mutni talovi, situacija eskalira na svim poljima... dugo je sve gurano pod ćilim, sada kad ćilim se pokupio od pranja... sav onaj hamelj izbija ispod ćilima....
-
Prenj
#6 Re: EUROPLAKAT POTRAZUJE 15 MIL.KM OD KANTONA SARAJEVO
Mozda je i dobro sto se ova afera desava, jer Sarajevo je u ovom trenutku dobro zagadjeno reklamnim plakatima, i po tome polako postajemo jedinstveni na ovom dijelu planete.